بستن
کد خبر: ۱۰۴۰۳۱۷
سعید مراغه‌چیان:

نبود هواداران به ضرر استقلال شد!

نبود 
هواداران 
به ضرر استقلال شد!

تيم استقلال در اولين ديدار فصل جديد ليگ‌برتر مقابل تيم سپاهان در ورزشگاه آزادي تن به شکست داد. سعيد مراغه‌چيان، پيشکسوت استقلال در اين خصوص صحبت کرد.

درباره شکست استقلال مقابل سپاهان چه نظري داريد؟

استقلال بازي مالکانه‌اي انجام داد و نشان داد برخلاف کادرفني گذشته بازي مالکانه را بيشتر مي‌پسندد، اما بي‌دقتي در پاس‌کاري و حفظ توپ باعث شد که در خط دفاع استقلال شکاف ايجاد شود و 2 گل دريافت کنيم. نبض بازي تا پايان نيمه اول در دست استقلال بود. استقلالي‌ها در اين بازي هماهنگ کار نکردند و نبود چند بازيکن ديگر در ترکيب باعث شد ضعف اين موضوع بيشتر به چشم بخورد. نيمه دوم خط دفاع استقلال متزلزل عمل کرد تا جايي‌که سپاهان مي‌توانست حتي گل سوم را هم به ثمر برساند.

نظر شما درباره عملکرد «ساپينتو» چيست؟

استقلال نفرات خوبي دارد و بايد به ساپينتو هم‌زمان بدهيم تا تيم را هماهنگ کند. در اين بازي داوري بازهم به ضرر ما پيش رفت و يک پنالتي مسلم را براي استقلال نگرفتند. مديران به‌جاي خريد 2 بازيکن بايد وريا غفوري و دانشگر را حفظ مي‌کردند. دليل خط‌خوردن آمانوف در اين بازي چه بود؟ آمانوف مي‌توانست مقابل سپاهان بازي را به نفع استقلال تغيير دهد. در مجموع در يارگيري و پوشش‌ها ضعف جدي داشتيم و بازيکنان به سختي يکديگر را پيدا مي‌کردند. با رسيدن رضايي، قائدي و محبي قطعا شرايط استقلال تغيير خواهد کرد.

تماشاگران هم از تماشاي ديدار اول محروم بودند!

اين کار سازمان ليگ باعث شد تا استقلال متضرر شود و در کنار اشتباهات داوري لطمه بدي بخورد. بازيکنان و کادرفني روي تماشاگران حساب ويژه باز کرده بودند و مي‌خواستند با حمايت هواداران روحيه بگيرند، اما نگذاشتند. هزاران هواداري که براي اين بازي انتظار مي‌کشيدند را محروم کردند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی