نخستوزير هند به کشمير رفت
نارندرا مودي در ميان تدابير امنيتي شديد به منطقه کشمير تحت کنترل کشورش رفت؛ بازديدي که براي نخستينبار توسط اين نخستوزير هند از زمانيکه دهلينو در سال 2019 وضعيت نيمه خودمختار اين منطقه را لغو کرده و کنترل مستقيم آن را به دست گرفت انجام ميشود. به گزارش ايسنا، به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، نارندرا مودي، نخستوزير هند در جريان اين بازديد اقدام به افتتاح از راه دور يک تونل و دو پروژه برق آبي قبل از ايراد يک سخنراني با محوريت دستاوردهاي دولتش در حوزه توسعه، کرد. او خاطرنشان کرد، اين منطقه از سال 2019 در مسير يک توسعه بيسابقه قرار گرفته است اما صحبتي از هيچگونه تعهد سياسي به مردم اين منطقه که مدت چهار سال بدون يک دولت منتخب باقي ماندهاند، نکرد.
ادامه درگيريها در ليبي
شرکت ملي نفت ليبي در بيانيهاي اعلام کرد که در نتيجه درگيري مسلحانه، خسارت زيادي به پالايشگاه زاويه اين کشور وارد شده است. به گزارش ايرنا از رسانههاي ليبي، اين موسسه در ادامه بيانيه خود اعلام کرده است که براساس برآوردهاي اوليه، 29 بخش از پالايشگاه زاويه از جمله مخازن فرآوردههاي نفتي و چندين مخزن ديگر آسيب ديده است. اين بيانيه افزود که تيمهاي نگهداري و ايمني اين شرکت در حال انجام ارزيابي، مهار و حل مشکلات بهوجود آمده هستند. موسسه ملي نفت ليبي از همه گروههاي درگير در اين کشور خواست خويشتنداري کرده و تاسيسات نفتي را از هرگونه اقدامات مسلحانه براي نجات جان کارگران و جلوگيري از آسيب به زيرساختهاي فرسوده بخش نفت اين کشور دور نگه دارند.
انفجار در انبار پالايشگاه نيجريه
با وقوع انفجار در انبار غيرقانوني در پالايشگاه نفت در نيجريه 100 تن در آتش سوختند و شناسايي اجساد بهدليل شدت سوختگي بسيار دشوار است. به گزارش رويترز، جودلاک اوبيا مسؤول منابع نفتي نيجريه در اين باره گفت که آتشسوزي در جايگاه غير قانوني نفت در ايالات ريورز رخ داده است. بيکاري و فقر در دلتاي نيجر، پالايش نفت خام غيرقانوني را به يک تجارت پرسود با عواقب مرگبار تبديل کرده است. نفت خام از خطوط لوله متعلق به شرکتهاي بزرگ نفتي نيجريه سرقت و قاچاق شده و در مخازن موقت نگهداري ميشود. اين عمليات خطرناک منجر به وقوع حوادث خونين بسياري شده است، همچنين اين اقدام موجب آلودگي اين منطقه از نيجريه شده است، بهطوريکه نفت به زمينهاي کشاورزي، رودها و درياچه نفوذ کرده و آن را آلوده کرده است. مرکز دفاع از محيط زيست و جوانان نيجريه به عنوان يک سازمان مردم نهاد نيجريه در اين باره اعلام کرد که در اين انفجار چندين خودرو در حالي که منتظر خريد سوخت غيرقانوني بودند، در آتش سوختند.