بستن
کد خبر: ۱۰۲۹۴۰۸

خبـــر

خبـــر
پیگیری وضع سیل‌زدگان جنوب
رئیس‌جمهور محرابیان وزیر نیرو را به عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور مامور کرد تا ضمن بازدید از مناطق سیل‌زده استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان، گزارشی را از آخرین اقدامات صورت گرفته برای کمک و امدادرسانی به مردم در این استان‌ها ارائه کند. غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس‌جمهور نیز به نمایندگی از آیت‌ا.... رئیسی در تماس‌های تلفنی جداگانه با استانداران استان‌های فارس، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان، آخرین اقدامات و تدابیر صورت گرفته برای رسیدگی به وضع سیل‌زدگان را جویا شد و بر امدادرسانی سریع به سیل‌زدگان و انجام اقدامات جهادی با همکاری گروه‌های مختلف برای رفع آبگرفتگی و لایروبی معابر و منازل مسکونی و تامین اقلام مورد نیاز سیل‌زدگان تاکید کرد. در این تماس‌ها مقرر شد استانداران خسارات وارده به مناطق مسکونی و باغات را برآورد کنند تا در جلسه آینده هیات دولت در خصوص نحوه جبران خسارت تصمیم‌گیری شود.
تاکید بر آماده‌باش نیروهای امدادی
معاون اول رئیس‌جمهور بر لزوم بسیج امکانات برای کمک و رسیدگی فوری به سیل‌زدگان در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس و کرمان تأکید کرد. محمد مخبر عصر دیروز در تماس‌های تلفنی با استانداران چهار استان درگیر سیل، ‌ضمن دریافت گزارشی از آخرین وضعیت این مناطق و میزان خسارات جانی و مالی، خواستار آمادگی همه جانبه نیروهای امدادی و به کارگیری تمام ظرفیت‌ها برای کمک به سیل‌زدگان و مهار سیل شد. معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با تأکید بر اینکه دستگاه‌های امدادی و نیروهای کمک رسان باید به صورت تمام وقت و تا پایان مشکلات در آماده‌باش کامل باشند، از استانداران این چهار استان خواست تمهیدات لازم را برای پیشگیری از بروز خسارات بیشتر و جبران آسیب‌ها و کاستن آلام مردم سیل‌زده در این مناطق بیندیشند. استانداران استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس و کرمان نیز در این تماس‌های تلفنی گزارشی از آخرین وضعیت موجود، برآورد خسارات و اقدامات انجام شده برای امدادرسانی به سیل‌زدگان و رفع آبگرفتگی معابر ارائه کردند و از آماده باش کامل نیروهای امدادی برای مدیریت بحران خبر دادند.
کشف کالای قاچاق
در سقز و مریوان
مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت اطلاعات اعلام کرد که با رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج)، محل دپوی قاچاق کولرگازی در کردستان شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت. در اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت اطلاعات آمده است: با رصد اطلاعاتی، تحرکات قاچاقچیان عمده در داخل و خارج کشور توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در استان کردستان، دو انبار کالای قاچاق که برخلاف ضوابط قانونی ثبت در سامانه جامع انبارها، اقدام به دپوی کالای قاچاق نمودند؛ شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت. از انبارهای مذکور در شهرستان‌های سقز و مریوان تعداد ۴۸۴۳ دستگاه کولر گازی (کمپرسور و پنل) قاچاق، کشف و پس از اخذ حکم قضائی توقیف گردید.
انتصاب جدید در پاستور
رئیس دفتر رئیس‌جمهور با صدور حکمی، ایوب نصیری را به سمت «مدیر کل پژوهش و اسناد ریاست جمهوری» منصوب کرد. غلامحسین اسماعیلی در این حکم، بهره‌گیری حداکثری از توانمندی نیروهای باتجربه و کارآمد در انجام وظایف، به ویژه تدوین اسناد خدمات و اقدامات رئیس‌جمهور و مجموعه دولت را خواستار شد. در متن حکم غلامحسین اسماعیلی آمده است: انتظار دارد با اتکال به خداوند متعال و همکاری کارکنان آن مجموعه، ضمن بهره‌گیری حداکثری از توانمندی نیروهای با تجربه و کارآمد در انجام وظایف به ویژه تدوین اسناد خدمات و اقدامات انجام شده رئیس‌جمهور محترم و مجموعه دولت کوشا باشید.
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی