بستن
کد خبر: ۱۰۴۴۷۶۹

«کی‌روش» باردیگر بزرگی خودش را نشان داد

«کی‌روش»  باردیگر بزرگی خودش را نشان داد

اميد ابراهيمي، هافبک تيم‌ملي فوتبال کشورمان گفت: انگليس، آمريکا و ولز رقباي سرسختي خواهند بود؛ اما ما هم به هيچ عنوان تيم راحتي براي اين حريفان نيستيم.

شرايط تيم ملي

اميد ابراهيمي درباره شرايط تيم‌ملي فوتبال کشورمان اظهارداشت: همه‌چيز طبق برنامه کادرفني پيش مي‌رود. من هم پس از اينکه ليگ قطر به‌خاطر ميزباني اين کشور از جام‌جهاني تعطيل شد، به تهران آمدم و با تمرکز کامل در تمرينات تيم‌ملي شرکت مي‌کنم. غير از بازيکناني که اکنون در تهران تمرين مي‌کنند،‌ لژيونرها هم طبيعتا تمرينات باکيفيتي را انجام مي‌دهند و در فاصله 21 روز تا شروع جام‌جهاني برنامه‌هاي تيم‌ملي با نظم خاصي پيش مي‌رود.

انگيزه

وي بيان داشت: در دوره قبلي جام‌جهاني با چهار امتياز بهترين نتايج تاريخ فوتبال ايران را گرفتيم اما هدف خود من اين است که اگر جزوي از تيم‌ملي در جام‌جهاني قطر باشم، در کنار ساير بازيکنان نتيجه جام‌جهاني قبلي را ارتقا دهيم. ما مربي بزرگ و باتجربه‌اي چون کارلوس کي‌روش را در اختيار داريم و تيم‌مان هم از نظر بازيکن تيم با تجربه‌تري نسبت به قبل است. در روسيه پنج، شش بازيکن سابقه حضور در جام‌جهاني را داشتند اما در تيم فعلي 15، 16 بازيکن جام‌جهاني را تجربه کرده‌اند و ما در مجموع تيم بهتري نسبت به قبل هستيم و اين فرصت را داريم تا بتوانيم با همدلي که در تيم‌ملي وجود دارد به نتايج خوبي برسيم و ايران و مردم عزيز کشور را سربلند کنيم.

رقباي ايران

هافبک تيم‌ملي درباره وضعيت رقباي ايران هم گفت: انگليس يکي از مدعيان جام است. اين ارزيابي کلي و عمومي درباره تيم انگليس است. ولز و آمريکا هم تيم‌هاي ناشناخته‌اي نيستند و بازيکنان باکيفيتي دارند و قطعا برابر اين سه تيم کار آساني نداريم. از طرف ديگر اينکه بازيکنان مسئوليت يک کشور و يک ملت را برعهده دارند، کار را سخت‌تر هم مي‌کند. بايد قبول کنيم در گروه راحتي نيستيم اما از آن طرف ما هم حريف آساني براي رقبا نخواهيم بود.

تمرينات 3 نفره

ابراهيمي درباره تمرينات 3 نفر‌ه‌اش در کنار شجاع خليل‌زاده و محمدحسين کنعاني‌زادگان تصريح کرد: شايد برايتان جالب باشد که وقتي در راه ايران بوديم و باهم حرف مي‌زديم، فکر مي‌کرديم در ايران قرار است هر روز زيرنظر مربي بدنساز تمرين کنيم اما وقتي به ايران آمديم کارلوس کي‌روش صبح و بعدازظهر در تمرينات 3 نفره کنار ما بود. اين موضوع بارديگر بزرگي کي‌روش را به ما نشان داد. اينکه يک مربي صاحب اسم و رسم و تجربه براي بازيکنانش تا اين حد ارزش قائل است که حتي تمرينات 3 نفره آنها را صبح و بعدازظهر زيرنظر دارد بسيار جالب است. اين رفتار او نشان مي‌دهد که چقدر به جزئيات اهميت مي‌دهد و تا چه حد براي آماده‌سازي تيمش و بازيکنان وقت مي‌گذارد. وي تاکيد کرد:‌ هرچه به جام جهاني نزديک مي‌شويم حس حضور در اين مسابقات بيشتر مي‌شود و ما بازيکنان هم شب و روز به اين موضوع فکر مي‌کنيم. جام‌جهاني بزرگترين رقابت ورزشي دنياست و همه از اينکه به اين رويداد نزديک مي‌شويم هيجان‌زده‌ايم. با تمام قدرت و غيرت و تعهد تلاش مي‌کنيم که بتوانيم مردم کشورمان را خوشحال کنيم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی