بستن
کد خبر: ۱۰۳۵۵۱۷

توانایی ساخت واکسن «آبله میمون» را داریم

توانایی ساخت واکسن «آبله میمون» را داریم

وزير بهداشت در مجمع جهاني سلامت در ژنو گفت: شکست کرونا و تک رقمي شدن تلفات آن يکي از افتخارات بزرگ ملت ايران است و ما الان هر جا راه مي‌رويم سرمان را بالا مي‌گيريم. بهرام عين اللهي ضمن تشکر از شجاعت، صبوري و همراهي مردم ايران در شکست کرونا گفت: تک رقمي شدن تلفات اين همه گيري در کشورمان تعجب و حيرت وزرا و کارشناسان بهداشت و درمان جهان را به همراه داشته است. شکست کرونا و تک رقمي شدن تلفات آن يکي از افتخارات بزرگ ملت ايران است و ما الان هر جا راه مي‌رويم سرمان را بالا مي‌گيريم. مردم، کشور را سربلند کردند و به‌واسطه اين همراهي جمهوري اسلامي ايران الان سربلندتر از قبل شده است. زيرساخت‌هاي بومي مهيا شده براي توليد واکسن کرونا در کشور مي‌تواند در مقابل ديگر تهديدات بهداشتي نيز به کار‌ايد از جمله بيماري «آبله ميمون.»

وزير ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي گفت: گردشگري دريايي مزيت بزرگ نسبي در کشور ماست و درصورتي‌که سياست‌هاي اعمال شده تاثير مطلوب بگذارد شاهد رشد چشمگيري در اين زمينه خواهيم بود. سيد عزت ا... ضرغامي اظهار کرد: اختلاف تاريخي درباره مديريت گردشگري سلامت با وزارت بهداشت وجود داشت اما در حال حاضر اين اختلاف برطرف شده است و حضور گردشگران سلامت تقويت شده است. وي درباره گردشگري دريايي عنوان کرد: ما با احتساب جزاير 5400 کيلومتر ساحل داريم. اين گردشگري لذت بخش و مفرح است که اگر مسائل اوليه آن حل شود مردم سرمايه‌گذاري‌هاي لازم را انجام مي‌دهند. ضرغامي در پايان در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه راه اندازي کشتي کروز در چه مرحله‌اي است تصريح کرد: پس از حل مساله سوخت اين کشتي، متوجه شديم ايمني لازم را براي مردم ندارد و درحال رفع اين مشکل هستيم.

متخصص طب اورژانس بيمارستان رسول اکرم (ص) درباره علت مسموميت دختران خوابگاه دانشجوييِ وابسته به دانشگاه فرهنگيان که صبح روز دوشنبه رخ داد و 40 نفر از آنها را راهي بيمارستان کرد، اعلام کرد: 18 نفر از دانشجويان مسموم‌شده‌ خوابگاه دانشجويي فرهيختگان به بيمارستان رسول اکرم(ص) منتقل شدند. آيدين محمدولي‌پور با بيان اينکه با معاينه پزشکان بيمارستان مشخص شد اين افراد به ويروسي که به تازگي منتشر شده است، مبتلا شدند، افزود: يک نفر از اين دانشجويان مبتلا بوده و بقيه را هم درگير کرده است. وي خاطرنشان کرد: اين موضوع مربوط به مسموميت غذايي در شب قبل بوده است. به‌طوري که از حدود يک بامداد علامت‌هاي مسموميت اين دانشجويان شروع شده اما براي مطمئن شدن از علت آنکه آيا مسموميت گوارشي بوده يا ويروسي در حال بررسي موضوع هستيم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی