بستن
کد خبر: ۱۰۳۳۸۲۴

کوتــــاه

کوتــــاه

دستگيري زورگير تکرو

فرمانده انتظامي يگان امداد پليس تهران بزرگ از دستگيري زورگير تکرو با کشف 3 قبضه سلاح سرد خبر داد. سرهنگ سلمان آدينه‌وند اظهارداشت: با اعلام وقوع زورگيري در بعضي از مناطق تهران به‌ويژه در محدوده خيابان «سليمانيه»، واحدهاي گشت انتظامي با هوشياري کامل به گشت‌زني‌هاي هدفمند پرداختند. وي عنوان کرد: در اين عمليات تيم يگان امداد اعزامي به موتورسواري مشکوک و موفق شدند راکب يکدستگاه موتور سيکلت را دستگير و پس از بررسي‌هاي بيشتر از وي سه قبضه سلاح سرد کشف کنند. فرمانده انتظامي يگان امداد تهران با بيان اينکه متهم سابقه‌دار بوده و به دفعات مختلف به اتهام زورگيري دستگير شده، ادامه داد: متهم براي تحقيقات بيشتر و کشف ساير جرائم مشابه تحويل کلانتري سليمانيه شد.

18 سارق سابقه‌دار دستگير شدند

فرمانده انتظامي شهرستان ابهر از اجراي طرح عملياتي مبارزه با سرقت‌ در شهرستان ابهر خبر داد و گفت: 18 سارق سابقه‌دار در راستاي اجراي اين طرح دستگير شدند. سرهنگ محمد مهديخاني با بيان اينکه با ابلاغ اجراي طرح عملياتي مبارزه با انواع سرقت‌‌ها در شهرستان ابهر، پيگيري موضوع به‌صورت ويژه در دستور کار کارآگاهان پليس آگاهي و کلانتري‌هاي پنجگانه شهرستان‌ قرار گرفت، افزود: در اين طرح 7 روزه با انجام اقدامات پليسي و در عمليات‌هاي جداگانه، 18 سارق شناسايي و دستگير و22 فقره سرقت کشف شد. وي با اشاره به اينکه براساس تحقيقات انجام شده، سارقان به 8 فقره سرقت اماکن خصوصي، 5 فقره سرقت قطعات و محتويات خودرو و 8 فقره سرقت از معابر و اماکن عمومي اعتراف کردند، اظهارداشت: از سارقان بيش از 300 متر لوله و اتصالات، سه جفت پلاک خودرو، يکدستگاه راديوپخش مسروقه، بيش از 150 کيلوگرم آهن و مصالح ساختماني و چند عدد دريچه هاي فاضلاب شهري کشف شده است. فرمانده انتظامي شهرستان ابهر گفت: در اين طرح يکدستگاه سواري پرايد مسروقه نيز به‌صورت رها شده در حاشيه شهر ابهر کشف شد. سرهنگ محمد مهديخاني با اشاره به اينکه سارقان براي سير مراحل قانوني در اختيار مرجع قضائي قرار گرفتند، افزود: اقدامات لازم در خصوص شناسايي مالباختگان نيز در دستور کار اين فرماندهي قرار دارد.

دستگيري سارق حرفه‌اي

جانشين پليس پيشگيري پايتخت از دستگيري سارق حرفه‌اي موتورسيکلت در شرق تهران خبر داد و گفت: از مخفيگاه متهم 2 دستگاه موتورسيکلت سرقتي کشف شد. سرهنگ‌ محمدقاسم طرهاني افزود: در پي افزايش سرقت موتورسيکلت در محله «غياثي»، تيمي از ماموران کلانتري اين محل رسيدگي به موضوع و دستگيري سارق يا سارقان را بر عهده گرفتند. وي تصريح کرد: در پي‌جويي‌هاي انتظامي و تحقيقات صورت گرفته مشخص شد سرقت‌ها توسط يک نفر رخ مي‌دهد. هويت و مخفيگاه متهم شناسايي و با اخذ مجوز قضائي تيمي از ماموران به مخفيگاه متهم اعزام و موفق شدند در يک عمليات غافلگيرانه وي را در مخفيگاهش دستگير و در بررسي از اين مکان دو دستگاه موتورسيکلت اوراق شده کشف و متهم به‌همراه اموال مکشوفه به کلانتري انتقال يافت. جانشين پليس پيشگيري تهران ادامه داد: متهم 48 ساله در تحقيقات اوليه به بزه‌انتسابي و سرقت موتورسيکلت در محله غياثي معترف و مالباختگان شناسايي شدند. سرهنگ طرهاني با اشاره به سوابق متعدد متهم در امر سرقت و تحمل حبس در زندان خاطرنشان کرد: تحقيقات بيشتر براي کشف جرائم احتمالي متهم ادامه دارد.

کشف 560 کيلو ترياک

فرمانده انتظامي استان بوشهر گفت: نيروهاي پليس مبارزه با موادمخدر شهرستان ديلم اين استان يک محموله 560 کيلوگرمي ترياک کشف کردند. سردار حيدر سوسني اظهارکرد: در پي انجام اقدام‌هاي اطلاعاتي پليس مبارزه با موادمخدر شهرستان ديلم روي يک باند فعال و حرفه‌اي، مشخص شد که اين باند قصد دارد يک محموله سنگين موادمخدر را که در يکي از شهرستان‌هاي استان دپو شده بود، بارگيري و پس از انتقال به استان تهران، نسبت به توزيع آن بين خرده‌فروشان مواد مخدر اقدام کنند. وي بيان کرد: به منظور جلوگيري از انتقال اين محموله، با اقدام به موقع و هوشمندانه پليس مبارزه با موادمخدر شهرستان ديلم و همکاري ساير يگان‌هاي انتظامي، 2 دستگاه خودرو سواري پژو 405 حامل ترياک و يکدستگاه خودرو سواري زانتيا اسکورت اين محموله در محور خروجي اين شهرستان به سمت استان خوزستان توقيف شدند. فرمانده انتظامي استان بوشهر اظهارکرد: در بازرسي صورت گرفته از اين خودروها 560 کيلوگرم ترياک که به‌صورت ماهرانه‌اي جاساز شده بود کشف و در اين ارتباط 3 متهم دستگير و پس از تکميل پرونده روانه دادسرا شدند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار