«جیپیاس» سارق را بهدام انداخت
جانشین پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق حرفهای خودرو خبر داد و گفت: متهم با سرقت خودروی جیپیاسدار شناسایی و بازداشت شد. سرهنگ محمد قاسم طرهانی اظهارداشت: در پی مراجعه شهروندی به کلانتری هفتچنار مبنی بر سرقت خودرو سواریاش تیمی از ماموران مسئولیت پرونده را بر عهده گرفتند. وی با بیان اینکه خودروی مالباخته مزدا3 مجهز به جیپیاس بود، افزود: ماموران موفق شدند موقعیت دقیق خودرو را بررسی کنند و بدین ترتیب عملیات مهار سارق آغاز شد. جانشین پلیس پیشگیری تهران ادامه داد: بررسیهای پلیسی نشان از این داشت خودروی مالباخته در حال حرکت به سمت میدان قزوین است که در یک عملیات ضربتی خودرو به سرقت رفته در محدوده دوراهی قپان کشف و سارق خودرو دستگیر شد. این مقام انتظامی به شناسایی سایر جرائم متهم اشاره کرد و گفت: متهم برای گرفتن دستور قضائی روانه دادسرا شد.
دستگیری سارق تابلوهای برق
فرمانده انتظامی شهرستان شازند از شناسایی و دستگیری یک سارق حرفهای و اعتراف به 21 فقره سرقت قطعات تابلوهای برق در این شهرستان خبر داد. سرهنگ عبدالرضا جودکی بیان داشت: در پی اعلام چند فقره سرقت قطعات تابلوهای برق در شهر مهاجران شازند، بلافاصله موضوع شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت. وی خاطرنشان کرد: سرانجام ماموران انتظامی کلانتری 13 شهر مهاجران شازند با بررسی شیوه و شگردهای انجام شده و دیگر اقدامات تخصصی، یک سارق حرفهای و سابقهدار را در این زمینه شناسایی و پس از هماهنگی با دستگاه قضائی، طی عملیاتی غافلگیرانه، موفق به دستگیری او شدند. فرمانده انتظامی شهرستان شازند با اشاره به اعتراف سارق به 21 فقره سرقت قطعات مختلف تابلوهای برق در سطح شهر مهاجران افزود: متهم در این عملیات پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.
قاتل فراری بهدام افتاد
فرمانده انتظامی بم گفت: سارق مسلحی که هنگام سرقت از یک باغ اقدام به قتل یک کشاورز کرده و فراری بود، توسط پلیس آگاهی شهرستان بم دستگیر شد. سرهنگ یوسف سلیمانی اظهارداشت: بهدنبال وقوع یک فقره سرقت مسلحانه خرما از باغات این شهرستان در شهریورماه سالجاری که منجر به قتل مالک یک باغ خرما شده بود، موضوع در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت. وی افزود: در این رابطه بهرغم اینکه شناسایی و دستگیری قاتل فراری به سبب گستردگی باغات خرما و گذرگاههای تاریک و فاقد تجهیزات کمکی بسیار سخت و حتی بعید بهنظر میرسد ماموران پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و پیجوییهای پلیسی موفق شدند فرد قاتل را شناسایی و او را در مخفیگاهش بههمراه یک اسلحه شکاری دستساز که در قتل استفاده شده بود، دستگیر کنند. فرمانده انتظامی شهرستان بم تصریح کرد: این متهم که به مصرف شیشه اعتیاد و در پرونده خود جرائمی از جمله قتل، نزاع، درگیری و سرقت را هم داشت، به انجام این قتل با سلاح شکاری به انگیزه سرقت خرما اعتراف کرد و پس از تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني تحویل مراجع قضائي شد.