بستن
کد خبر: ۱۰۲۴۴۲۱

نمایندگان ایران ساختار مناسبی ندارند

نمایندگان ایران ساختار مناسبی ندارند
پرسپولیس مقابل الهلال عربستان شکست سنگینی متحمل شد. نیما نکیسا دروازه‌بان سابق پرسپولیس و تیم‌ملی در این خصوص صحبت کرد. وی اعتقاد دارد نمایندگان ایران ساختار مناسبی ندارند. پرسپولیس چگونه به مصاف الهلالی برود که ۵۰۰ میلیون دلار صرف هزینه‌های خود کرده است.
درباره شکست پرسپولیس مقابل الهلال چه نظری دارید؟
به‌نظرم در جنگ امکانات، هزینه و ثروت پرسپولیس بازنده شد چون فاکتورهای لازم را برای مقابله با الهلال در اختیار نداشت. تیم‌های بزرگ نیاز به امکانات و ساختار مناسب دارند در حالی‌که پرسپولیس از محل تمرینی که در بالاترین سطح استاندارد باشد بی‌بهره بوده و مطالبات مالی معوقه بازیکنان و مربیان این تیم همچون گذشته ادامه دارد. قبلا هم به این موضوع اشاره کرده بودم با توجه به امکاناتی که نمایندگان ایران دارند نباید انتظار داشت آنها در لیگ‌قهرمانان آسیا موفقیتی را رقم بزنند.
در ادامه لیگ‌قهرمانان نماینده‌ای از ایران وجود ندارد!
نمایندگان ایران ساختار مناسبی ندارند. پرسپولیس چگونه به مصاف الهلالی برود که ۵۰۰ میلیون دلار صرف هزینه‌های خود کرده و یک بازیکن این تیم ۱۶ میلیون دلار قیمت دارد. غیرت، استعداد و خلاقیت پرسپولیس که منجر به ساخت تیمی آماده شده نمی‌تواند در تمامی بازی‌ها نتیجه بگیرد. کسب برتری برای الهلال اتفاقی غیرقابل پیش‌بینی نبود چون این نماینده عربستان در تمامی زمینه‌ها تلاش مناسبی برای ارائه نمایشی قابل قبول کرده بود. پرسپولیس برای سفر به عربستان دچار تاخیر شد و دلیل آن ایراد در ساختار مدیریت باشگاه است.
جدایی بازیکنان کلیدی پرسپولیس را در عملکرد این تیم تاثیرگذار می‌دانید؟
رضا اسدی بازیکن خوبی است اما او فرصت چندانی برای هماهنگی با دیگر اعضای تیم نداشته است و این بازیکن که به‌عنوان جایگزین احمد نوراللهی جذب شده نیاز به زمان دارد تا در ترکیب تیم جا بیفتد و به شناخت کافی از دیگر بازیکنان برسد. نبود یک عنصر توپ نگه‌دار در میانه میدان که بتواند در وقت لازم به بازی عرض و طول بدهد، سرعت را کم و زیاد کند و قلب تیم محسوب شود از نواقص اصلی تیم بود.
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی