بستن
کد خبر: ۱۰۴۳۹۴۷

کــوتــــاه

کــوتــــاه

گشت ارشاد خلاف قانون نيست

نماينده مردم قم گفت: ماده 638قانون مجازات اسلامي گفته است عدم رعايت حجاب جرم است و جرم انگاري کرده است و گفته است مجازات خاطيان 74ضربه شلاق و دو ماه زندان يا جزاي نقدي بدل الحبس است. بند 12ماده 4 قانون نيروي انتظامي مي‌گويد اين نيرو وظيفه پيشگيري از جرم را دارد کف پيشگيري اين است خانم بي‌حجاب را ببرند و به وي تذکر دهند که حجاب‌اش را رعايت کند که اين کف پيشگيري است و گشت ارشاد خلاف قانون نيست و کساني که به ريشه گير مي‌دهند اينها خلاف مي‌کنند. مجتبي ذوالنوري افزوذ: اگر ما بررسي کنيم و متوجه شويم که گشت ارشاد تخلف کرده است بايد سفت بايستيم که با آن برخورد شود. اگر ماموري تخلف کرد ما نبايد کل آن سازمان را بکوبيم، در اداره دارايي ممکن است يک مميز رشوه بگيرد، قاضي دادگاه ممکن است رشوه بگيرد اگر قاضي تخلف کرد و مامور مالياتي تخلف کرد مگر ما بايد کل اداره دارايي يا قوه قضائيه را بکوبيم. بايد فرد خاطي مورد برخورد قرار گيرد و متأسفانه اينها رعايت نمي‌شود.

تکذيب ارسال سلاح به روسيه براي جنگ عليه اوکراين

درحالي که مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا، سخنگوي وزارت خارجه فرانسه و وزراي خارجه آلمان، دانمارک، اتريش و اوکراين در اظهارنظرهايي مختلف مدعي استفاده روسيه از پهپادهاي ايراني در حمله به کي‌يف شده و تهديد کرده بودند که اگر چنين چيزي ثابت شود تحريم‌هاي بيشتري عليه ايران اعمال خواهد شد، نور نيوز، رسانه نزديک به شوراي عالي امنيت ملي در توييتي نوشت: فرانسه با ادعاي نقش ايران در جنگ اوکراين و مرتبط کردن آن به نقض قطعنامه 2231 به‌دنبال مقصرنمايي ايران در روند مذاکرات است، حال آنکه؛ ايران هيچ سلاحي براي استفاده در جنگ عليه اوکراين به روسيه ارسال نکرده، ضمنا تحريم تسليحاتي ايران بنابر قطعنامه 2231 از اکتبر 2022 پايان يافته است. اين در حالي است که در گفت‌وگوهايي که وزير امور خارجه کشورمان با مقامات اروپايي داشته، ديدگاه‌هاي ايران به صورت واضح به آنها توضيح داده شده است و اين‌که اگر اروپايي‌ها مبادرت به اعمال تحريم‌هاي جديد کنند اين اقدام آن‌ها غير سازنده و غير منطقي خواهد بود و طبيعتا ايران همان‌طور که نسبت به رفتارهاي سازنده واکنش نشان مي‌دهد نسبت به رفتارهاي غيرسازنده نيز واکنش متناسب را انجام خواهد داد و در مورد منافع و مصالح ايران به هيچ وجه مسامحه و تعلل نخواهد کرد.

اطلاعيه دفتر امام‌جمعه اصفهان

در پي انتشار مجدد مطلبي منسوب به نماينده ولي‌فقيه در استان و امام‌جمعه اصفهان در فضاي مجازي، پايگاه اطلاع‌رساني آيت‌ا... طباطبايي‌نژاد در اين زمينه اطلاعيه‌اي صادر کرد که متن آن به اين شرح است: بار ديگر و براي چندمين بار، شاهد انتشار اخباري کذب و ساختگي در فضاي ولنگار مجازي هستيم. اين بار نيز در ادامه عمليات رواني عليه مردم ايران همچون گذشته، خبري با محوريت موضوع اسيدپاشي از آيت‌ا... طباطبايي‌نژاد در فضاي مجازي، عامدانه و يا ناآگاهانه در حال پخش است که کذب و ساختگي بودن مطلب براي همگان روشن است. در اين ميان، تعدادي از افراد، از جمله بازيگري از سينما و تلويزيون نيز با موج‌سواري بر جو به‌وجود آمده در کشور براي رسيدن به منافع شخصي، مطلبي را به نقل از آيت‌ا... طباطبايي‌نژاد، امام‌جمعه اصفهان منتشر کرده است که از سال 96 چندين بار توسط روابط عمومي دفتر امام‌جمعه اصفهان تکذيب شده بود. لذا، مجدداً از همه فعالان فضاي مجازي و دنبال‌کنندگان اخبار در اين فضاي غيرحقيقي استدعا داريم تا اخبار نماينده ولي‌فقيه در استان و امام‌جمعه اصفهان و هر گونه اخبار ديگر را صرفاً از منابع و سايت‌هاي معتبر پيگيري و دريافت نمايند.

انتقاد خط قرمز نيست

نماينده سبزوار در مجلس شوراي اسلامي با تاکيد بر اين‌که انتقاد خط قرمز نيست، گفت: اگر انتقادي نسبت به روندها صورت گيرد مشکلي ندارد و طبيعتا انتقاد حق نماينده است. بهروز محبي نجم‌آبادي در گفت‌وگو با ايسنا، در واکنش به شکايت فرماندهي فراجا از چهار نماينده مجلس شوراي اسلامي گفت: قطعا انتقاد خط قرمز نيست اما در عين حال هم نبايد‌گذاره نادرستي به پليس نسبت داده شود موضوعي که همه بايد آن را رعايت کنند. وي توضيح داد: در چند وقت اخير در فضاي مجازي از عبارات نادرست و دروغ‌پردازي براي تغيير افکار استفاده شده است و نگرش‌ها استفاده مي‌شود که حاکميت‌ها به اين مسائل عکس‌العمل نشان مي‌دهد لذا اگر همکاران من مطالب نادرستي گفته که مستند نيست پليس حق شکايت دارد و اين موضوع هم در هيات نظارت مورد بررسي قرار مي‌گيرد آنها بايد حرف‌هايشان درست و مستند باشد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی