بستن
کد خبر: ۱۰۲۸۹۲۷

خبـــر

خبـــر
توقیف وانت با محموله قاچاق
فرمانده انتظامی شهرستان نطنز از توقیف محموله لوازم یدکی و پوشاک قاچاق به ارزش 10 میلیارد و 850 میلیون ریال خبر داد. سرهنگ مرتضی هادیان بیان داشت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان نطنز حین اجرای طرح ایست و بازرسی در کنترل خودرو‌های عبوری از اتوبان نطنز- کاشان به یک وانت نیسان مشکوک و آن را متوقف کردند. فرمانده انتظامی شهرستان نطنز ادامه داد: در بازرسی از این خودرو 210 بسته 12تایی پوشاک زنانه و 110 قطعه انواع لوازم یدکی خارجی خودرو کشف شده است که راننده فاقد مدارک گمرکی و قانونی بوده و کارشناسان ارزش محموله را 10 میلیارد و 850 میلیون ریال اعلام کردند. سرهنگ هادیان از دستگیری یک نفر در این رابطه و تحویل او به مراجع قضائی خبر داد و خاطرنشان کرد: پلیس با مفسدان و برهم‌زنندگان نظم اقتصادی کشور برخورد قاطع و قانونی می‌کند و هرگز اجازه فعالیت به این افراد داده نخواهد شد.
دستگیری سارق گیربکس خودرو‌ها
فـرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری ســـارق گیربکس ماشین‌های سنگین شهرری، خبر داد. سرهنگ دوستعـــلی جلیلیان گفت: تیم عملیاتی کلانتری ۱۳۱ شهرری در حـــال گشتزنی به یکدستگاه خودروی وانت سفید حامل یک عدد گیربکس خودروی خاور مشکوک و پس از متوقف‌کردن خودرو، راننده با حرف‌های ضد‌ونقیض قصد فریب ماموران را داشت که برای بررسی تخصصی فرد به‌همراه خودرو به کلانتری ۱۳۱ شهرری منتقل شد. وی با اشاره به اینکه متهم دارای سوابق متعدد سرقت است، اعلام داشت: در تحقیقات انجام شده متهم ضمن اعتراف به جرم خود بیان داشت، با همدستی شخص دیگری که قبل از حضور ماموران محل را ترک کرده بود گیربکس یکدستگاه خودروی خاور را سرقت کردیم؛ این فرد در ادامه به سه فقره سرقت دیگر به همین شیوه و شگرد از خودرو‌های خاور نیز اعتراف کرد. فرمانده انتظامی شهرستان ری با اعلام این موضوع که شناسایی و دستگیری همدست متهم در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۱۳۱ شهرری قرار دارد، گفت: پس از پایان تحقیقات و تشکیل پرونده متهم تحویل مراجع قضائی شد.
باند سارقان مسلح طلا متلاشی شد
فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: باند ۶ نفره سارقان مسلح طلا از منازل مردم شهرستان دشتستان این استان متلاشی و اعضای آن دستگیر شدند. سردار حیدر سوسنی اعلام کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت طلا از منازل در شهرستان دشتستان، کارگروه ویژه‌ای با محوریت پلیس آگاهی دشتستان تشکیل و شناسایی و دستگیری سارقان در دستورکار قرار گرفت.وی بیان کرد: با اشراف اطلاعاتی کارآگاهان پلیس آگاهی و در نتیجه تحقیقات و بررسی‌های کارشناسی، اعضای باند ۶ نفره سارقان که ۲ نفر از آنان غیر بومی بودند، شناسایی شدند. سوسنی ادامه داد: پس از هماهنگی با مقام قضائی متهمان در عملیات‌های جداگانه دستگیر و یک قبضه سلاح کلاشنیکف از مخفیگاه متهمان کشف شد. وی اظهارکرد: این افراد در بازجویی‌ها و تحقیقات علمی و تخصصی به عمل آمده به ارتکاب ۱۸ فقره سرقت طلا در شهرستان دشتستان اعتراف و پس از تکمیل تحقیقات برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند. سوسنی ادامه داد: شهروندان حتی‌الامکان از نگهداری غیرضروری مقادیر زیاد طلا و جواهر در منزل اجتناب کنند و در صورت لزوم آن را به بانک بسپارند.
انهدام باند توزیع غیرقانونی دارو
رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت از انهدام باند توزیع و فروش غیرقانونی دارو در تهران بزرگ خبر داد و گفت: از انبار این باند، ۱۸ هزار و ۴۳۶ عدد انواع داروی دپو شده، کشف شد. سرهنگ پیام کاویانی گفت: در هفته گذشته گزارشاتی در خصوص فعالیت یک باند 3 نفره که با جعل مهر داروخانه و مراکز پزشکی دارو را از شرکت‌های داروی تهیه و در بازار آزاد به فروش می‌رسانند، به‌دست آمد. وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، ماموران مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی پایتخت دست به‌کار شده و اقدام به بررسی ابعاد بیشتر این پرونده کردند که مشخص شد یکیار اعضای این باند که خود را ویزیتور یکی از شرکت‌های دارویی معرفی کرده، با جعل مهر داروخانه و مراکز پزشکی اقدام به اخذ دارو کرده است و در ادامه تحقیقات معلوم شد این فرد، با کمک 2 تن از همدستان خود به‌صورت غیرقانونی این دارو‌ها را در بازار آزاد به‌فروش می‌رسانند. کاویانی با اشاره به شناسایی مخفیگاه متهمان تصریح کرد: با اخذ دستور قضائی تیمی از ماموران مجرب مرکز عملیات به آدرس اعلامی اعزام و پس از چند ساعت تعقیب و مراقبت هرسه متهم را دستگیر و در بازررسی از مخفیگاهشان ۱۸ هزار و ۴۳۶ عدد انواع دارو که به صورت غیرقانونی از چرخه توزیع خارج شده بود، کشف شد. رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت با بیان اینکه هر سه متهم برای سیر مراحل قضائی به دادسرا معرفی شدند، خاطرنشان کرد: تلاش‌ها برای بررسی بیشتر ابعاد این پرونده همچنان در دستور کار قرار دارد.
کشف ۵۳ دستگاه ماینر
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: ۵۳ دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز(ماینر) از یک منزل مسکونی در اهواز کشف شد. مهرداد فارسی مدان با اشاره به شناسایی عوامل استخراج رمز ارز غیرمجاز و تحویل آنها به مقام قضائی افزود: این تعداد دستگاه ماینر از نوع M۳، S۹ بوده که در منطقه کوی‌سیاحی اهواز از یک منزل مسکونی کشف و جمع‌آوری شدند. وی با اشاره به کشف و جمع‌آوری این تعداد دستگاه ماینر با همکاری نیروی انتظامی کلانشهر اهواز گفت: هر دستگاه ماینر معادل ۲ و نیم‌کیلو وات ساعت، معادل یکدستگاه کولرگازی ۲۴ هزار مصرف برق دارد که فشار زیادی را بر شبکه تحمیل کرده و زمینه آسیب جدی به تجهیزات شبکه و لوازم برقی شهروندان را فراهم می‌کند.
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی