بستن
کد خبر: ۱۰۴۰۵۶۰

از تشویق مردم به فحشا تا تبلیغ علیه جمهوری اسلامی

از تشویق مردم به فحشا تا تبلیغ علیه جمهوری اسلامی

سپیده رشنو در دادگاه حاضر شد
از تشویق مردم به فحشا تا تبلیغ علیه جمهوری اسلامی
آرمان ملی: چندی قبل میان دو زن در یک اتوبوس بی‌آر‌تی چالشی درباره حجاب شکل گرفت. همه چیز از دعوای دو زن در یک اتوبوس شروع شد. دعوایی معمولی که به جای خاتمه یافتن با یک صلوات و یا حل کدخدامنشانه‌اش، تبدیل به پرونده‌ای قضائی شد. دیروزکیفرخواست صادرشده برای سپیده رشنو به وی ابلاغ شد. متهم با حضور در دادگاه از مفاد پرونده، اتهامات و ادله انتسابی که دایر بر اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور از طریق ارتباط با افراد خارج‌ نشین و فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی و تشویق مردم به فساد و فحشا بود، آگاه شد. مرکز رسانه قوه قضائیه از ابلاغ کیفرخواست صادرشده برای «سپیده رشنو» خبر داد. حجت‌الاسلام افشاری، رئیس شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران با اشاره به برگزاری جلسه تفهیم اتهام «سپیده رشنو»، با توجه به کیفرخواست صادره و ارجاع پرونده به این شعبه، گفت: در اجرای قانون آیین دادرسی کیفری و الزام قانون‌گذار به ابلاغ کیفرخواست، متهم از زندان احضار شده و در شعبه مذکور، مفاد کیفرخواست صادره از سوی دادسرای عمومی و انقلاب تهران به وی ابلاغ شد. وی تاکید کرد: متهم از مفاد پرونده، اتهامات و ادله انتسابی که دایر بر اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور ازطریق ارتباط با افراد خارج‌نشین و فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی و تشویق مردم به فساد و فحشا بود، آگاه شد تا جهت دفاع از خود، با توجه به مفاد کیفرخواست صادره، در جلسه رسیدگی آمادگی لازم را کسب کند.
آیا بازداشت رشنو تایید شد؟
واکنش‌های زیادی به بازداشت سپیده رشنو و پخش اعترافات او از صدا و سیما منتشر شد. یک خانم محجبه نوشت : «به عنوان یک چادری، از پریشانی این دختر، ناراحت شدم.» محمدجواد آذری جهرمی، وزیر سابق ارتباطات درباره پخش اعترافات سپیده رشنو در کانال تلگرامی خود نوشت: «ندانم‌کاری در سیمای ملی، خوراک حمله به اسلام و حجاب و مومنین و محجبه‌ها را فراهم کنیم.» عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به اعترافات سپیده رشنو در توئیتی نوشت: «درباره برخورد با خانم سپیده رشنو و نحوه پخش اعترافات او، نقدهای جدی طرح شد که قابل توجه بودند. ولی یک نکته عجیب وجود دارد که به آن پرداخته نشد. خانم رشنو را به علت مخالفت با قانون حجاب بازداشت کرده‌اند در حالی که او را با پوششی نشان دادند که دقیقا نقض همین قانون است.»
واکنش به اعترافات رشنو
آنچه سبب انتقاداتی شد پخش اعترافات رشنو از صداوسیما بود چنانکه حزب اتحاد ملت به اتفاق پیرامون پخش اعترافات سپیده رشنو اعتراض کرد. کامبیر نوروزی وکیل دادگستری هم گفت: «ذکر این نکته ضروری است که این قبیل مصاحبه‌ها تاثیر خود را نسبت به سابق از دست داده‌اند و پیداست که با چه اهدافی صورت می‌گیرند. بنابراین می‌توان قاطعانه گفت که این شکل از اعتراف و مصاحبه، اثر خود را به‌طور کلی از دست داده است.» محسن برهانی، وکیل دادگستری و عضو هیات علمی دانشگاه تهران که دارای دکترای حقوق جزا و جرم‌شناسی و دانش‌آموخته حوزه علمیه قم است، در توئیتی نوشت: «به استناد مواد ۹۱ و ۹۶ قانون آیین دادرسی کیفری، پخش تصویر سپیده رشنو ممنوع است. بر اساس ماده ۶۴۸ تعزیرات کسانی که به مناسبت شغل یا حرفه خود محرم اسرار می‌شوند هرگاه در غیر از موارد قانونی، اسرار مردم را افشا کنند به چهل و پنج روز و دوازده ساعت تا شش ماه حبس و یا به ۲۰ تا ۶۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم می‌شوند.»

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی