بستن
کد خبر: ۱۰۳۶۳۲۵

بنگاه‌ها

بنگاه‌ها

ارتقاي خدمات بانکي بيمه‌اي در راستاي کمک به رشد و توسعه تعاوني‌ها

آرمان ملي: محمد شيخ حسيني گفت: کميسيون تخصصي بازارسرمايه، بيمه و بانک اتاق تعاون ايران، به دليل گستردگي جامعه مخاطب، يک فرا کميسيون است و ما سياست‌ها، سرويس‌ها و خدماتي که در حال حاضر در بانک توسعه تعاون، وجود دارد را در اختيار شرکت‌هاي تعاوني قرار مي‌دهيم و به دنبال بهره گيري از ظرفيت ساير بانک‌ها براي توسعه بخش تعاون نيز هستيم. رئيس کميسيون بازارسرمايه، بيمه و بانک اتاق تعاون ايران افزود: 80 درصد تامين مالي اقتصاد، توسط بانک صورت مي‌گيرد و بيمه نيز يکي از بازيگران اکوسيستم اقتصاد است با اين توصيف برنامه‌هاي مدوني براي بهره گيري از تمام ظرفيت‌هاي تخصصي بخش تعاون، شامل بانک، بيمه و تعاوني‌هاي اعتبار با محوريت اتاق تعاون ايران تدوين و به اجرا درمي‌آيد. وي با اشاره به اهميت پرهيز از فعاليت‌هاي جزيره‌اي و لزوم نگاه سيستمي و هم افزايي ميان اجزا اظهار داشت: بايد نياز و خواسته‌هاي بدنه تعاوني‌ها در اجرا شناسايي شود و با احصاي آن فرآيندها، سياست‌هاي اعتباري ارزي، بيمه و صندوق ضمانت سرمايه‌گذاري تنظيم گردد تا در راستاي توسعه بخش تعاون و رضايتمندي خانواده بزرگ تعاون که مخاطب اصلي و جامعه هدف بانک توسعه تعاون هستند، گام‌هاي موثري برداشته شود. شيخ حسيني خاطرنشان کرد: با آسيب شناسي و احصا مشکلات و شناخت ظرفيت‌ها و دريافت پيشنهادات و راهکارها، سياست‌ها و استراتژي‌هاي خودمان را اصلاح کرده و تلاش مي‌کنيم آنچه خانواده بزرگ تعاون نياز دارد را محقق کنيم.

ابهام در پرداخت خسارت به صندوق‌هاي دزديده شده

سرقت 168 صندوق امانات از يکي از شعب بانک ملي ايران در چند روز اخير با واکنش‌هاي مختلفي مواجه شده است به گونه‌اي‌که اگرچه مسئولان اين بانک بارها از جبران زيان وارده به مشتريان خبر داده‌اند اما به دليل آنچه عدم اطلاع از دارايي‌هاي داخل صندوق‌ها گفته مي‌شود نه تنها شرکت‌هاي بيمه‌اي از پرداخت خسارت طفره مي‌روند بلکه فعالان بانکي نيز معتقدند پرداخت خسارت منوط به توافق ميان بانک و مشتري بوده که شرايط را سخت‌تر مي‌کند موضوعي که به نظر مي‌رسد تاکيد مسئولان بانک ملي براي پرداخت خسارت بيشتر جنبه رواني براي کاهش تبعات اين دزدي داشته و احتمالا بايد در آينده نزديک شاهد اعتراض مشتريان مالباخته نسبت به نحوه جبران خسارت باشيم. در اين رابطه محمدرضا جمشيدي، دبير کانون بانک‌ها و موسسات اعتباري خصوصي مي‌گويد: ساختمان بانک و اموال آن تحت پوشش بيمه قرار دارد اما صندوق بانک تحت پوشش بيمه نيست و بانک نيز در صورتي مي‌تواند خسارات وارد شده به اين صندوق‌ها را بپردازد که مشتري بتواند ثابت کند که چه ميزان کالا يا اشيا در صندوق داشته‌اند. جمشيدي با بيان اينکه خسارات وارد شده به صندوق بانک‌ها را بيمه پرداخت نمي‌کند، مگر اينکه مشتري از بانک شکايت کند تا موضوع تحت پيگيري قرار گيرد، ادامه داد: از آنجا که نماينده بانک در زمان تحويل صندوق به مشتري شاهد اينکه مشتري چه چيزي را در صندوق براي امانت قرار داده، نيست؛ اثبات اينکه چه چيزي از سمت مشتري در صندوق قرار گرفته براي مواقع وقوع حادثه غيرممکن است.

با رشد 1073 واحدي شاخص؛

بازار سبز کم رنگ پوشيد

آرمان ملي: بازار سرمايه روز گذشته پر نوسان ظاهر شد و اگرچه در ابتداي معاملات با سرعت در مسير صعودي قرار گرفته بود اما در ميانه معاملات روند نزولي به خود گرفت و در نهايت با رشد بي‌رمق حدود هزار واحدي مواجه و شاخص کل در کانال يک ميليون و 515 هزار واحدي قرار گرفت. بر اساس اين گزارش در معاملات روز گذشته بيش از پنج ميليارد و 525 ميليون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش 35 هزار و 175 ميليارد ريال معامله شد و شاخص کل بورس با يک‌هزار و 73 ‌واحد افزايش در ارتفاع يک ‌ميليون و 515 هزار واحدي قرار گرفت، همچنين شاخص هم‌وزن با 941 واحد کاهش به 419 هزار و 64 واحد و شاخص قيمت با 578 واحد افت به 257 ‌هزار و 478 واحد رسيد. بر اين اساس در معاملات ديروز نمادهاي، پالايش نفت اصفهان (شپنا) با 478 واحد، صنايع پتروشيمي خليج فارس (فارس) با 369 واحد، پالايش نفت تهران (شتران) با 299 واحد، پتروشيمي پرديس (شپديس) با 262 واحد، معدني و صنعتي گل گهر (کگل) با 201 واحد و پتروشيمي نوري (نوري) با 192 واحد مثبت و نمادهاي، کشتيراني جمهوري اسلامي ايران (حکشتي) با 532 واحد، ملي صنايع مس ايران (فملي) با 100 واحد، بانک ملت (وبملت) با 99 واحد، معدني و صنعتي چادرملو (کچاد) با 89 واحد، صنعتي زر ماکارون (غزر) با 84 واحد و بانک صادرات ايران (وبصادر) با 83 واحد منفي ظاهر شدند. از سوي ديگر در بازار فر ابورس نيز روز گذشته وضعيت متفاوتي حاکم بود به‌طوري‌که‌ در اين بازار 2 ميليارد و 727 ميليون برگه سهم و اوراق مالي به ارزش 43 هزار و 909 ميليارد ريال در بيش از 388 هزار و 191 نوبت داد و ستد شد و شاخص کل اين بازار با بيش از 15 واحد کاهش به کانال 20 هزار و 838 واحد رسيد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی