بستن
کد خبر: ۱۰۳۱۲۲۰

روی خط آرمان ملی

روی خط آرمان ملی
سویه اُمیکرون
با اینکه در خبرها اعلام می‌شود که اُمیکرون در کشور غالب شده پس چرا همه مدارس و دانشگاه‌ها را بازگشایی کردند. از مسئولان ستاد کرونا درخواست رسیدگی به این موضوع را داریم تا حداقل با مشکلات بعدی و پیک‌های خطرناک روبه‌رو نشویم.
یک شهروند از تهران
افزایش حقوق
به‌جای افزایش حقوق باید كاهش قیمت كالاها در دستور كار نمایندگان مجلس باشد خود زمزمه افزایش حقوق موجب گران شدن مجدد كالاها می‌شود. جا دارد مسئولان کمی هم به فکر اقشاری باشند که نه کارمند هستند که حقوقشان اضافه شود و نه کار ثابتی برای خود دارند؟!
کمالی از تهران
امنیت پارک‌ها
پارک‌های تهران بسیار وضعیت خوبی به لحاظ زیبایی و خرمی ایجاد نموده است. اما مسئولان محترم باید بدانند امنیت و حفاظت از این پارک‌ها بر همه به‌خصوص نیروهای انتظامی لازم است. در ایستگاه مترو آزادگان محله اسماعیل‌آباد، پارکی با نام پارک مرجان وجود دارد که واقعا ناامن است و برای اهالی محل مشکلات زیادی را ایجاد کرده است. در این پارک افراد معتاد و ولگرد به خرید و فروش و استعمال مواد مخدر مشغول هستند و امنیت این پارک را خراب کرده‌اند از مسئولان نیروی انتظامی درخواست رسیدگی به این موضوع را داریم.
هاتف از تهران
وعده‌های توخالی
مردم از وعده‌های تو خالی خسته شده‌اند، قرار بود دولت جدید کمی بیشتر به فکر مردم باشد و تورم و گرانی را کمتر کند ولی باز هم شاهد گرانی‌های سرسام‌آور اقلام مصرفی مردم هستیم.
حسنی از تهران
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی