بستن
کد خبر: ۱۰۴۶۴۲۳

اخبار کوتـــاه

اخبار کوتـــاه

‌سود سهام عدالت دو برابر مي‌شود

رئيس سازمان خصوصي سازي گفت: امسال با تدبيري که وزير اقتصاد و شوراي عالي بورس داشتند در دو مرحله سود سهام عدالت واريز مي‌شود که پيش بيني مي‌شود ارقام آن دو برابر سال گذشته باشد. به گزارش مهر قربانزاده اظهار کرد، در سه نشستي که با حضور فعالان بخش خصوصي صنعت و اساتيد دانشگاه برگزار شد در چند حوزه نکاتي بيان شد. وي افزود: حوزه نخست، مربوط به نحوه مداخله دولت بود که دولت در جايگاه تنظيم‌گري چه ورود و ظهوري دارد، حوزه دوم مبحث اهليت‌سنجي و صلاحيت خريداران بود و حوزه سوم بحث باز شدن قفل سهامداري اين خودروسازان بود که با توجه به سهام چرخشي و تودلي که هر دو شرکت دارند حتما براي اينکه کارايي و بهره‌وري بيشتر شود و مداخله دولت کاهش و به صفر نزديک شود لازم است حتماً واگذار شود. رئيس سازمان خصوصي سازي گفت: همچنين در خصوص قيمت‌گذاري اين دو خودروساز حتماً بايد تا انتهاي سال به سمتي برويم که شاهد شيب نزولي باشيم و به تدريج شاهد کاهش قيمت‌گذاري در مورد قيمت خودروهاي پرتيراژ باشيم. قربانزاده ادامه داد: در حال حاضر زيان انباشته خودروسازان بين 130 تا 150 هزار ميليارد تومان است که در نتيجه اين اقدامات عملا خودروسازان از زيان خارج مي‌شوند و به سمتي خواهيم رفت که جذابيت براي سهام ايجاد خواهد شدمعاون وزير اقتصاد بيان کرد: البته سهم دولت در ايران خودرو 5 درصد و در سايپا 17 درصد است که ملاک نيست بلکه بايد نگاه جامع‌تري به اين داشت و زيرمجموعه‌هاي کل اين دو شرکت به نحوي واگذار شود که هم نقدينگي داخل شرکت بيايد و همين شرکت‌ها به بهره‌وري و کارايي برسند. وي ادامه داد: جلسات نهايي بين وزارت اقتصاد و وزارت صمت تشکيل مي‌شود و يک سند مشترکي را به صورت شفاف اعلام مي‌کنند تا تعهدي براي دولت سيزدهم در حوزه خودروسازها و شرکت‌هاي ايران خودرو و سايپا باشد و پس از کشاکشي ساليان طولاني که درباره واگذاري اين دو خودروساز داشتيم از اين پس اقدام عملي را شاهد باشيم.

افزايش قيمت دلار با قيمت‌گذاري کاذب

رئيس پليس امنيت اقتصادي تهران بزرگ از برخورد با اتاق‌هاي قيمت‌گذاري کاذب، معاملات صوري و خالي‌فروشي ارز کرده بودند، خبر داد. به گزارش مهر، سرهنگ هدايت بهرامي با اشاره به اقدامات پليس امنيت اقتصادي در برخورد با دلالان ارز در روزهاي اخير گفت: با توجه به التهابات اخير در جامعه و اغتشاشات پيش آمده و همچنين تبليغات رسانه‌هاي معاند براي ايجاد التهاب در بازار و ديگر مؤلفه‌هاي اقتصادي و سياسي، شاهد بروز برخي التهابات در بازار ارز بوديم. البته با توجه به اينکه ما پيش‌بيني کرده بوديم که دشمن حتماً در بازار و موضوعات اقتصادي ورود خواهد کرد، يکسري تمهيدات را اتخاذ کرده و برنامه‌ريزي‌هايي را از قبل انجام داده بوديم که با اين موارد برخورد کنيم. رئيس پليس امنيت اقتصادي تهران بزرگ به اقدامات اين افراد براي اخلال در بازار ارز اشاره کرد و گفت: اين افراد براي اخلال در بازار ارز اقدام به ايجاد اتاق‌هاي قيمت‌گذاري کاذب، خالي فروش و انجام معاملات صوري کرده بودند و از اين طريق موجب افزايش قيمت ارز شده بودند. همان‌طور که مي‌دانيد بار رواني افزايش قيمت ارز در معيشت مردم و قيمت ديگر کالاها نيز اثرگذار است و در همين راستا نيز پليس امنيت اقتصادي به سرعت با هماهنگي ديگر دستگاه‌ها وارد عمل شده و با سودجويان و اخلالگران برخورد کرد. بهرامي اقدامات انجام شده از سوي پليس امنيت اقتصادي تهران بزرگ را در کاهش قيمت ارز اثرگذار توصيف کرد و گفت: طي دوهفته اخير با اقدامات انجام شده ازسوي همکاران من در پليس امنيت اقتصادي، با اتاق‌هاي معاملات فردايي و قيمت‌گذاري‌هاي صورتي و کاذب برخورد شد. ماموران پليس امنيت اقتصادي تهران بزرگ با اجراي 9 مرحله طرح عملياتي براي برخورد با اخلالگران بازار ارز اقدام به تشکيل 34 پرونده قضائي کرده و 63 متهم را که در ميان آنان افراد دانه درشت نيز قرار دارند، شناسايي و بازداشت کردند.

افزايش استقبال جويندگان کار از يارانه دستمزد

تازه‌ترين گزارش عملکرد يارانه دستمزد، از افزايش تعداد داوطلبان جوياي کار و استقبال کارفرمايان از اين طرح حکايت دارد. به گزارش ايسنا، وزارت کار طرح يارانه دستمزد را با هدف کاهش هزينه‌هاي اشتغال نيروي کار جديد براي کارفرما و به منظور پايداري و توسعه توليد و اشتغال، افزايش فرصت‌هاي شغلي در بازار کار و حمايت از بنگاه‌هاي بخش تعاوني و خصوصي دنبال مي‌کند. به اعتقاد کارشناسان و فعالان اقتصادي، اجراي اين طرح موثر موجب رونق بازار کار و اشتغالزايي براي جويندگان کار در کشور مي‌شود. جامعه هدف اين طرح شامل شغل اولي‌ها، فارغ‌التحصيلان و جوانان بيکار جوياي کار در مناطق محروم و کم برخوردار از اشتغال و همچنين بنگاه‌‌هاي اقتصادي رسمي فعال در شهرستان‌هاي کم برخوردار است و به موجب آن 30 درصد مبلغ دستمزد نيروي کاربه صورت يارانه از طرف دولت و به مدت يک سال به کارفرماياني پرداخت مي‌شود که نيروي کار شغل اولي را در بنگاه جذب کنند. تازه‌ترين نتايج گزارش عملکرد طرح يارانه دستمزد از افزايش تعداد داوطلبان و استقبال کارفرمايان از اين طرح حکايت دارد، به نحوي که طبق آمار وزارت کار تاکنون 39 هزار و 229 نفر از متقاضيان کار در اين طرح ثبت نام کرده‌اند که از اين تعداد 33 هزار و 555 نفر موفق به انعقاد قرارداد کار شده و به بازار کار راه يافته‌اند. 6823 کارفرما نيز در اين طرح مشارکت کرده‌اند که آمارها از افزايش تعداد بنگاه‌هاي پذيرنده نسبت به دوماه قبل حکايت دارد. به موجب اين گزارش، خوزستان بيش‌ترين تعداد جويندگان کار ثبت نام کرده و جذب شده و همچنين بيش‌ترين کارفرماي مشارکت کننده را به خود اختصاص داده است. داوطلبان متقاضي کار جهت بهره‌مندي از اين طرح بايد مدرک تحصيلي ديپلم و بالاتر داشته باشند و سن آنها از 37 سال تمام بيشتر نباشد؛ شرط سني براي زنان سرپرست خانار جوينده کار نيز تا سقف 45 سال تعيين شده است. به گزارش ايسنا، داوطلبان و کارفرمايان به منظور بهره‌مندي از مزاياي اين طرح مي‌توانند به

سامانه https: //pyd. mcls. gov. ir وزارت کار مراجعه و
ثبت نام کنند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی