بستن
کد خبر: ۱۰۴۲۹۹۷
قنبرزاده:

تلاش می کنیم تعلیق برداشته شود

تلاش می کنیم تعلیق برداشته شود

منصور قنبرزاده نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: خیلی امیدواریم با حضور مسئولان کمیته صدور مجوز حرفه‌ای AFC، تعلیق را برداریم.
جلسه با مدیران
منصور قنبرزاده در خصوص جلسه مدیران عامل باشگاه‌های لیگ برتری با مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، اظهار داشت: امروز جلسه مهمی را با 16 تیم لیگ برتری در خصوص بحث مجوز حرفه‌ای داشتیم. مدیر کمیته صدور مجوز حرفه‌ای که اخیرا در مالزی بود توضیحاتی را ارائه داد. همه تیم‌های لیگ برتری تشریف داشتند. موارد بررسی و تاکید شد که به صورت جدی پای کار بیایند. عدم تمهیدات لازم در این خصوص می‌تواند تبعاتی را برای باشگاه ها داشته باشد. وی افزود: بحث VAR‌را داشتیم که تمهیدات و تدابیری در نظر گرفته شده که حتما باید چون الزام قانونی است این کار انجام شود. موارد دیگری هم بود که ان شا‌ءالله در قالب یک بیانیه روی سایت فدراسیون فوتبال منتشر خواهد شد.
مجوز حرفه‌ای
نایب رئیس فدراسیون فوتبال در مورد اینکه قرار است مسئولان کمیته صدور مجوز حرفه‌ای AFC به ایران بیایند، گفت: بله، اواخر مهر قرار است بیایند. تیمی که به مالزی رفت مدارک و مستنداتی را ارائه کرد. قرار شده برای ارزیابی نهایی بیایند. تلاش می کنیم این تعلیق برداشته شود. خیلی امیدواریم با این بازدید در فاز اول تعلیق را برداریم و از همین الان هم کارها پیش می‌رود که شرایطی برای باشگاه‌ها به وجود بیاورند که تعلیق برای ما پایدار نماند.
داشتن VAR‌؟
قنبرزاده در خصوص اینکه آیا می‌توانیم به داشتن VAR‌در فصل جاری امیدوار باشیم، عنوان کرد: نمی‌توانیم تاریخ بدهیم. برای شرکت‌ها محدودیت وجود دارد. فکر می‌کنم فیفا 5 شرکت را تایید کرده است. یک بخشی در بحث قانون تجارت، شرکت هایی که خارجی هستند باید به تایید بعضی از نهادها برسند که از اختیارات فدراسیون و سازمان لیگ خارج است. این انتخاب دایره وسیعی ندارد و باید سیگنال‌ها و مواردی که از لحاظ الکترونیکی و فنی وجود دارد از نظر مسائل امنیتی مورد تایید نهادها قرار بگیرند. من خواهشم این است که تعیین تکلیف کنند. وی تصریح کرد: الان فدراسیون آمادگی کامل دارد که این کار را با هماهنگی و همکاری باشگاه‌ها انجام بدهد. تایید صلاحیت عمومی و فنی و امنیتی این شرکت ها که مورد تایید فیفا هستند باقی می‌ماند. 5 شرکت هم بیشتر نیستند. منتظریم. اقدامات خوبی صورت گرفته و امیدوارم تاییدهای نهایی بیاد فکر می‌کنم کار انجام شود.
اردوی تیم ملی
نایب رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص اردوی تیم ملی در اتریش اظهار داشت: اردوی خوبی از نظر نظم و همدلی که بین بازیکنان به وجود آمد، برگزار شد. در این شرایط خاص اجتماعی که در کشور ما هست فکر می‌کنم با بازی و نتایج خوب تیم ملی، شادی و نشاطی به جامعه فوتبال ما تزریق شد. خداراشاکریم. همه باید کمک کنیم و همدل باشیم. وی افزود: هم هیات رئیسه هم کادر مدیریتی، فنی، سرپرستی، پشتیبانی، رسانه‌ها و... همه دست به دست هم بدهیم که آرامشی را به وجود بیاوریم و تیم هم در تمرکز باشد. با آرامش تمرکز ایجاد می‌شود.قطعا این آرامش و تمرکز را باید به تیم ملی بدهیم که در جام جهانی آمادگی بیشتری داشته باشد و بتواند نتایج خوبی بگیرد. نایب رئیس فدراسیون فوتبال در مورد تلاش رسانه‌های معاند در زمان برپایی اردوی اتریش برای ضربه زدن به تیم ملی، گفت: من که آنجا نبودم ولی عمده بازیکنان یکدل بودند. می ‌گفتند اصلا دودستگی نداریم. بازیکن شاخصی تعویض می‌شد، بازیکن دیگر او را بغل می‌کرد و تعامل خوبی داشتند. می‌گویید معاند. فکر نمی‌کنم خیلی نیاز به توضیح داشته باشد. هدف یک معاند چیست؟ فکر نمی‌کنم خیلی نیاز به تحلیل و بررسی داشته باشد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی