پاسخ مقام معظم رهبري به نامه دبيرکل جهاد اسلامي فلسطين
حضرت آيتا... خامنهاي در پاسخ به نامه زياد النخاله دبيرکل جنبش جهاد اسلامي فلسطين، مقاومت شجاعانه جهاد اسلامي را موجب ارتقاء جايگاه اين جنبش در مقاومت و خنثي شدن خدعه رژيم صهيونيستي و به خاک ساييدن بيني آن دانستند و با تأکيد بر لزوم حفظ يکپارچگي همه گروههاي فلسطيني، خاطرنشان کردند: دشمن غاصب رو به ضعف و مقاومت فلسطين رو به قوت است. متن پاسخ رهبر انقلاب اسلامي به نامه زياد النخاله دبيرکل جنبش جهاد اسلامي به اين شرح است: بسم ا... الرحمن الرحيم؛ برادر مجاهد جناب آقاي زياد النخاله دام توفيقه سلام عليکم، نامهي متين و مژدهبخش جنابعالي را دريافت کردم. خداوند به شما پاداش نيک دهد و پيروزي نهايي ملت سربلند و مظلوم فلسطين را نزديک فرمايد. حادثهي اخير، افتخارات جنبش جهاد اسلامي فلسطين را مضاعف ساخت و جايگاه جهاد اسلامي را در حرکت مقاومت شکوهمند ملت فلسطين ارتقا بخشيد. شما با مقاومت شجاعانهي خود، سياست خدعهآميز رژيم غاصب را خنثي کرديد. شما ثابت کرديد که هر بخش از مجموعهي مقاومت، بهتنهايي هم ميتواند بيني دشمن را به خاک بسايد. شما با پيوند زدن مجاهدت در غزه با کرانه، و ديگر نيروهاي مقاومت با حمايتشان از حرکت جهاد، توانستيد يکپارچگي جهاد ملت فلسطين را به رُخ دشمن خبيث و خدعهگر بکشيد. همهي سعي گروههاي فلسطيني در همهي سرزمين فلسطين بايد براي حفظ اين يکپارچگي باشد. دشمن غاصب رو به ضعف است و مقاومت فلسطين رو به قوت است، ولا حول ولا قوة الا با.... ما همچنان در کنار شماييم. سلام عليکم و العهود بحالها.. سيّدعلي خامنهاي20 مرداد 1401
«قمهزني» از ماموريتهاي جريان شيعه انگليسي
خطيب جمعه جهرم با اشاره به تلاش جريانهاي شيعه انگليسي و سني آمريکايي، تصريح کرد: خشن جلوه دادن چهره شيعه با تشويق اعمالي همچون قمه زني و همچنين دامن زدن به اختلاف ميان شيعه و سني از ماموريتهاي جريان شيعه انگليسي است. حجتالاسلام مدبر گفت: با تسليت ايام محرم و با تاکيد بر لزوم معرفت پيدا کردن نسبت به امامحسين(ع) و مصيبت کربلا، گفت: يزيديان در طول تاريخ دشمن حجاب بانوان بوده و اکنون نيز هستند. امام جمعه جهرم با اشاره به اينکه آنها چنانچه نتوانند به مقصد خود برسند به زور متوسل ميشوند، افزود: پس از واقعه عاشورا نيز اين مصيبتها بر بازماندگان کربلا رخ داد.
24 ساعته تحت حفاظتم
وزير دفاع پيشين آمريکا در ادامه ادعاهاي مطرح شده مقامات آمريکايي مبني بر طرح ايران براي ترور مقامات پيشين اين کشور، مدعي شد بهخاطر تهديدهاي ايران با انگيزه انتقام ترور شهيد سردار سليماني، تحت حفاظت 24 ساعته قرار دارد. مارک اسپر، وزير دفاع آمريکا در زمان دولت دونالد ترامپ در گفتوگو با اين شبکه، مدعي شد از زماني که سمت خود در وزارت دفاع اين کشور را ترک گفته، تحت «حفاظت بيستوچهار ساعته» قرار دارد.
انتقاد چين از تحريمهاي دولت ترامپ
سخنگوي وزارت امور خارجه چين در صفحه توييترش به ميزان خسارات تحريمهاي اقتصادي دولت ترامپ بر اقتصاد ايران اشاره کرد. ليجيان ژائو با انتشار پيامي در صفحه توييترش گفت، تحريمهاي اعمال شده توسط دولت دونالد ترامپ بر ايران، حداقل 200 ميليارد دلار خسارت اقتصادي به بار آورده است. دونالد ترامپ، رئيسجمهور پيشين آمريکا مدتي پس از روي کار آمدن، با ادعاي ناقص بودن توافق هستهاي، بهطور يکجانبه در سال 2018 از اين توافق خارج شد و ضمن بازگرداندن تحريمهاي پيشين آمريکا، تحريمهاي جديدي نيز بر ايران اعمال کرد. اعمال اين تحريمها که در قالب سياست «فشارحداکثري» دولت ترامپ انجام ميشد، علاوه بر خسارات مالي بر اقتصاد ايران، موجب درد و رنج بسياري براي بيماران و گروههاي حساس از جامعه ايران شد که به داروهاي خاص نياز دارند.
تکرار ادعاهاي وزير خارجه انگليس
«ليز تراس» وزير خارجه انگليس و نامزد نخستوزيري اين کشور، برخي ادعاهاي بياساس درباره ماهيت برنامه هستهاي ايران را تکرار کرد. وي با تاکيد بر تعهد انگليس به حمايت از رژيم صهيونيستي گفت که از هيچ تلاشي براي ممانعت از دستيابي ايران به سلاح هستهاي فروگذار نخواهيم کرد. تراس افزود: «بايد از دستيابي ايران به تسليحات هستهاي جلوگيري کنيم. اين مسالهاي بسيار، بسيار آشکار است.» بر اساس اين گزارش، تراس از پاسخ به اين پرسش که در صورتي که مشخص شود ايران در حال ساخت سلاح هستهاي است، از اقدام نظامي عليه اين کشور حمايت خواهد کرد يا خير، خودداري کرد.