بستن
کد خبر: ۱۰۴۵۲۴۶

کــوتــــاه

کــوتــــاه

انتقاد از وصول نشدن تقاضاي استيضاح

سخنگوي کميسيون حقوقي و قضائي مجلس از اعلام وصول نشدن تقاضاي استيضاح وزير بهداشت انتقاد کرد. کاظم دلخوش گفت: شش گروه از نمايندگان درخواست استيضاح وزير بهداشت را تقديم هيات رئيسه کرده اما تاکنون معطل نگه داشته شده است؛ هيات رئيسه به اين درخواست نمايندگان رسيدگي کند. وي در تذکر ديگري با اشاره به قانون شوراهاي حل اختلاف گفت: هيات رئيسه در جلسه‌اي با قوه قضائيه و شوراي نگهبان موضوع مالي هيات حل اختلاف را حل کند. سخنگوي کميسيون حقوقي و قضائي مجلس شوراي اسلامي بر لزوم اجراي قانون افزايش حقوق‌ها درباره قضات و اعضاي هيات علمي تاکيد کرد. دلخوش همچنين گفت که بايد روساي قواي سه‌گانه در جهت تامين حقوق صنفي مردم در جامعه تدبيري بينديشند که اين گامي براي جدا کردن صف مخالفان نظام از کساني است که دغدغه و گرفتاري دارند.

درخواست 227 نماينده براي برخورد با اغتشاشگران

227 نفر از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در بيانيه‌اي از قوه قضائيه درخواست کردند تا با تحريک‌کنندگان اغتشاشات اخير برخورد قاطع داشته باشد. در اين بيانيه آمده است: «ما نمايندگان اين ملت از تمامي مسئولان کشور از جمله قوه قضائيه مي‌خواهيم که هرچه سريع‌تر با محاربين که مانند داعش با سلاح‌هاي سرد و گرم به جان و مال مردم تعرض کرده‌اند برخورد عبرت‌آموز کرده و حکم الهي را نسبت به محاربين در هر لباس و صنف و دستور حيات بخش قصاص را اجرا کنند تا به همگان ثابت شود جان، مال، امنيت و ناموس مردم عزيزمان خط قرمز اين نظام بوده و در اين امر با هيچ‌کس مماشات نخواهد کرد.»

پول فروش نفت جايگزين خلق نقدينگي مي‌شود

سخنگوي دولت با اصلاح جمله اخير خود درباره ميزان صادرات نفت در ماه گذشته، گفت: صادرات نفت ايران در ماه پيش رکورد چند سال اخير را شکست و پول فروش آن جايگزين خلق سرسام‌آور نقدينگي مي‌شود. علي بهادري جهرمي در حساب کاربري خود در توييتر نوشت: «صادرات نفت ايران در ماه پيش رکورد چند سال اخير را شکست. دو شب پيش در پاسخ به يک سوال، بجاي جمله صحيح بالا، سهوا گفتم فروش نفت تقريبا به‌ميزان پيش از تحريم‌ رسيده است؛ با تشکر از تذکر وزير نفت، اين موضوع را اصلاح مي‌کنم. پول فروش نفت هم جايگزين خلق سرسام‌آور نقدينگي مي‌شود.»

دستگيري سه تيم تروريستي در خوزستان، فارس و اصفهان

با تلاش و اشراف اطلاعاتي سربازان گمنام امام زمان در سازمان اطلاعات سپاه، 3 تيم وابسته به گروهک نفاق که قصد اقدامات خرابکارانه و تروريستي در استان‌هاي خوزستان، فارس و اصفهان را داشتند، دستگير شدند. بنا بر اعلام سازمان اطلاعات سپاه تيم‌هاي مذکور قصد داشتند ضمن جذب و شبکه سازي در ميان آشوبگران، اقداماتي نظير حمله به مراکز دولتي، امنيتي و انتظامي، تخريب اموال عمومي و سوءقصد به جان شهروندان را پياده‌سازي نمايند که به دليل کنترل، اشراف و اقدام به موقع پاسداران گمنام امام زمان در سازمان اطلاعات سپاه ناکام ماندند. سرپل‌هاي اين گروهک در چند هفته اخير محورهاي متعددي را به عناصر عملياتي خود ابلاغ کرده‌اند که موارد گفته شده بخشي از اين محورها است.

دستگيري عوامل اصلي انسداد آزادراه کرج- قزوين

روابط عمومي سپاه امام حسن مجتبي عليه‌السلام استان البرز طي اطلاعيه عنوان کرد: به دنبال ناآرامي‌هاي روز پنجشنبه 12آبان، در آزاد راه کرج ـ قزوين و اقدامات ددمنشانه اغتشاشگران و آسيب رساندن به اموال شخصي و عمومي و حمله به نيروهاي حافظ امنيت و انتظامي، با تلاش‌هاي شبانه روزي پاسداران گمنام امام زمان عليه‌السلام در سپاه استان البرز و گزارش‌هاي مردم انقلابي، تعدادي از عناصر اصلي مورد شناسايي قرار گرفته و دستگير شدند. عامل اصلي که به تعرض و آسيب و سرقت سلاح سازماني نيروهاي فراجا و انسداد آزادراه کرج قزوين مبادرت کرده و انتشار آن در فضاي مجازي باعث ايجاد رعب و وحشت و همچنين تحريک احساسات مردم شده بود، در ميان دستگيرشدگان است. روابط عمومي سپاه استان البرز در ادامه با اشاره به اينکه پاسداران گمنام امام زمان عليه السلام لحظه‌اي از تامين امنيت مردم عزيز استان البرز غافل نخواهند شد. امنيت مردم را خط قرمز دانسته و از همکاري هموطنان عزيز در ارسال گزارش‌هاي مردمي براي دستگيري اغتشاشگران و برهم زنندگان امنيت عمومي تقدير کرد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی