بستن
کد خبر: ۱۰۴۲۸۱۶

دریچه

دریچه

ریزش شدید قیمت بیت‌کوین
در حال حاضر بازار رمزارزها شاهد افت بوده و اکنون بیت‌کوین در کانال ۱۸ هزار دلاری قرار دارد و همچنین حجم کل معاملات در طول ۲۴ ساعت گذشته ۵. ۵۵ درصد افزایش یافته و به ۹۰. ۷ میلیارد دلار رسیده است. از طرفی، ۶. ۹۱ میلیون دلار موقعیت شورت در معاملات آتی بیت‌کوین، در طول ۲۴ ساعت گذشته لیکویید شده است. بیت‌کوین و اتریوم با ریزش بیش از ۷ درصد به ترتیب به قیمت ۱۸ هزار و ۷۸۲ دلار و هزار و ۲۸۴ دلار معامله می‌شوند. سایر رمزارز‌های مشهور مانند دوج‌کوین، شیبا اینو، ریپل و کاردانو نیز شاهد افت قیمت بودند. ساعات نخست معاملات روز چهارشنبه، بازار رمزارز‌ها شاهد افت بوده و اکثر کوین‌ها در محدوده قرمز قرار دارند. ارزش بازار جهانی رمزارز‌ها در حال حاضر ۹۱۶. ۴۸ میلیارد دلار است که ۵. ۸۴ درصد افت را نسبت به روز گذشته نشان می‌دهد.

وضعیت بازار اجاره
در ابتدای پاییز
شرایط وخیم تابستانی در بازار اجاره مسکن به پاییز کشیده شد. بررسی‌ها و تحقیقات میدانی «دنیای‌اقتصاد» از تازه‌ترین شرایط در بازار اجاره مسکن شهر تهران نشان می‌دهد، بازار پاییزی اجاره آپارتمان‌ها در مناطق مختلف شهر تهران با یک تفاوت عمده نسبت به بازار‌ پاییزی اجاره در سال‌های قبل آغاز به‌کار کرده است. در شرایطی که هر سال معمولا با اتمام فصل تابستان به‌عنوان فصل طلایی جابه‌جایی در بازار اجاره، به‌طور نسبی میزان التهاب در این بازار کاهش یافته و برخی از موجران در تعیین شرایط اجاره واحد‌های خود با مستاجر انعطاف بیشتری به خرج می‌دهند، اما تاکنون و با گذشت یک هفته از آغاز پاییز، نشانه‌های کاهش التهاب پاییزی در این بخش از بازار مسکن رصد نمی‌شود. پاییز امسال، مستاجر‌ها نه تنها شاهد ادامه التهاب تابستانی در بازار اجاره هستند که شواهد این بخش از بازار مسکن و همچنین اظهارات واسطه‌های معاملات ملکی پایتخت نشان می‌دهد، مستاجر‌ها هم‌اکنون با یک مشکل دیگر نیز مواجه شده‌اند که شاید یکی از دلایل ادامه التهاب تابستانی در بازار اجاره پاییز است که این مشکل به کمبود شدید فایل‌های اجاره به‌خصوص در مناطق مصرفی و پرتقاضا مربوط می‌شود. واسطه‌ها می‌گویند رکود معاملات مسکن، افزایش تعداد مستاجر‌ها در نتیجه عدم توانایی خرید مسکن برای تعداد زیادی از گروه‌های فاقد مسکن، رکود ساختمانی و کاهش عرضه و از سوی دیگر مصوبه دستوری اعمال‌شده در بازار اجاره بر کاهش تعداد واحد‌های عرضه شده به این بازار موثر بوده است و این کاهش که در برخی از محلات و مناطق شهر تهران در تابستان نیز رصد می‌شد با شروع فصل پاییز خود را بیشتر نشان داده است.

تعیین زمان واریز یارانه نقدی
مهر ۱۴۰۱
به نظر می‌رسد که یارانه نقدی مهر ۱۴۰۱ طبق معمول، بیستم ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز شود و در شرایطی که تکلیف اجرای سراسری کالابرگ الکترونیکی فعلا مشخص نشده، به نظر می‌رسد که یارانه در مرحله ۱۴۱ نیز به صورت نقدی پرداخت می‌شود؛ بنابراین همچون ماه‌های گذشته، زمان واریز یارانه نقدی مهر ۱۴۰۱ نیز دستخوش تغییر نخواهد شد و در روز چهارشنبه بیستم مهر به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود. البته زمان یارانه مهر ۱۴۰۱ هنوز سازمان هدفمندی یارانه‌ها جزئیاتی مشخص نکرده است، اما همچون شهریور ماه باید انتظار داشته باشیم که آغاز واریز یارانه‌ها به حساب سرپرستان خانوار از روز چهارشنبه ۲۰ مهر ماه باشد. پایان واریز‌ها نیز هنوز به شکل کامل مشخص نشده، اما احتمالا بین ۲۴ تا ۷۲ ساعت زمان خواهد برد و با توجه به اظهار نظر وزیر اقتصاد در چند روز گذشته و عدم آماده سازی زیر ساخت مربوطه برای پرداخت یارانه به صورت کالابرگ به احتمال زیاد یارانه مهرماه به صورت نقدی پرداخت شود.

کدام خودروها گران شدند؟
بررسی نوسانات قیمتی در بازار خودرو در یک هفته گذشته حاکی از افزیش قیمت خودروهای تیبا و کاهش قیمت خودروهای پژو و دنا است که بررسی نوسانات قیمتی در بازار خودرو در هفته گذشته حاکی از نزولی بودن روند قیمتی خودروهای پژو است؛ خودروهای پژو پارس مدل ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در یک هفته گذشته یک میلیون تومان ارزان شدند و به ترتیب ۳۵۹و ۳۶۰ میلیون تومان قیمت خوردند. به گزارش خبرآنلاین، این کاهش قیمت‌ها در بین خودروها دنا نیز رخ داد به طوری که دنا توربو پلس دنده‌ای مدل ۱۴۰۰ از ۳۸۲ میلیون تمان در ابتدای هفته امروز به ۳۸۰ میلیون تمان رسیده است و در میان این کاهش قیمت‌ها خودروهای تیبا در یک هفته گذشته گران شدند، به طوری که تیبا ۲ مدل ۱۴۰۱ از ۲۰۵ میلیون تومان در ابتدای هفته امروز به ۲۰۷ میلیون تومان رسیده است و تیب صندوقدار مدل ۱۳۹۹ نیز در این مدت دو میلیون تومان گران شده است و در حال حاضر ۱۹۸ میلیون تومان قیمت خورده است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی