بستن
کد خبر: ۱۰۴۰۶۷۲
فرشاد فلاحت‌زاده:

استقلال هنوز کار دارد تا به عیار واقعی برسد

استقلال 
هنوز کار دارد 
تا به عیار واقعی برسد

تيم استقلال پس از باخت در هفته اول رقابت‌ها، در هفته دوم مقابل ملوان به برتري رسيد. فرشاد فلاحت‌زاده پيشکسوت استقلال در اين خصوص صحبت کرد.

درباره شرايط استقلال چه نظري داريد؟

آبي‌پوشان در هفته نخست نمايشي ارائه نکردند که چنگي به‌دل بزند و سه امتياز را تقديم سپاهان کردند. در نيمه نخست بازي با ملوان بندرانزلي هم نمايش چشم‌نوازي از شاگردان ريکاردو ساپينتو نديديم، اما در نيمه دوم شاهد بازي قابل قبولي بوديم هر چند استقلال هنوز کار دارد تا به عيار واقعي خود برسد. برتري آبي‌پوشان به‌خصوص از زمان ورود مهدي قائدي به زمين محسوس شد و ضمن اينکه گل دوم را به ثمر رساند. گل سوم هم روي خطاي پنالتي صورت گرفته بر قائدي به‌دست آمد.

شاهد انتقاد از ساپينتو هستيم!

در ليگ‌هاي معتبر فوتبال اروپا هم کمتر تيم مدعي وجود دارد که از همان هفته اول نتايج بسيار خوبي بگيرد. در ليگ‌برتر انگليس ليورپول که يکي از مدعيان اصلي قهرماني است در دو بازي اول فقط دو امتياز گرفته است. منچستريونايتد دو شکست متحمل شد چون اوضاع آنچنان جالبي نداشت و تنها منچسترسيتي بوده که با قدرت شروع کرده است. انتظار زيادي است که بخواهيم استقلال از همان ابتدا پرقدرت ظاهر شود و اگر فصل قبل هم شاهد بازي‌هاي خوبي از سوي آبي‌ها بوديم به‌خاطر تجربه چندين فصل حضور فرهاد مجيدي در کسوت بازيکن و مربي بود.

وضعت پرسپوليس را چگونه ارزيابي مي‌کنيد؟

بدون ترديد پرسپوليس در همه حال مدعي فتح ليگ‌برتر شمرده مي‌شود و اگر در يکي دو بازي نتيجه مطلوبي نمي‌گيرد دال بر ضعف اين تيم نيست. کسب دو تساوي بدون گل در آغاز رقابت‌هاي اين فصل نبايد خيال استقلال را از رقيب سنتي خود آسوده کند و مطمئن باشيد يحيي گل‌محمدي مي‌تواند تيمش را در زمره مدعيان نگه دارد. مهره‌هاي بسيار باکيفيتي در پرسپوليس حضور دارند و به مرور زمان شرايط اين تيم بسيار خوب خواهد شد تا به کورس قهرماني بازگردد. تيمي که شخصيت قهرماني داشته و در دوره‌هاي زيادي موفق به فتح جام شده در ادامه راه نقاط ضعف خود را پوشش مي‌دهد و امتيازات از دست رفته را جبران مي‌کند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی