حکم مادر «بابک خرمدين» اعلام شد
داديار شعبه سوم اجراي احکام دادسراي جنايي تهران از 45 ماه حبس براي مادر «بابک خرمدين» خبر داد. رامتين آقاجانلو در گفتوگو با «تسنيم» اظهارکرد: پرونده متهمان قتل «بابک خرمدين» پس از طي مراحل دادرسي، براي اجرا به واحد اجراي احکام کيفري دادسراي جنايي تهران ارسال شده است. داديار شعبه سوم اجراي احکام دادسراي جنايي تهران افزود: بهدليل فوت پدر بابک خرمدين، متهم اصلي پرونده در مرحله بازپرسي، قرار موقوفي منع تعقيب صادر شد. وي تصريح کرد: ايران موسوي؛ مادر بابک خرمدين به اتهام معاونت در قتل عمدي، به حبس محکوم شد و بهدليل اينکه به رأي دادگاه تمکين کرد با کسر يکچهارم محکوميت صادره توسط دادگاه به 45 ماه حبس (ماده 442 قانون آيين به دادرسي کيفري) محکوم شده است.
دستگيري 2 موبايلقاپ
رئيس پليس پيشگيري تهران بزرگ از دستگيري 2 موبايلقاپ حرفهاي و سابقهدار در شهرک قدس خبر داد و گفت: متهمان به 30 فقره سرقت مشابه اعتراف کردند. سرهنگ جليل موقوفهاي اظهارکرد: در پي افزايش سرقت تلفنهمراه شهروندان در شهرک قدس به روش موبايلقاپي رسيدگي به موضوع و دستگيري سارق يا سارقان را تيمي از ماموران کلانتري 134 شهرک قدس بر عهده گرفتند و گشتزنيهاي هدفمند را افزايش دادند. وي با بيان اينکه ماموران در تحقيقات و پيجوييهاي انتظامي ساعات تردد و مشخصات ظاهري سارقان را شناسايي کردند، افزود: حين گشتزني در شهرک قدس در نقاط جرمخيز موتورسيکلت دوترک با همان مشخصات اعلامي را مشاهده که در حال زاغزني است و در يک لحظه با غفلت شهروند گوشي تلفن وي را سرقت کرده و متواري شدند که در يک عمليات ضربتي و منسجم متهمان دستگير شدند. رئيس پليس پيشگيري تهران بزرگ ادامه داد: متهمان 28 و 32 ساله در تحقيقات اوليه به جرم خود سرقت تلفنهمراه به روش موبايلقاپي در شمال تهران و 30 فقره سرقت مشابه معترف که تعدادي از مالباختگان با مراجعه به کلانتري متهمان را شناسايي کردند.
توقيف موتورسيکلت قاچاق
فرمانده انتظامي فسا از کشف يکدستگاه موتورسيکلت خارجي به ارزش 5 ميليارد ريال در آن شهرستان خبر داد. سرهنگ محمدهاشم قسام، اظهارداشت: در راستاي اجراي طرح مقابله با قاچاق، ماموران پليس آگاهي حين کنترل محورهاي مواصلاتي به يکدستگاه موتورسيکلت سنگين مشکوک و با اقدامات فني و تخصصي آن را توقيف كردند. وي افزود: در بررسي انجام شده مشخص شد موتورسيکلت مذكور قاچاق و فاقد هرگونه مجوز قانوني است. فرمانده انتظامي فسا عنوان داشت: راكب براي سير مراحل قانوني روانه دادسرا شد.
کلاهبرداري با آگهي دروغين
رئيس پليس فتا استان خراسانرضوي از شناسايي فردي که با درج آگهي دروغين با عنوان فروش لوازم خانگي بدونواسطه زيرقيمت بازار در فضايمجازي اقدام به کلاهبرداري ميکرد، خبر داد. سرهنگ جواد جهانشيري، اظهارداشت: در پي شکايت يکي از شهروندان مبني بر مشاهده آگهي فروش لوازم خانگي در شبکه اجتماعي تلگرام و کلاهبرداري از وي با شيوه فروش بيواسطه کالا و لوازم خانگي، موضوع بهصورت ويژه در دستور کار کارشناسان پليس فتا استان قرار گرفت. وي ادامه داد: پس از ثبت اظهارات شاکي، پرونده مقدماتي تشکيل و بررسيهاي اوليه نشان از آن داشت که فرد کلاهبردار با درج آگهي دروغين و کسب اعتماد شاکي اقدام به اخذ مبلغ 450 ميليون ريال کرده و پس از آن ديگر جوابگو نبوده است. اين مقام مسئول گفت: با بررسيهاي فني و شيوه شگردهاي خاص پليسي متهم دريکي از استانهاي شمال غرب کشور مورد شناسايي قرار گرفت و پرونده جهت سير مراحل قانوني و دستگيري متهم به استان مربوطه ارسال شد. رئيس پليس فتا استان خراسانرضوي با اشاره به اينکه کاربران هرگز فريب اينگونه آگهيها را نخورند و تا زمان رويت و يا انجام خدمات از طرف فرد درجکننده آگهي، مبلغ يا مبالغي را واريز نکنند، گفت: شهروندان در خصوص خريد از سايتهاي خريدوفروش و آگهيهاي فروش کالا و يا خدمات در شبکههاي اجتماعي بهويژه تلگرام و اينستاگرام دقت کافي داشته باشند و بههيچعنوان به اينگونه آگهيها اعتماد نکنند. سرهنگ جهانشيري تصريح کرد: شهروندان در صورت بروز مشکل و مواجهه با جرائم رايانهاي ميتوانند با شماره تماس 096380 ويا با مراجعه به سايت پليس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش گزارشهاي مردمي درخواست خود را ثبت نمايند.