بستن
کد خبر: ۱۰۴۵۴۳۳

خبــــــر

خبــــــر

مرگ سارق موزه حين سرقت

فرد جواني که به قصد سرقت وارد موزه هفت‌خان شهرستان تفرش شده بود براثر جراحت وارده جان خود را از دست داد. فرمانده انتظامي شهرستان تفرش بيان داشت: با اعلام مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 مبني بر جانباختن يک جوان هنگام سرقت از يک موزه شخصي در اين شهرستان، بلافاصله ماموران پليس به محل حادثه اعزام شدند. سرهنگ سعيد فراهاني افزود: با تحقيقات و بررسي به عمل آمده و بازبيني تصاوير دوربين‌هاي مدار بسته موزه توسط ماموران مشخص شد، سارق که يک جوان حدودا 16 ساله است، با همدستي شخص ديگري به‌وسيله يک طناب از قسمت مرتفع و گنبدي موزه، به قصد سرقت اشيا عتيقه، وارد موزه مي‌شود و جهت شکستن شيشه ويترين و ربودن آثار باستاني، با پاي خود ضرباتي را وارد مي‌کند که مچ پاي سارق، در اثر شکسته‌شدن شيشه ويترين، دچار جراحت و خونريزي شديد شده و سارق که تلاش‌هايش براي فرار از مهلکه بي‌ثمر مي‌ماند، نهايتا، براثر خونريزي زياد بي‌هوش و جان خود را از دست مي‌دهد. سرهنگ سعيد فراهاني با اشاره به ادامه تحقيقات در اين زمينه، تصريح کرد: با هماهنگي مراجع قضائي جسد متوفي به پزشکي قانوني منتقل و مراتب با تشکيل پرونده جهت بررسي تحقيقات تکميلي، در دستور کار پليس قرار گرفت.

کشف هروئين از مخفيگاه قاچاقچيان

فرمانده انتظامي شهرستان پاکدشت از کشف مقدار قابل‌توجهي موادمخدر توسط پليس مبارزه با موادمخدر شهرستان خبر داد. سرهنگ نجم‌الدين مرادي گفت: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر پاکدشت در يک عمليات مشترک با پليس مبارزه با موادمخدر شرق استان تهران موفق به کشف بيش از 10 کيلوگرم موادمخدر از نوع هروئين شدند. فرمانده انتظامي شهرستان پاکدشت افزود: درپي دريافت گزارش مردمي مبني بر فعاليت افرادي با هويت‌هاي معلوم در امر تهيه و توزيع موادمخدر در سطح شهرستان، موضوع به‌صورت ويژه در دستور کار پليس مبارزه با موادمخدر شهرستان پاکدشت و پليس مبارزه با موادمخدر شرق استان تهران قرار گرفت. وي تصريح کرد: پس از انجام اقدامات پليسي مشخص شد اين سوداگران مرگ، موادمخدر خود را در يک منزل مسکوني در يکي از محلات پاکدشت نگهداري مي‌کنند که با هماهنگي قضائي در يک عمليات مشترک در بازرسي از منزل مذکور بيش از 10کيلوگرم مواد مخدر از نوع هروئين کشف شد. سرهنگ نجم‌الدين مرادي عنوان کرد: در اين ماموريت در مجموع 10 کيلو و 600 گرم موادمخدر از نوع هروئين، 2 دستگاه خودرو پژو 405 توقيف و 4 نفر دستگير و پس از تکميل پرونده تحويل مراجع قضائي شدند.

34 هزار عدد قرص غيرمجاز کشف شد

فرمانده انتظامي شهرستان نهبندان گفت: ماموران انتظامي در بازرسي از يک تريلي در اين شهرستان 34 هزار عدد قرص غيرمجاز و قاچاق را کشف کردند. سرهنگ احسان رحيمي اظهارداشت: ماموران ايست و بازرسي سهل‌آباد شهرستان نهبندان، هنگام کنترل خودروهاي عبوري به يک تريلي کشنده مشکوک شدند و خودرو را براي بررسي بيشتر متوقف کردند.وي افزود: پس از هماهنگي با مقام قضائي در بازرسي از تريلي، 34 هزار عدد قرص غيرمجاز و قاچاق کشف که ارزش ريالي آنها توسط کارشناسان مربوطه بيش از 340 ميليون ريال برآورد شده است. فرمانده انتظامي شهرستان نهبندان گفت: ماموران در اين رابطه يک خودرو را توقيف و يک متهم را دستگير کردند که متهم با تشکيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مراجع قضايي معرفي شد. وي با اشاره به اينکه قاچاق کالا پديده‌اي است که از جهات گوناگون حيات سالم اقتصادي و فرهنگي يک جامعه را تهديد مي‌کند، ادامه داد: پليس با همه توان و جديت همواره آماده است تا با قاچاقچيان و اخلالگران نظم و امنيت اقتصادي مقابله کند. فرمانده انتظامي شهرستان بيرجند هم گفت: با وقوع چند فقره سرقت قطعات خودرو در اين شهرستان، بررسي موضوع به‌صورت ويژه در دستور کار پليس قرار گرفت. سرهنگ احمدرضا کارگر افزود: ماموران کلانتري 12 شهرستان بيرجند با انجام اقدامات اطلاعاتي و تحقيقات گسترده پليسي، يک نفر سارق را شناسايي و تحت تعقيب قرار دادند که پس از هماهنگي با مقام قضائي در عمليات غافلگيرانه وي را در مخفيگاهش دستگير کردند. وي اظهارداشت: متهم ابتدا در اظهارات خود منکر هرگونه جرم و اتهامي شد، اما با روبه‌روشدن شواهد موجود و ارائه مستندات به ناچار لب به اعتراف گشوده و به 15 فقره سرقت اعتراف کرد. فرمانده انتظامي بيرجند گفت: در ادامه عمليات طي اعترافات متهم، يک نفر مالخر نيز توسط ماموران پليس دستگير شد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی