بستن
کد خبر: ۱۰۳۱۸۲۶

شروع طوفانی «سپاهان»

شروع طوفانی «سپاهان»
آرمان‌ملی: هفته هفدهم لیگ‌برتر روزگذشته با برد پرگل «سپاهان» در حالی آغاز شد که تیم‌های استقلال و پرسپولیس امروز به ترتیب مقابل تیم‌های ذوب‌آهن و نساجی‌مازندران قرار خواهند گرفت.
برد سپاهان
در چارچوب رقابت‌های هفته هفدهم لیگ‌برتر فوتبال، تیم‌های سپاهان و نفت مسجدسلیمان در ورزشگاه نقش‌جهان به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار در نهایت با پیروزی ۴ بر یک سپاهان به پایان رسید. در آغاز مسابقات لیگ‌برتر پس از تعطیلات نیم‌فصل، سپاهان در شرایطی به مصاف نفت مسجدسلیمان رفت که می‌دانست تیم مقابل برای ارائه یک بازی دفاعی و کسب تساوی مانند فصل گذاشته پا به نقش‌جهان گذاشته است. با این حال اما روی اولین حمله جدی سپاهان، یک گل زودهنگام برای این تیم به ثمر رسید تا قبل از گذشت ۱۰ دقیقه از آغاز بازی تیم میزبان به گل اول با ارزش خود رسیده باشد. بازی در ادامه با تسلط سپاهان بر توپ و میدان همراه بود تا اینکه در اواسط نیمه نخست تکل خشن مجدمی روی پای نورافکن منجر به اخراج او و ۱۰ نفره‌شدن نفت مسجدسلیمان شد. این دو اتفاق مهم در شرایطی که حدود یک‌چهارم زمان بازی گذشته بود به نوعی دست نفت را کاملا بست تا سپاهان با خیالی راحت به بازی ادامه دهد و به‌دنبال زدن گل‌های بیشتر باشد. در نیمه دوم نفت برای جبران نتیجه کمی بالاتر بازی کرد اما همین کافی بود که توسط خط آتش سپاهان تنبیه شود و گل‌های بعدی به ثمر برسد. ابتدا مشابه گل اول روی نفوذ سجاد شهباززاده از سمت چپ این شهریار مغانلو بود که پاس در عرض او را تبدیل به گل کرد. سپس روی یک ارسال از سمت چپ توسط نورافکن، شهباززاده باردیگر گلزنی کرد و حسن ختام نمایش خوب سپاهان در این دیدار گل زیبایی بود که میرزایی پس از پاس فوق‌العاده در عمق سروش رفیعی به ثمر رساند. در لحظات پایانی بازی سپاهانی‌ها کمی بازی را رها کردند و روی یک کرنر با اشتباه مدافعان این تیم، نفت مسجدسلیمان گلزنی کرد تا سنگینی شکست کمتر شود. سپاهان با این پیروزی ۳۲ امتیازی شد و همچنان در رده سوم باقی ماند. در دیگر دیدارهای روزگذشته مس‌رفسنجان با نتیجه 3 بر یک از سد پدیده گذشت. تقابل صنعت‌نفت و تراکتور هم در آبادان با برتری یک بر صفر میزبان به پایان رسید.
پیش بازی استقلال
در یکی از مهم‌ترین دیدارهای امروز تیم‌های ذوب‌آهن و استقلال به مصاف هم می‌روند. تیم‌های ذوب‌آهن و استقلال تاکنون ۴۱ بار در تاریخ لیگ‌برتر به مصاف هم رفته‌اند که سهم ذوب‌آهن ۱۲ پیروزی و استقلال ۱۴ پیروزی بوده است؛ ضمن اینکه ۱۵ بازی دو تیم با نتیجه تساوی به پایان رسیده است. در این ۴۱ رویارویی دو تیم ۹۰ گل به ثمر رسیده که سهم استقلال ۴۸ گل و سهم ذوب‌آهن ۴۲ گل بوده است. دو تیم مطرح مهم‌ترین شهرهای ایران، ۲۰ دیدار مقابل یکدیگر در تهران برگزار کرده‌اند که ۹ دیدار با پیروزی میزبان یعنی استقلال و پنج دیدار با پیروزی ذوب‌آهن به پایان رسیده است. آخرین خاطره ذوب‌آهن از مصاف با استقلال در تهران به فصل گذشته و پیروزی شیرین دو بر صفر بازمی‌گردد؛ جایی‌که وحید محمدزاده و میلاد جهانی گل‌های ذوب‌آهن را به ثمر رساندند.
