مدافع سالهاي نه چندان دور باشگاه پرسپوليس به بازي هفته اول اين تيم در ليگبرتر و همچنين موارد مختلف ديگري واکنش نشان داد.
ديدار هفته اول
محسن بنگر در خصوص ديدار پرسپوليس در هفته اول ليگبرتر مقابل ذوبآهن و عملکرد سرخپوشان در اين بازي اظهارداشت: بهنظر من پرسپوليس در بازي اول بد بازي نکرد هر چند که در ليگ ايران بايد دو سه هفته بگذرد تا تيمها شرايط خود را بهدست بياورند. پرسپوليس با هدف بازي کرد و بازي را روي زمين برده بود. در اين بازي بازيکنان موقعيتهايي داشتند اما از آن استفاده نکردند.
عملکرد خط حمله
وي درباره عملکرد خط حمله پرسپوليس و انتقادهايي که به مهاجمان شده، افزود: نفر اول خطحمله پرسپوليس مهدي عبدي است که در يکي دو فصل اخير گلهاي مهم و خوبي براي پرسپوليس به ثمر رسانده، اما بهدليل انتقادهاي زيادي که از او شده فشار زيادي به اين بازيکن وارد کرده است. پرسپوليس مهاجمان خوبي دارد، اما فشارها باعث شده تا تمرکز آنها از دست برود. مهاجم خارجي جديد که آمده بهنظر من بازيکن خوبي است و در کنار مهدي عبدي ميتواند عملکرد خوبي داشته باشد. مهدي عبدي مهاجم خوبي است اما در بازي با ذوبآهن فقط يک موقعيت بهدست آورد که از آن استفاده نکرد. تيم پرسپوليس بايد در هر بازي بيشتر از پنج موقعيت گل بهدست بياورد. بنگر در پاسخ به اينکه از نظر شما نقطه قوت پرسپوليس کدام خط است، تصريح کرد: بهنظر من نقطه قوت پرسپوليس خط دروازه و خط دفاع است چرا که با حضور عليرضا بيرانوند شاهد اين هستيم که پرسپوليس کمتر گل ميخورد. تيمي که ميخواهد قهرمان شود نبايد زياد گل بخورد. فصل گذشته ديديد که استقلال با همين کم گلخوردن توانست قهرمان ايران شود و اين مساله بسيار مهم است.
در کادرفني
پيشکسوت پرسپوليس درباره تغييراتي که در کادرفني اين تيم صورت گرفته و مربيان خارجي که به سرخپوشان اضافه شدهاند، خاطرنشان کرد: مطمئنا يحيي گلمحمدي اين مربيان را با شناخت انتخاب کرده و آنها ميتوانند در پرسپوليس موفق باشند. خوبي ماجرا اينجاست که يحيي گلمحمدي بهعنوان نفر اول کادرفني بالاي سر تيم است. بهنظر من پرسپوليس بايد در پنج هفته اول فاصله خوبي با تيمها بگيرد. مربيان خارجي هم زمان لازم دارند تا با فوتبال ما آشنا شوند. ديديد ساپينتو در استقلال خيلي به شرايط آگاه نبود اما در پرسپوليس، نفر کادرفني ايراني است و او شرايط را خيلي خوب ميشناسد. در پرسپوليس مربياني مثل يحيي گلمحمدي و کريم باقري حضور دارند و اين موضوع باعث ميشود تا شرايط پرسپوليس با ساير تيمها متفاوت باشد.
خارجيهاي ليگبرتر
وي در مورد حضور مربيان و بازيکنان خارجي و همينطور هزينههايي که تيمها انجام دادند، اظهارکرد: برخلاف برخيها من معتقدم اينکه باشگاهها هزينه کردند اتفاقات خوبي است و اين مساله باعث ميشود تا ما ليگ خوبي داشته باشيم و بهنظرم ليگ امسال يکي از قشنگترين ليگهاي ايران خواهد بود.