مشاور فرماندهي کل نيروهاي مسلح در امور ارتش با تأکيد بر لزوم تقويت توان دفاعي، گفت: دشمنان قصد داشتند که ما را همچون سوريه، ليبي، يمن، عراق و افغانستان درگير جنگ کنند؛ اما به دليل اينکه ما آماده و هوشيار هستيم، ناکام ماندهاند سردار امير سرتيپ حاتمي با بيان اينکه اگر جنگ نميخواهيم، و ميخواهيم امنيت کشورمان حفظ شود، بايد آماده باشيم و قدرتمند شويم، گفت: آيا دشمنان نميخواستند ما را همچون سوريه، ليبي، يمن، عراق و افغانستان درگير جنگ کنند؟ اکنون هم ميخواهند؛ اما چرا اينگونه نشده است؟ چون آماده و هوشيار بوديم و هستيم. آنها در تحميل جنگ محاسبه ميکنند و اگر به نفعشان نباشد، جنگي را آغاز نميکنند.
يک تحليلگر مسائل سياسي گفت: من دولتهاي در 35 سال گذشته را متهم اجرا نکردن اصل 27 قانون اساسي ميکنم. ناصر ايماني درباره سازوکار برگزاري راهپيمايي اعتراضي مسالمت آميز، اظهار کرد: اصل 27 قانون اساسي تاکنون اجرا نشده است و دليل آن عمدتا به هراس و راحتطلبي مسئولان دولتها برميگردد. معمولا کسي خوشش نميآيد که اعتراض و انتقاد را بشنود و تلاش ميشود صورت مساله پاک شده و اصلا مجوزي براي اعتراض صادر نشود. حق اعتراض مسالمت آميز بايد به رسميت شناخته شود .
سخنگوي دولت گفت: کشور به سمت بوميسازي راکتورها حرکت ميکند و به اين سمت ميرود که بتواند عضو باشگاه توليدکنندگان راکتورهاي تحقيقاتي در سطح جهان باشد.به گزارش ايسنا، علي بهادري جهرمي در حاشيه نشست شوراي هماهنگي مرکز اطلاع رساني دستگاه هاي اجرايي کشور که در سازمان انرژي اتمي برگزار شد، اظهار کرد: امروز به تناسب حضور در مجموعه سازمان انرژي اتمي، هم برخي از اقدامات و هم دستاوردهاي بسيار خوب، اميدوار کننده، افتخار آميز و غرورآفرين کشور عزيزمان در حوزه انرژي اتمي از سوي سخنگو و رئيس محترم اين سازمان گزارش شد.وي افزود: جهتدهي و اولويت فعاليتها به سمت صنعتيسازي و بهرهبرداريهاي اقتصادي، درماني و بهداشتي از اين صنعت در حوزههاي مختلف کشاورزي، بهداشتي و صنعتي بود که بسياري از اينها به سمت صنعتيسازي پيش رفته است. امروز 200 مرکز درماني در کشور از 50 راديودارو مختلف که همه محصولات سازمان انرژي اتمي هستند، براي درمان در حوزههاي مختلف بهرهبرداري ميکنند.