تقابل گل‌گهر و فجر
سرمربی فجرسپاسی شیراز گفت: تمرینات خیلی خوبی را پشت‌سر گذاشتیم و چند بازیکن در پُست‌های مورد نیاز را به خدمت گرفتیم. علی‌اصغر کلانتری در نشست خبری پیش از دیدار تیم‌های گل‌گهر سیرجان و فجرسپاسی شیراز اظهارداشت: تمرینات خیلی خوبی را پشت‌سر گذاشتیم و چند بازیکن در پُست‌های مورد نیاز را به خدمت گرفتیم. آنها بازیکنان خوب و بااخلاقی هستند و ان‌شاءا... نیم‌فصل بسیار خوبی را آغاز می‌کنیم. از لحاظ تمرینی و آماده‌سازی شرایط بسیار خوبی در نیم‌فصل دوم داشتیم. سرمربی فجرسپاسی شیراز با بیان اینکه هر دو تیم بازی سختی پیش‌رو دارند، تصریح کرد: این مسابقه برای گل‌گهر هم دشوار است. تیم ما می‌خواهد موفقیت داشته باشد و در این راه قدم گذاشته است. ان‌شاءا... بازی جوانمردانه و خوبی از 2 تیم ببینیم. به زمین می‌رویم تا امتیاز خوبی از این بازی بگیریم و در آینده از لحاظ روانی بهتر شویم.
دیدار فولاد و آلومینیوم
دیدار دو تیم فولاد و آلومینیوم اراک از هفته هفدهم لیگ‌برتر عصر یک‌شنبه در اهواز برگزار می‌شود که رسول خطیبی، سرمربی تیم آلومینیوم در نشست خبری پیش از این دیدار اظهارکرد: به مجموعه فولاد قهرمانی در سوپرجام را تبریک می‌گویم. من فکر می‌کنم تیم فولاد در نقل‌وانتقالات زمستانه بیشترین بازیکن را جذب کرده است، بازیکنانی که باکیفیت هستند. سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک گفت: قطعا دوست داریم مثل نیم‌فصل اول شروع خوبی داشته باشیم البته نیم‌فصل دوم بازی‌ها به مراتب سخت‌تر از نیم فصل اول است. ان‌شاءا... بتوانیم مقابل فولاد ابتدا یک بازی خیلی خوب به نمایش بگذاریم.
آخرین تمرین پرسپولیس
سرخپوشان پایتخت آخرین تمرین دیروز را پیش از سفر به مشهد و دیدار برابر نساجی‌مازندران از هفته هفدهم مسابقات لیگ‌برتر در زمین نفت تهرانسر آغاز کردند. سیامک نعمتی و امید عالیشاه به‌دلیل مصدومیت و مهدی ترابی به‌دلیل ابتلا به بیماری کرونا، غایبان تمرین بودند. سرخپوشان پس از پایان تمرین، بدن‌ها را سرد و راهی رختکن شده و پس از وقفه‌ای کوتاه، عازم فرودگاه شدند تا با یک پرواز اختصاصی و چارتر، تهران را به مقصد مشهد ترک کنند. فرشاد پیوس پیشکسوت پرسپولیس و بهترین گلزن تاریخ باشگاه پرسپولیس، دیروز در محل تمرین سرخپوشان حضور یافت و با بازیکنان و کادرفنی دیدار و گفت‌وگو کرد. پیوس در جریان این دیدار از اعضای تیم به‌دلیل تلاش‌های آنها برای موفقیت تیم و خوشحالی هواداران تشکر و برای بازی‌های پیش‌روی سرخپوشان آرزوی موفقیت کرد.
برنامه دیدارهای امروز
گل‌گهر فجر سپاسی شیراز؛ ساعت ۱۵
پیکان هوادار؛ ساعت ۱۵
فولاد آلومینیوم اراک؛ ساعت ۱۶
نساجی‌پرسپولیس؛ ساعت ۱۷
استقلالذوب‌آهن؛ ساعت ۱۹
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی