فارس: روابط عمومی اورژانس استان ایلام اعلام کرد: ساعت ۱۶ و ۲ دقیقه روز پنج شنبه، ۴ نفر از دامداران و عشایر منطقه که هر چهار نفر نوجوان و در رده سنی ۱۳ تا ۱۴ بودهاند بر اثر انفجار مین در منطقه کنجانچم بان چرمگ دچار مصدومیت شدهاند. عباس زیدی افزود: اورژانس جادهای کنجانچم و اورژانس شهری مهران مأموریت انتقال این مصدومین به بیمارستان را انجام دادند که در نهایت هر چهار مصدوم به بیمارستان امام حسین (ع) مهران منتقل شدند. این حادثه تلفات جانی نداشت اما نفرات دچار مصدومیت شدید و قطع عضو شدند.
بلای هولناک برای 17 نفر در باغ
آرمان ملی: سخنگوی سازمان اورژانس کشور از مسمومیت ۱۷ نفر بر اثر مونوکسید کربن در باغهای اطراف گراش استان فارس خبر داد. مجتبی خالدی افزود: در ساعت ۴: ۱۵ دقیقه روز جمعه (17 دی) خبر مسمومیت ۱۷ نفر بر اثر مونوکسید کربن به سامانه ۱۱۵ اعلام شد. چند دقیقه بعد از تماس اولین آمبولانس به محل اعزام شد و ۱۶ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند. به گفته سخنگوی اورژانس کشور، یک نفر هم در محل درمان شده است.
خراب شدن خانه در خوانسار
آرمان ملی: سرپرست شهرداری خوانسار اعلام کرد: تخریب غیر اصولی ساختمان 5 نفر را مصدوم کرد. مهدی احمدی اظهار کرد: پیش از ظهر جمعه (۱۷ دی) تماسی مبنی بر تخریب غیراصولی به سامانه ۱۲۵ آتش نشانی اعلام شد که در این راستا بلافاصله دو تیم آتشنشانی در فاصله زمانی 3 دقیقه به محل حادثه اعزام شدند. وی با اشاره به اینکه این حادثه باعث مصدومیت 5 نفر در شهر خوانسار شد، افزود: تیم آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری ضمن نجات مصدومان در انتقال به آمبولانس اورژانس و هلال احمر برای اعزام به بیمارستان فاطمیه خوانسار کمک کردند.