آرمان ملي: ديدارهاي هفته چهارم ليگبرتر روزگذشته آغاز و امروز با برگزاري مسابقات ذيل به پايان ميرسد. دپارتمان داوري تصميم گرفته است تا نام عليرضا فغاني داور برجسته کشورمان را در ليست داوراني که قرار است هفته چهارم رقابتهاي ليگبرتر را سوت بزنند قرار دهد. بر اين اساس فغاني ديدار حساس تيمهاي فولاد و سپاهان را سوت خواهد زد.
چهارشنبه 9 شهريورماه
تراکتور- هوادار- ÓÇÚÊ 18æ30
ÑÓæáíÓ- ÕäÚÊäÝÊ- ÓÇÚÊ 18æ30
ãÓÑÝÓäÌÇä - Âáæãíäíæã ÇÑǘ- ÓÇÚÊ 19æ30
ÓÇåÇä-ÝæáÇÏ-ÓÇÚÊ19
ايسنا: غلامرضا شاهکرمي، عضو کميته بدوي در حاشيه مجمع انتخاباتي فدراسيون فوتبال اظهارکرد: از کامرانيفر تشکر ميکنيم که تمام سعي و تلاشش را در راستاي برگزاري مجمع و انتخابات انجام داد. در روز آخر پروسه بررسي انتخابات فدراسيون فوتبال، نامهاي را دبيرکل فدراسيون در ساعت يک ظهر دوشنبه براي کميته بدوي ارسال کرد که با توجه به اينکه وظيفه کميته بدوي بررسي برگههاي رأي چه در حوزه رئيس و چه در حوزه نواب بود و پشت آنها را امضا ميزديم، زمان بسيار زيادي برد و تطبيق اعضاي مجمع بود که بايد ليست آن را تطبيق ميداديم. وي ادامه داد: ما تا 7 شب درگير پروسه امضاي برگههاي آرا بوديم و از ساعت 7 به بعد مشغول بررسي نامه شديم که اين نامه از مراجع ذيصلاح به دست ما رسيده بود و با بررسي همهجانبه اعضاي کميته روي نامه، ساعت 11 به مرحله تايپ رسيد اما کارمندان فدراسيون در حوزه تايپ بهدليل اينکه در آن ساعت از شب بايد منزل ميبودند، از کامرانيفر درخواست تايپيست داشتيم که ايشان هم قول مساعدت دادند. البته تايپيست در اختيار نبود و با توافقي که بين کامرانيفر و آقاي فلاحتي صورت گرفت، بهدليل اينکه نامه بايد فقط ويرايش ميشد، به او گفتيم که نامه را صبح تقديم کنيم. با اين گفتمان، فدراسيون را ترک کرديم که يکدفعه در تلويزيون مشاهده کرديم که کامرانيفر هم خبر لغو انتخابات را داده بود و هم دلايل آن را گفته بود.
رئيس فيفا اعلام کرد که با بينظمي در طول برگزاري جامجهاني بهشدت برخورد خواهد شد. جياني اينفانتينو، نسبت به موفقيت جامجهاني قطر ابراز اطمينان کرده و آن را اينگونه توصيف کرده است که اين جام براي هواداران مثل اين است که کودکي براي اولينبار به ديزنيلند ميرود و جاذبهها و اسباببازيها را ميبيند. اينفانتينو همچنين رأي به تغيير زمانبندي جامجهاني را بهدليل احترام به تاريخ بازيهاي فيفا دانست. قطر اکنون اولين بازي خود در جامجهاني را در تاريخ يکشنبه 29 آبان 1401 در ورزشگاه 60 هزار نفري آلبيت مقابل اکوادور انجام خواهد داد. از آنجا که قطر با کشورهاي ديگر براي تضمين برگزاري مسابقات شريک ميشود، اينفانتينو تاکيد کرد که امنيت در اين دوره از رقابتها بسيار سختگيرانه اعمال خواهد شد. رئيس فيفا گفت: هواداران از همه کشورها در طول برگزاري جامجهاني در يک شهر خواهند ماند؛ در واقع هواداران همه کشورها آنجا خواهند بود. اين موضوع مساله امنيت را مهمتر ميکند. همه از جشنگرفتن استقبال ميکنند و قطعا عواقبي براي کسانيکه باعث درگيري در مسابقات ميشوند وجود خواهد داشت. هواداراني که براي دعوا به جامجهاني ميآيند، بدانند که با اين رفتارها در طول جامجهاني بهشدت برخورد ميکنيم.