بستن
کد خبر: ۱۰۳۴۰۵۵

خبــــر

خبــــر

دستگيري عامل برداشت غيرمجاز

رئيس پليس فتا استان چهارمحال‌وبختياري از شناسايــي و دستگيري عامل برداشت غيرمجاز از حساب بانکي شاکي خبر داد و گفت: سهل‌انگاري در حفظ و نگهداري اطلاعات حساب‌بانکي و اعتماد بي‌جا به افراد از مهم‌ترين دلايل برداشت‌هاي غيرمجاز است. سرهنگ مرتضي عسگري، بيان داشت: چندي پيش يکي از شهروندان با ارائه مرجوعه قضائي، درخواست رسيدگي به برداشت غيرمجاز از حساب بانکي‌اش را به اين پليس ارائه داد و بررسي موضوع در دستور کار کارشناسان اين پليس قرار گرفت. وي ادامه داد: پس از اخذ اظهارات شاکي و بررسي‌هاي فني و پليسي، متهم به هويت معلوم در تهران مورد شناسايي قرار گرفت و با هماهنگي مقام قضائي و همکاري پليس فتا پايتخت، نامبرده در يک عمليات غافلگيرانه دستگير و به پليس فتا استان چهارمحال‌وبختياري انتقال داده شد. اين مقام انتظامي گفت: در تحقيقات اوليه متهم منکر بزه‌ارتکابي مي‌شد، ولي با حضور شاکي و ادله‌هاي موجود متهم به بزه‌ارتکابي و برداشت به‌صورت غيرمجاز از حساب‌بانکي وي اعتراف نمود و با صدور قرار مناسب تحويل زندان شهرکرد شد. رئيس پليس فتا استان زنجان بيان داشت: شهروندان توصيه‌هاي پليس فتا را جدي بگيرند و در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک، آن را از طريق فوريت‌هاي سايبري به شماره 096380 يا سايت پليس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir در بخش ارتباطات مردمي‌ گزارش کنند.

توقيف 4 تريلر حامل روغن خوراکي

رئيس پليس امنيت اقتصادي استان کرمان از توقيف 4 دستگاه تريلر و کشف 50 تن روغن خوراکي فاقد مجوز حمل به ارزش 25 ميليارد ريال خبر داد. سرهنگ حميدرضا ميرحبيبي اظهارداشت: در اجراي طرح مقابله با قاچاق و برخورد با عاملان حمل غيرمجاز و احتکار کالاهاي اساسي، ماموران پليس امنيت اقتصادي هنگام کنترل خودروهاي عبوري در ايستگاه بازرسي سه‌راهي راين 4 دستگاه تريلر حاوي روغن خوراکي را متوقف کردند. وي افزود: ماموران در بازرسي از اين 4 کاميون در مجموع 50 تن انواع روغن خوراکي بدون مجوز حمل که به‌صورت غيرمجاز بارگيري شده و راهي شرق کشور بودند را کشف کردند. رئيس پليس امنيت اقتصادي استان کرمان بيان کرد: ارزش اين محموله روغن‌ از سوي کارشناسان 25 ميليارد ريال برآورد شده که در اين رابطه 4 متهم با تشکيل پرونده به اداره تعزيرات حکومتي استان معرفي شدند.

کشف40 قبضه سلاح جنگي

فرمانده مرزباني ايلام از کشف 30 قبضه سلاح کلاشنيکف و 10 قبضه کلت‌کمري از قاچاقچيان در شهرستان دهلران خبر داد. سرهنگ ستاد فرج رستمي اظهارداشت: مرزبانان هنگ‌مرزي دهلران در راستاي طرح عملياتي مبارزه با قاچاق سلاح و مهمات، با اشراف و تسلط اطلاعاتي از قصد قاچاقچيان مبني بر ورود محموله سنگين سلاح به داخل کشور مطلع شدند. وي افزود: مرزبانان با استقرار در نوارمرزي و استفاده از تجهيزات هوشمند، قاچاقچيان را قبل از ورود به حريم مرزي کشور مشاهده و توانستند در درگيري مسلحانه آنها را زمينگير و محموله سنگين سلاح‌هاي جنگي را کشف کنند. رستمي يادآورشد: در اين عمليات قاچاقچيان تاب مقاومت در برابر تاکتيک‌هاي رزمي و آتش مرزبانان را نداشته و با توجه به شرايط جغرافيايي منطقه به‌سمت خاک کشور مقابل متواري که تلاش ماموران براي شناسايي و دستگيري قاچاقچيان ادامه دارد.

26 فقره گوشي‌قاپي کشف شد

فرمانده انتظامي شهرستان ري از دستگيري يک گوشي‌قاپ در محدوده شهرري پس از سرقت و اقرار به 26 فقره سرقت خبر داد. سرهنگ دوستعلي جليليان گفت: در پي افزايش سرقت موبايل‌قاپي در محدوده شهرري رسيدگي به موضوع و دستگيري سارق يا سارقان در دستور کار تيم عمليات کلانتري شهرري قرار گرفت و گشت‌زني‌هاي هدفمند افزايش يافت. وي عنوان کرد: گشت‌زني‌هاي انتظامي ادامه داشت تا اينکه شخصي به کلانتري شهرري مراجعه و بيان داشت که دقايقي قبل در حال مکالمه با تلفن‌همراهش در اطراف متروي شهرري بوده که سرنشينان يکدستگاه موتورسيکلت گوشي را از دستش قاپيده و از محل متواري شدند. فرمانده انتظامي شهرستان ري با اشاره به اينکه با بررسي‌هاي تخصصي مشخصات ظاهري سارقان در اختيار تيم‌هاي عملياتي و گشت‌هاي انتظامي قرار گرفت و بلافاصله طرح مهار در شهرستان ري به اجرا درآمد، افزود: دقايقي از اجراي طرح نگذشته بود که ماموران انتظامي سوژه‌هاي موردنظر را مشاهده که متهمان به محض رويت ماموران اقدام به فرار کردند. اين مقام انتظامي با بيان اينکه در تعقيب و گريز ضربتي ترک‌نشين دستگير ولي متاسفانه راکب به‌همراه موتورسيکلت متواري شد، ابراز داشت: در بازديد از متهم گوشي مسروقه کشف و به‌همراه متهم به کلانتري شهرري منتقل شد.سرهنگ جليليان در پايان با اشاره به اينکه تحقيقات در راستاي دستگيري سارق متواري ادامه دارد، گفت: در تحقيقات انجام شده متهم که از اتباع کشور همسايه بود به 26 فقره سرقت گوشي‌قاپي در محدوده شهرري معترف که کشف جزئيات بيشتر پرونده و شناسايي ديگر مالباختگان در دستور کار پليس ري قرار دارد.

دستگيري سارقان منزل در شمال تهران

سرهنگ جليل موقوفه‌اي اظهارداشت: در پي افزايش سرقت از منازل خالي از سکنه در محدوده کلانتري گاندي بررسي موضوع در اختيار تيمي از ماموران کلانتري اين محل قرار گرفت. وي به افزايش گشتزني‌هاي انتظامي اشاره کرد و افزود: تيم عمليات کلانتري درحال گشتزني بودند که پيامي از مرکز فوريت‌هاي پليسي مبني بر حضور سارقان در ساختماني سه طبقه خالي از سکنه دريافت کردند. رئيس پليس پيشگيري تهران ابرازداشت: بلافاصله ماموران به نشاني اعلامي اعزام و بررسي‌هاي اوليه نشان از اين داشت تعدادي افراد مشکوک با تخريب درب ورودي وارد ساختمان شده‌اند. اين مقام انتظامي با بيان اينکه با حضور ماموران 2 متهم از طريق پشت‌بام از محل متواري و قصد داشتند سوار بر يکدستگاه خودروي نيسان آبي تحت پوشش خريد ضايعات ساختماني شوند، ادامه داد: در اين عمليات پليسي خودرو متوقف و راننده و يک سرنشين خودرو دستگير ولي يکي از سرنشينان خود از محل متواري شد .وي تصريح کرد: در بازرسي بدني از متهمان تعدادي ابزارآلات سرقت کشف و متهمان به بزه‌انتسابي به‌همراه همدست متواري‌شان اعتراف کردند. سرهنگ موقوفه‌اي با بيان اينکه متهمان سابقه‌دار بوده و به دفعات مختلف تحمل حبس داشته‌اند در پايان خاطرنشان کرد: تحقيقات بيشتر براي کشف جرائم احتمالي متهمان و دستگيري متهم متواري ادامه دارد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی