بستن
کد خبر: ۱۰۳۲۷۹۲

دوست دارم در «اروپا» لژیونر شوم

دوست دارم 
در «اروپا» 
لژیونر شوم
هاجر دباغی؛ بازیکن تیم فوتبال زنان ایران و سپاهان در آخرین دیدار باشگاهی تیمش توانست به رکورد ۱۰۱ گل باشگاهی دست پیدا کند. وی در این خصوص و البته برنامه آینده‌اش صحبت کرد.
نظرتان درخصوص عملکرد تیم سپاهان چیست؟
بازی آخر ما در نیم‌فصـــــل مقابل کیان نیشابور بود که با پیروزی پشت‌سر گذاشتیم. به‌طورکلی از نظر فنی، فوتبال خوبی ارائه دادیم اما نتیجه‌گیری آن‌طورکه می‌خواهیم نشد. در بازی‌های حساس فوتبال خوبی از خود نمایش دادیم اما در نتیجه‌گیری ضعیف بودیم. در بازی مقابل ذوب‌آهن 4نفر از بازیکنان اصلی تیم مصدوم بودند که بر نتیجه‌نگرفتن تاثیر گذاشت. با این وجود در همان بازی نیز از نظر فوتبالی تیم برتر زمین بودیم؛ اما سه امتیاز برای ما کسب نشد.
نظرتان درباره وضعیت داوری در لیگ زنان چیست؟
در بازی‌های نیم‌فصل اول، لیگ داوری بر نتایج تاثیرگذار بود و باید فکری به‌حال وضعیت داوری کرد. در بازی مقابل سیرجان، داوری کاملا در نتیجه تاثیرگذار بود و پنالتی صددرصدی ما را نگرفت و بلافاصله تیم ما گل خورد. همین‌طور در دیدار مقابل ذوب‌آهن نیز گل صحیح من را آفساید اعلام کردند و فیلم آن هم پخش شد.
از عملکرد خودتان راضی هستید؟
انتظار بیش از این را از خودم دارم. با اینکه توانستم به ۱۰۱ گل باشگاهی برسم اما انتظارم از خودم خیلی بیشتر بود. امیدوارم بیشتر و بهتر گل بزنم.
هدفتان تا پایان فصل رقابت‌ها چیست؟
هدف اصلی‌ام قهرمانی با تیم محبوبم سپاهان و لژیونر شدنم در یک لیگ خوب اروپایی است. سال دیگر لژیونر خواهم بود.
دوست دارید در چه تیمی بازی کنید؟
از بچگی طرفدار «بارسا» بودم و دوست دارم برای این تیم بازی کنم. باید پله‌پله شروع کرد، اگر راه‌ها پیش‌ رویم بسته نباشد، سال آینده لژیونر خواهم بود اما بگذارید تیم‌ها و پیشنهادات لیگ‌ها سورپرایز باشد. در یابان لیگ به پیشنهادات رسیدگی می‌کنم و درحال‌حاضر تمرکزم روی لیگ و سپاهان است. پیشنهادهای زیادی از کشورهای اطراف داشتم اما به‌نظر من لژیونرشدن به هر قیمتی درست نیست. منتظرم اتفاقی خوبی رخ بدهد؛ کشور و لیگ باید در حدی باشد و مرا مجاب کند تا از باشگاه بزرگ سپاهان جدا شوم.
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی