بستن
کد خبر: ۱۰۳۶۷۲۳

خبـــــــر

خبـــــــر

دستگیری سارق قطعات خودرو
فرمانده انتظامی استان مرکزی از شناسایی و دستگیری یک سارق حرفه‌ای و اعتراف او به 20 فقره سرقت قطعات و محتويات داخلی خودروها در شهرستان اراک خبر داد. سردار حسن مفخمی‌شهرستانی بیان داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت قطعات و محتويات داخلی خودرو در شهرستان اراک، پس از هماهنگی با دستگاه قضائی، بلافاصله بررسي تخصصي اين سرقت‌ها در دستور كار پليس شهرستان قرار گرفت. وی خاطرنشان کرد: در مراحل تحقیقات تخصصي پليس، سرانجام ماموران انتظامی کلانتری 11 شهرستان اراک، موفق به شناسایی و دستگیری سارق حرفه‌ای، درهنگام سرقت از يك خودرو شدند. فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به اعتراف این سارق در بازجویی‌های فنی ماموران به 20 فقره سرقت قطعات و محتويات داخلی خودرو افزود: در بازرسی ماموران از مخفيگاه سارق تعدادي از اموال مسروقه نیز کشف و با شناسایی مالباختگان به آنان تحویل داده شد. سردار مفخمی‌شهرستانی تصریح کرد: متهم در این عملیات پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.

انهدام باند سارقان خودرو
فرمانده انتظامی استان گلستان از دستگیری 3 سارق و اعتراف آنان به 40 فقره سرقت خودرو در شهرستان گرگان خبر داد. سردار سعید دادگر اظهارداشت: به‌دنبال وقوع چندین فقره سرقت پراید و وانت در گرگان، رسیدگی به موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت. وی افزود: با بررسی‌های تخصصی و اشراف اطلاعاتی، ماموران موفق به شناسایی 3 سارق شده و پس از کسب مجوز قانونی، طی عملیاتی متهمان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند. فرمانده انتظامی استان گلستان گفت: متهمان در تحقیقات تخصصی به‌عمل آمده و پس از مواجهه با مستندات پلیس به 40 فقره سرقت خودرو در گرگان اعتراف کردند. سردار دادگر در پایان با اشاره به کشف 6 دستگاه خودرو مسروقه در این عملیات، خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.

کشف محموله حشیش
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف 141 کیلو و 400 گرم حشیش در بازرسی از یکدستگاه خودروی سواری سمند که در محورهای مواصلاتی استان تردد می‌کرد، خبر داد. سردار محمدرضا هاشمی‌فر بیان داشت: نیروهای واحد رزمی یگان تکاوری فرماندهی انتظامی استان اصفهان حین کنترل و نظارت هوشمندانه در بیابان اطراف یکی از محورهای مواصلاتی شهرستان شهرضا به یکدستگاه خودرو سواری سمند مشکوک و به آن دستور ایست دادند. وی افزود: راننده خودرو با مشاهده ماموران اقدام به فرار از صحنه کرد که بلافاصله ماموران خودرو را تعقیب و با یک اقدام ضربتی آن را متوقف کردند. جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان اظهارداشت: پس از متوقف‌شدن خودرو ماموران در بازرسی از آن 141 کیلو و 400 گرم موادافیونی از نوع حشیش را کشف کردند که در این رابطه متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی تحویل شد. سردار هاشمی‌فر با بیان اینکه قاچاقچیان و سوداگران مرگ برای انتقال موادمخدر از راه‌های فرعی، بیابانی و کویری استان استفاده می‌کنند، اما غافل از اینکه تمام این مناطق تحت نظارت و کنترل و رصد هوشمندانه تکاوران قدرتمند فرماندهی انتظامی استان اصفهان قرار دارد، با وجود این نیروها هیچ نقطه‌ای در استان برای مجرمان و قانون‌شکنان امن نخواهد بود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی