بستن
کد خبر: ۱۰۴۰۰۱۳

برخی افراد از واژه تحریم سوءاستفاده می‌کنند

برخی  افراد   از   واژه   تحریم  سوءاستفاده   می‌کنند

کارشناس فوتبال گفت: کساني پاي قرارداد «ويلموتس» را امضا کردند و اين قرارداد به کشورمان تحميل شد و اين چيزي نيست که قابل اغماض و گذشت باشد.

حکم ويلموتس

امير حاج‌رضايي در گفت‌وگو با «تسنيم» با اشاره به اعلام حکم «مارک ويلموتس» عليه فوتبال ايران اظهارداشت: زماني‌که خبرهاي اوليه در مورد اين پرونده در چند سال پيش منتشر شد آن را يک فاجعه عنوان کردم و هنوز هم حرفم همان است. من هيچ خبر خوشي در مورد برخورد با مسببان اين قضيه نشنيده‌ام. کساني پاي اين قرارداد را امضا کردند و اين قرارداد به مردمي که در شرايط اقتصادي بد زندگي مي‌کنند، تحميل شد و اين چيزي نيست که قابل اغماض و گذشت باشد.

عاملان فاجعه

حاج‌رضايي با تاکيد بر مسئوليت دستگاه‌هاي نظارتي در خصوص برخورد با عاملان اين فاجعه بيان داشت: افراد مسئول بايد وارد اين کارزار شوند و مطالبات مردم را بدهند، حرف جديدي وجود ندارد، در تمام آن دوران قرارداد ويلموتس و قبلش هم مسائل ديگري بود ما هرگز صداقتي از افرادي که زمام امور در فوتبال به دست‌شان بود، نديديم و در عمل ثابت شد با صداقت رابطه‌اي ندارند و امروز در آستانه جام‌جهاني هيچ چيزي سر جايش نيست. اين خبر هم مثل يک انفجار در جامعه ما عمل کرد و ترکش‌هايش به همه مردم خورد. عجيب اينکه مسببان اين کار براي کرسي آينده فدراسيون فوتبال هم نقشه دارند و نمي‌دانم چطور مي‌شود که خيلي راحت در صحنه مي‌آيند و بعد هم صلاحيت‌شان تأييد مي‌شود.

جام جهاني

حاج‌رضايي در مورد اينکه در اين وضعيت جام‌جهاني را چطور براي فوتبال ايران پيش‌بيني مي‌کند، افزود: مدت‌هاي طولاني است که دغدغه‌‌ام فوتبال نيست و شرايط اجتماعي کشورمان است. درست است که اگر تيم‌ملي در جام‌جهاني نتايج مقبولي بگيرد مردم شاد مي‌شوند ولي از کنار همين شادي کساني سوءاستفاده مي‌کنند. القائات‌شان اين بود که به جام جهاني رفتيم، اما سطح توقع ما حضور در جام‌جهاني نيست گرچه ما را خوشحال مي‌کند اما سطح انتظارات‌مان خيلي چيزهاي ديگري است که شما نمي‌توانيد به ما بدهيد. وي گفت: ورزشگاه ملي‌مان نتوانسته صندلي‌هايش را شماره‌گذاري کند. من به اردن رفتم که کشور فقير و بسيار کوچکي است، اين کشور VAR دارد و در مقدماتي و بازي با سوريه ديديد که پنالتي به نفع ما گرفته شد و حاج‌صفي گل دوم را زد؛ چگونه است که ما نداريم؟ برخي افراد از واژه تحريم سوءاستفاده مي‌کنند و هر چيزي که خودشان توانمندي‌اش را ندارند گردن آن مي‌اندازند. در اين مدت هنوز چيزي حل نشده و جنگ قدرتي هم در گرفته که طبعا براي جامعه فوتبال هيچ دستاوردي ندارد. يک نفر پشت آن صندلي مي‌نشيند و وعده‌هايي مي‌دهد.

پول مردم

وي ادامه داد: هموطني را با سن بالا ديدم که براي خريد يک پُرس غذا مشکل داشت بعد اين را قياس مي‌کنم با اين موضوع که چگونه پول‌هاي مردم را دور مي‌ريزند و اين دردآور است. اين يک چشمه از اتفاقاتي است که آدم مي‌بيند و هزاران اتفاق را هم آدم در فوتبال نمي‌بيند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی