بستن
کد خبر: ۱۰۳۲۳۵۳

نگران فوتبال هستم نه اشخاص!

نگران فوتبال هستم نه اشخاص!
رئیس اسبق فدراسیون فوتبال گفت: باید صرف‌نظر از اینکه افراد چه عملکردی داشته‌اند، طوری باید اساسنامه را ببینیم که خدای ناکرده فوتبال آسیب نخورد.
عزل عزیزی‌خادم
علی کفاشیان، در واکنش به عزل عزیزی‌خادم از ریاست فدراسیون فوتبال افزود: اساسنامه‌ که عوض شد، مقداری شرایط را تغییر داد. در اساسنامه قبلی داشتیم که هیات‌رئیسه می‌تواند عضوی از مجمع را به‌هر دلیلی تعلیق کند، می‌تواند موقت این کار را انجام دهد و بعداز آن در مجمع تصمیم‌گیری اصلی صورت بگیرد. این‌بار هیات‌رئیسه این مورد را برای یکی از ارکان فدراسیون انجام داد، من خودم مقداری ابتدا تعجب کردم و تصور می‌کردم که نمی‌‌توان برای یکی از اعضای هیات‌رئیسه این کار را انجام داد. به‌نظر من مقداری اینجا باید صرف‌نظر از اینکه افراد چه عملکردی داشته‌اند، طوری باید اساسنامه را ببینیم که خدای ناکرده فوتبال آسیب نخورد. وی اشاره کرد: یکی از صدمه‌هایی که فوتبال ما همیشه خورده این است که در گذشته همیشه بلاتکلیفی در مدیریت‌هایش وجود داشته است. نمی‌گویم که دوره من دوره خوب یا موفقی بوده است ولی همین که مقداری ثبات وجود داشت و در این ثبات کار‌ها پیش رفت مقداری وضعیت شکل گرفت. فدراسیون ما یک سال با سرپرستی اداره شده و الان بعداز یکسال باید دوباره با سرپرست اداره شود. این روند نمی‌تواند برای فوتبال خوب باشد.
سیستم
رئیس اسبق فدراسیون فوتبال با بیان اینکه «من فقط نگران فوتبال هستم و نگران اشخاص نیستیم» عنوان کرد: هر شخصی که می‌آید باید در این سیستم کارش و فوتبال را پیش ببرد. من نگران فوتبال هستم ولی این احتمال هست که هرکسی در مسند کار قرار بگیرد ولی عملکردش تاحدی قابل‌قبول نباشد منجر به برکناری‌اش شود. قبلا این تصمیمات گرفته شده است. از سال 58 که نگاه می‌کنم عمر مدیریت روسای فدراسیون فوتبال، 2 سال و 2 سال‌ونیم و 3 سال بیشتر نبوده است. این مسائل به نفع فوتبال کشور نیست و فوتبال صدمه می‌بیند. اگر روند کشور‌های آسیایی را ببینیم که فوتبال پایدار دارند و 95 درصد آنها روند با ثباتی را طی می‌کنند و این باعث می‌شود روند خوبی در آن فدراسیون جلو برود. باید فکر اساسی برای این موضوع کنیم. کفاشیان اضافه کرد: در اینکه رئیس فدراسیون چه عملکردی داشته و یا اینکه نتوانسته کار کند، در ریز ماجرا نیستم ولی روند اساسنامه باید طوری باشد که به روند مدیریتی لطمه نخورد.
وضعیت ماجدی
وی درباره اینکه سرپرست فدراسیون چه اقداماتی می‌تواند انجام دهد و به نوعی اساسنامه در این مورد سکوت کرده است، بیان داشت: قبلا این مسائل را در اساسنامه داشتیم ولی الان برداشته است. اگر در اساسنامه چیزی مسکوت بود، هیات‌رئیسه آن اختیار را داشت که بررسی کند و ابهام را بعداز تصویب اصلاح کند. کفاشیان درباره اینکه میرشاد ماجدی کارمند وزارت ارتباطات است و او نیز در بانک‌مرکزی حضور داشته است، ابراز داشت: من در زمان ریاست فدراسیون، بازنشسته بودم. اینکه ماجدی می‌تواند در فدراسیون فعالیت کند را نمی‌دانم ولی قطعا اگر دستگاهی ذی‌ربط ایشان قبول کند که مامور به وزارت ورزش یا کمیته ملی المپیک شود، به‌نظر مشکلی نیست.
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی