بستن
کد خبر: ۱۰۳۱۳۰۹

«هال‌سیتی» برای آینده‌ام بهترین انتخاب است

«هال‌سیتی» برای آینده‌ام بهترین انتخاب است

مهاجم ملي‌پوش کشورمان به‌صورت رسمي با باشگاه هال‌سيتي انگليس قرارداد 6 ماه قرضي امضا کرد تا در نيم فصل دوم در ليگ دسته اول انگليس به ميدان برود.

انتقال

هفته گذشته در روز پاياني بازار نقل‌وانتقالات زمستاني، اللهيار صيادمنش بازيکن ايراني فنرباغچه با قراردادي قرضي و تا پايان فصل راهي تيم هال‌سيتي انگليس شد. اين سومين انتقال قرضي صيادمنش در دوران ورزشي او محسوب مي‌شود. اين بازيکن در سال 2019 از استقلال راهي فنرباغچه شد و از آنجا نيز به تيم استانبول‌اسپور قرض داده شد. اين بازيکن سپس راهي ليگ اوکراين و تيم زوريا لوهانسک شد و عملکرد بسيار خوبي در آن تيم داشت. اين بازيکن حالا بايد به فوتبالش در تيم هال‌سيتي ادامه دهد.

صحبت‌هاي صيادمنش

صيادمنش در مصاحبه با دوربين باشگاه هال‌سيتي، گفت: خيلي خوشحالم که در اين باشگاه بزرگ حضور دارم. من اين باشگاه را از زمان کودکي دنبال مي‌کردم. اين باعث افتخارم است که در اين باشگاه بزرگ حضور پيدا کردم و اينجا در اين استاديوم هستم. خيلي خوشحالم براي اين باشگاه بزرگ آماده بازي هستم. وي درباره اينکه چگونه هال سيتي را انتخاب کرد، افزود: من برخي از پيشنهادهاي ديگر را داشتم اما فکر کردم که هال‌سيتي براي آينده‌ام بهترين انتخاب است. در اين تيم مي‌توانم در پست خودم بهترين باشم در نتيجه آن را انتخاب کردم. مهاجم ملي‌پوش کشورمان درباره برخورد هم تيمي‌هايش اظهارکرد: استقبال خيلي خوبي از من شد، خوشحالم که به اينجا آمدم. صيادمنش درباره حضورش در ورزشگاه در بازي با سوانسي، گفت: تيمي خيلي خوب بازي کرد. اين اولين بازي بود که من از نزديک بازي هال‌سيتي را ديدم. وقتي در ورزشگاه بودم انرژي خيلي مثبت و زيادي از هواداران گرفتم. جو ورزشگاه خيلي عالي بود. هواداران تيم عالي هستند. مهاجم ايراني درباره انرژي جادويي هواداران هال سيتي، اظهارکرد: واقعا هيجان‌انگير و جادويي بود. اين اولين پيام براي من در ورزشگاه هال‌سيتي بود. جو استاديوم عالي بود و حس خوبي گرفتم. وظيفه ما به‌عنوان بازيکن از همه اول بايد موفقيت تيم باشد. همه تمام تلاش خود را مي‌کنيم تا تيم موفق شود و بعداز آن به چيزهاي ديگر و موفقيت‌هاي فردي فکر مي‌کنيم. ستاره سابق استقلال ادامه داد: فصل گذشته براي من در ليگ‌برتر اوکراين عالي بود. در 22 بازي 9 گل براي زوريا در ليگ به ثمر رساندم. همچنين در رقابت‌هاي کنفرانس اروپا نيز گلزني کردم. همچنين در سوپر ليگ هم گلزني کردم. فکر مي‌کنم 4 پاس گل نيز دادم. تلاش مي‌کنم تا اين روند خوب خود را در هال‌سيتي هم ادامه دهم. مهاجم ملي‌پوش ايراني به‌عنوان جوان‌ترين بازيکن تيم‌ملي ايران که موفق به گلزني براي تيم‌ملي کشور شده، ابرازداشت: من خيلي خوشحالم واقعا لحظه‌اي فوق‌العاده بود. هميشه آرزو داشتم براي تيم‌ملي کشورش بازي کنم. صيادمنش درباره احساسش از حضور در انگليس، گفت: هميشه فوتبال انگليس را دنبال مي‌کردم. واقعا ليگ‌هاي سطح بالايي دارد و هميشه آرزو داشتم در ليگ‌هاي فوتبال اين کشور بازي کنم. مهاجم ايراني در پيامش به هواداران هال‌سيتي، تصريح کرد: آنها پيام‌هاي محبت‌آميز زيادي به من دادند. دوست دارم خيلي زود در اين استاديوم و در اين فضاي فوق‌العاده در کنار آنها حضور پيدا کنم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی