بستن
کد خبر: ۱۰۴۰۰۷۵

خبـــــــر

خبـــــــر

دستگيري سارق با 28 فقره سرقت

فرمانده انتظامي استان لرستان از دستگيري سارق حرفه‌اي و کشف 28 فقره انواع سرقت در شهرستان خرم‌آباد خبر داد. سردار يحيي الهي اظهارداشت: در پي اعلام مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 مبني بر يک فقره سرقت در سطح شهر خرم‌آباد موضوع جهت دستگيري سارق يا سارقان در دستور کار پليس قرار گرفت. وي افزود: ماموران با انجام کارهاي اطلاعاتي و پليسي و رصد سارقان سابقه‌دار، يک سارق حرفه‌اي را در اطراف خرم‌آباد شناسايي و دستگير کردند. فرمانده انتظامي استان لرستان، گفت: سارق در تحقيقات صورت‌گرفته و در مواجهه با اسناد و مدارک پليس به 28 فقره انواع سرقت اعتراف و همراه پرونده تحويل مراجع ذيصلاح شد. سردار الهي در پايان با هشدار به سارقان که پليس و دستگاه قضائي با قاطعيت با آنان برخورد قانوني خواهد کرد، از شهروندان خواست درصورت مشاهده اينگونه موارد مراتب را بلافاصله به مركز فوريت‌هاي پليسي 110 اطلاع دهند.

کشف سوخت قاچاق

فرمانده انتظامي استان سيستان ‌و بلوچستان از کشف 30 هزار ليترسوخت قاچاق توسط تکاوران قرارگاه عملياتي انتظامي عمار خبر داد. سردار احمد طاهري بيان داشت: رزمندگان يگان تکاوري 105 عمار در راستاي اجراي طرح مقابله با قاچاق سوخت حين کنترل خودروهاي عبوري در محور زاهدان- نصرت‌آباد به يک کاميون تانکردار مشکوک شدند. وي افزود: ماموران پس از متوقف‌کردن خودرو در بازرسي از آن 30 هزار ليتر گازوئيل خارج از چرخه قانوني توزيع را کشف کردند. فرمانده انتظامي استان با اشاره به دستگيري يک فرد متخلف و معرفي آن به پليس آگاهي، برعزم جدي رزمندگان يگان‌هاي تکاوري در مقابله با قاچاق سوخت و فرآورده‌هاي نفتي تاکيد کرد.

دپوي 90 هزارليتر سوخت قاچاق

فرمانده انتظامي استان تهران از کشف 90 هزار ليتر سوخت دپو شده قاچاق به ارزش 100 ميليارد ريال در رباط‌کريم خبر داد. سردار کيوان ظهيري اظهارداشت: در پي دريافت اخبار و اطلاعاتي مبني بر دپو سوخت قاچاق در شهرستان رباط‌کريم، بررسي موضوع در دستور کار ماموران پليس امنيت اقتصادي فرماندهي انتظامي غرب استان تهران قرار گرفت. وي افزود: ماموران پس از هماهنگي قضائي در اقدامي غافلگيرانه وارد عمل شده و در بازرسي از اين محل، 90 هزار ليتر گازوئيل قاچاق را که در 6 مخزن نگهداري مي‌شد را کشف کردند. فرمانده انتظامي غرب استان تهران تصريح کرد: در اين رابطه 3 نفر دستگير و محل مورد نظر پلمب و متهمان با تشکيل پرونده تحويل مرجع قضائي شدند. سردار ظهيري در پايان با تاکيد بر اينکه قاچاق سوخت و کالا ضربه مهلکي بر اقتصاد کشور وارد مي‌کند از شهروندان خواست به منظور برخورد با هرگونه قاچاق کالا و ارز در سطح خرد و کلان، اخبار و اطلاعات خود را در اين خصوص، در اختيار پليس قرار دهند تا در اسرع‌وقت نسبت به شناسايي و دستگيري مجرمان اقدام شود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی