بستن
کد خبر: ۱۰۴۳۷۰۲

محمود کلهر: من به «یحیی» نمره خوبی می‌دهم

محمود کلهر: 
من به «یحیی» 
نمره خوبی 
می‌دهم

پرسپوليس در هفته نهم ليگ‌برتر موفق شد با نتيجه يک بر صفر تيم مس‌رفسنجان را شکست دهد. محمود کلهر در اين خصوص صحبت کرد.

در مورد بازي پرسپوليس مقابل مس‌رفسنجان چه نظري داريد؟

بازي خيلي سختي براي پرسپوليس بود. تيم مس هم منسجم و خوب بود و حتي نيمه دوم چند موقعيت خوب هم داشت. اينکه پرسپوليس از همان ابتداي بازي به‌فکر پرسينگ است اتفاق خوبي است. تيمي که مي‌خواهد قهرمان شود در بازي‌ها نبايد گل بخورد و از گلش هم بايد محافظت بکند. کاري که پرسپوليس انجام داد. من به يحيي بابت اين بازي نمره خوبي مي‌دهم. چون توانست سه امتياز را بگيرد.

آيا نقل‌وانتقالات پرسپوليس در اين فصل تاثير داشته؟

به‌نظر من نبايد به شکل بازي اين تيم ايراد وارد کرد. اين تيم نسبت به سال گذشته از درون دروازه تا خط‌حمله خودش را تقويت کرده و مهره‌ها حتي در نيمکت هم قوي هستند و به‌نظرم پرسپوليس با همين بازي و با همين روند يک پاي قهرماني است. اين را فراموش نکنيم که مس‌رفسنجان تا اينجا نباخته بود که نشان مي‌دهد تيم سختي بود. در اين هفته سعيد صادقي بازي خيلي خوبي انجام داد. فکر مي‌کنم در کنار لوکاديا بازيکني مثل شيخ دياباته قرار گيرد خط حمله خيلي بهتر هم شود.

مربي تيم‌ملي بوکس اخراج شد؟

ايسنا: محمود نهتاني به‌دليل برخي مسائل شخصي، در اردوي تيم‌ملي بوکس شرکت نکرد. در حالي که آخرين مراحل اردوي تيم‌ملي بوکس براي حضور در رقابت‌هاي قهرماني آسيا پيگيري مي‌شود، محمود نهتاني مربي تيم‌ملي در اردوي مشترک با تيم‌ملي عراق حضور نداشت. نهتاني براي همراهي دانيال شه‌بخش در مسابقات بوکس حرفه‌اي، عازم دوبي شده بود که همين موضوع شائبه‌هايي مبني بر اخراج او از تيم‌ملي را ايجاد کرد. حسين ثوري درباره شرايط نهتاني گفت: او براي گرفتن حکم رسمي، امسال معلم شده است و به‌دليل احساس مسئوليت و وظيفه‌اي که داشت، تصميم گرفت در مناطق کم برخوردار استان سيستان‌وبلوچستان به تدريس بپردازد که اقدام شايسته‌اي است. به همين دليل از حضور در اردوي تيم‌ملي خودداري کرد و ما هم به تصميم او احترام گذاشتيم. او در پاسخ به اين سوال که با اين اوصاف مي‌توان گفت نهتاني به پايان کار خود با تيم‌ملي رسيد؟ تصريح کرد: نهتاني را اخراج نکرده‌ايم و او تابستان‌ها مي‌تواند به تيم‌ملي کمک کند. رئيس فدراسيون بوکس درباره آخرين وضعيت دانيال شه‌بخش بيان داشت: از آنجا که نمي‌خواهيم حق کسي ضايع شود، دانيال براي رسيدن به مسابقات قهرماني آسيا بايد در مبارزه انتخابي به مصاف محمد کمالي برود که مدت‌ها در اردو زحمت کشيده است. دانيال در مسابقات حرفه‌اي بود و بايد انتخابي بزند.

غول‌هاي فوتبال به‌دنبال کشورهاي خليج‌فارس

تيم‌هاي قدرتمند جام‌جهاني فوتبال در حال تدارک براي برگزاري ديدار دوستانه قبل از جام‌جهاني مقابل تيم‌هاي حاشيه خليج‌فارس هستند. جام‌جهاني 2022 قطر از 37 روز ديگر آغاز مي‌شود و 32 تيم حاضر در جام‌جهاني از روز 29 آبان به مصاف هم مي‌روند. تيم‌ملي ايران نيز روز 30 آبان در اولين بازي خود به ديدار انگليس مي‌رود. پنجره بازي‌هاي ملي به‌طور رسمي از 23 آبان شروع مي‌شود و بازيکنان دعوت شده به تيم‌هاي ملي باشگاه‌هاي خود را ترک خواهند کرد. با اين حال به‌جز ليگ‌هاي بزرگ دنياي فوتبال که تا 22 آبان درگير بازي‌هاي باشگاهي هستند، ليگ‌هاي کشورهايي مانند ايران، عربستان، قطر و حتي برخي کشورهاي اروپايي نه چندان مطرح هم زودتر تعطيل مي‌شود. در نتيجه تيم‌هاي ملي فرصت لازم براي برگزاري ديدارهاي تدارکاتي را خواهند داشت. پيش از اين عنوان شده بود که تيم‌ملي ايران بيستم آبان ديداري تدارکاتي را با يکي از تيم‌هاي منطقه خاورميانه و خليج‌فارس برگزار خواهد کرد، اما نام اين رقيب مشخص نيست. نگاهي به برنامه بازي‌هاي ملي نشان مي‌دهد کشورهاي حاضر در جام‌جهاني استقبال خوبي از ديدار با کشورهاي خاورميانه به‌علت نزديکي به قطر انجام داده‌اند. ‌ تيم‌هاي مانند: آرژانتين، آلمان، اسپانيا، کرواسي و بلژيک با تيم‌هاي عربستان، امارات، عمان، اردن و بحرين ديدار مي‌کنند. به‌جز اينها برخي تيم‌ها مانند عربستان تا جام‌جهاني 6 ديدار دوستانه مختلف را خواهند داشت.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی