بستن
کد خبر: ۱۰۴۶۷۹۳
رحمان احمدی:

دیگر نمی‌توان با تفکرات سال ۲۰۱۴ نتیجه گرفت

دیگر نمی‌توان با تفکرات سال ۲۰۱۴ نتیجه گرفت

رحمان احمدي دروازه‌بان پيشين تيم‌ملي فوتبال کشورمان تأکيد کرد، عدم صعود اين تيم به مرحله حذفي جام‌جهاني 2022 به دليل نداشتن يک برنامه‌ مشخص و از پيش تعيين‌شده بوده است.

حذف تيم‌ملي

رحمان احمدي در گفت‌وگو با تسنيم، درباره حذف تيم‌ملي از مسابقات جام‌جهاني 2022 اظهار داشت: ما شکست اصلي را بعد از صعود به جام‌جهاني خورديم، چون هميشه وقتي به جام‌جهاني صعود مي‌کنيم ديگر تيم‌ملي رها مي‌شود و تازه يک ماه مانده به شروع مسابقات يادمان مي‌آيد که قرار است به جام‌جهاني برويم. ما مثل دوره‌هاي گذشته بعد از صعود به جام‌جهاني به هيچ عنوان برنامه‌ريزي خوبي نداشتيم و همين موضوع باعث شد حذف شويم. متأسفانه برخي هم بعد از باخت تيم‌ملي خوشحال شدند و اين موضوع واقعا براي من ناراحت‌کننده است که ما در اين فوتبال چه کار کرديم که حالا برخي از باخت تيم‌ملي خوشحال مي‌شوند.

اشتباه بزرگ

وي در ادامه خاطرنشان کرد: اشتباه بزرگ‌تر اين بود که ما کي‌روش را انتخاب کرديم. او يک مربي بادانش و حرفه‌اي است، ولي با تفکرات بسيار محافظه‌کارانه مربيگري مي‌کند. ما در شرايطي وارد جام‌جهاني شديم که کي‌روش ترکيب اصلي خودش را نشناخته بود و حتي در بازي دوستانه با تونس بيش از 20 بازيکن براي تيم‌ملي به ميدان رفتند. اين شرايط اصلا براي تيم‌ملي خوب نبود و کي‌روش بعد از باخت انگليس هم در نهايت همه چيز را گردن تماشاگران انداخت.

نتيجه انتخاب‌ها

دروازه‌بان پيشين تيم‌ملي فوتبال کشورمان همچنين يادآور شد: متأسفانه ما انتخاب‌هاي خوبي انجام نمي‌دهيم و مي‌بينيد که در فدراسيون فوتبال هم چه ضعف‌هايي وجود دارد. به‌هيچ عنوان در فوتبال ايران نمي‌توان از آينده حرف‌ زد، چون برنامه‌اي نداريم که بخواهيم در مورد تيم‌ملي صحبت کنيم.

ماندن کي‌روش

احمدي همچنين راجع به احتمال ماندن کارلوس کي‌روش در تيم‌ملي گفت: هر چيزي ممکن است اتفاق بيفتد و نمي‌توان چيزي را پيش‌بيني کرد، ولي ديگر نمي‌توان با تفکرات سال 2014 نتيجه گرفت. ما کي‌روش را آورديم که از مرحله گروهي جام‌جهاني صعود کنيم، ولي اين اتفاق رخ نداد و فکر مي‌کنم تغيير کادر فني تصميم درستي نبود. وي در خاتمه تصريح کرد: اگر هم مربي را عوض کرديم هيچ ايرادي نداشت که با مربي ايراني به جام‌جهاني مي‌رفتيم تا مربيان خودمان هم بتوانند تجربيات بيشتري به دست بياورند، مربياني که شجاع بودند. الان اگر بخواهيم دنبال يک مربي خارجي ديگر هم برويم دوباره با مشکلاتي تکراري روبه‌رو مي‌شويم، چون ما در فوتبال با ضعف کمبود امکانات، عدم برنامه‌ريزي و نداشتن انجام بازي‌هاي دوستانه با تيم‌هاي بزرگ مواجه هستيم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی