بستن
کد خبر: ۱۰۲۳۶۳۵

خـــبر

خـــبر
4 کشته براثر تصادف
جانشین پلیس راه انتظامی استان آذربایجان‌غربی گفت: تصادف یکدستگاه خودروی پژو 405 با 2 دستگاه موتورسیکلت در محور خوی 4 کشته و 2 مجروح برجای گذاشت. سرهنگ حجت مشتاق اظهارداشت: با اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر تصادف یکدستگاه خودروی پژو با دو دستگاه موتورسیکلت در محور خوی به روستای حیدرآباد، بلافاصله ماموران پلیس راه برای رسیدگی به موضوع، به محل موردنظر اعزام شدند. وی با اشاره به اینکه با حضور در محل ماموران مشاهده شد تصادف مابین یکدستگاه خودروی پژو 405 و 2 دستگاه موتورسیکلت رخ داده است؛ افزود: متاسفانه دراثر این حادثه رانندگی 2 راکب و یکی از سرنشینان موتورسیکلت‌ها به‌همراه راننده خودرو سواری به‌علت شدت جراحات وارده فوت و یکی از سرنشینان موتورسیکلت و همچنین سرنشین خودروی پژو به‌شدت مجروح و توسط عوامل امدادی و انتظامی به مراکزدرمانی منتقل شدند. جانشین پلیس راه انتظامی استان ادامه داد: علت وقوع این حادثه رانندگی توسط کارشناسان پلیس راه عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از سرعت غیرمطمئنه و عدم توجه به جلو توسط راننده سواری پژو 405 اعلام شده است. سرهنگ مشتاق در پایان به رانندگان توصیه کرد: با سرعت مجاز و مطمئنه رانندگی کنید و از پرداختن به کارهایی که موجبات حواس‌پرتی و انحراف افکار را فراهم می‌کند بپرهیزید و هنگامی‌که احساس خستگی و خواب‌آلودگی دارید در مکانی امن توقف و پس از استراحت و رفع خستگی به ادامه مسیر بپردازید.
انهدام باند قاچاق پارچه
فرمانده انتظامی شهرستان خمینی‌شهر از دستگیری اعضای باند قاچاق پارچه و کشف 127 طاقه پارچه خارجی در عملیات ماموران این فرماندهی خبر داد. سرهنگ غلامرضا براتی بیان داشت: ماموران پليس امنيت عمومي فرماندهی انتظامی شهرستان خمینی‌شهر در راستای اجراي طرح ساماندهي كارگاه‌ها و اماكن حاشیه‌اي با اشرافیت اطلاعاتی خود از وجود تعداد زیادی پارچه خارجی قاچاق در یک انبار مطلع و بلافاصله موضوع را در دستور کار خود قرار دادند. وی افزود: ماموران پس از کسب اطلاعات لازم طی هماهنگی با مقام قضائی وارد محل شده و در نتیجه 127 طاقه پارچه خارجی که همگی فاقد هر گونه مدارک مثبته گمرکی بوده و به‌صورت قاچاق تهیه شده بودند را کشف کردند. فرمانده انتظامی شهرستان خمینی‌شهر با بیان اینکه کارشناسان ارزش پارچه‌های قاچاق مکشوفه را 8 ميلياردو 890 ميليون ريال ارزیابی کردند، گفت: در این رابطه 2 دستگاه خودروی شوتي نيز در داخل انبار توقیف شدند. سرهنگ براتی اظهارداشت: با اقدام به‌موقع و ضربتی ماموران پلیس اعضای یک باند 4 نفره که اقدام به قاچاق پارچه می‌کردند دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.
سرقت ادوات کشاورزی
فرمانده انتظامی استان مازندران از دستگیری سارق موتورسیکلت و ادوات کشاورزی با 50 فقره سرقت در شهرستان بابل خبر داد. سردار مرتضی میرزایی، اظهارداشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت موتورسیکلت و ادوات کشاورزی در بابل، موضوع در دستور کار ماموران آن شهرستان قرار گرفت. فرمانده انتظامی استان مازندران، تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های همه‌جانبه، ماموران پاسگاه انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی سارق را شناسایی کردند. سردار میرزایی، خاطرنشان کرد: پس از هماهنگی‌های قضائی، متهم در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر و در تحقیقات به‌عمل آمده تاکنون به 55 فقره سرقت شامل موتورسیکلت و ادوات کشاورزی از مزارع آن شهرستان اعتراف کرد. این مقام انتظامی از کشف مقادیر قابل‌توجهی اموال سرقتی از مخفیگاه متهم خبر داد و اظهارداشت: این سارق حرفه‌ای پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد و تحقیقات پلیس در این زمینه همچنان ادامه دارد. فرمانده انتظامی استان مازندران، با تاکید بر مشارکت شهروندان در برقراری نظم و امنیت اجتماعی، بیان داشت: هوشیاری و همراهی مردم با پلیس گامی موثر درحفظ نظم و امنیت اجتماعی، پیشگیری از ناهنجاری ها و توسعه جامعه در تمامی زمینه‌هاست.
بازداشت قاچاقچی عتیقه
رئیس پلیس مترو پایتخت از دستگیری قاچاقچی عتیقه در ترمینال جنوب تهران خبر داد. سعید عطااللهی اظهارداشت: در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی واحد‌های گشت آشکار پلیس مترو در ترمینال جنوب در حال گشتزنی بودند که به یک مرد مشکوک شدند. وی افزود: متهم که قصد داشت از چشم ماموران پلیس پنهان شود، بلافاصله با یک کوله‌پشتی متواری شد و ماموران پلیس مترو پس از تعقیب و گریز چند دقیقه‌ای در ترمینال جنوب متم را دستگیر کردند. رئیس پلیس مترو پایتخت ادامه داد: ماموران پلیس مترو پایتخت در بازرسی بدنی از متهم ۳۰ سکه نقره، ۲ مجسمه سفال، ۲ عدد جام شیشه، ۱عدد ظرف فلزی، ۳ عدد مهر برجسته، ۱قطعه پلاک نگین دار و یک عدد کفگیر فلزی کشف کردند. وی افزود: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی مترو در بازجویی‌های پلیسی صراحتا به جرم خود مبنی بر قاچاق عتیقه در مترو تهران اعتراف کرد. عطااللهی در پایان گفت: پرونده متهم جهت سیرمراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
دستگیری قاچاقچي با 119 كيلو ترياک
فرمانده انتظامي شيراز از دستگيري يك قاچاقچي حرفه‌اي و كشف 119 كيلو ترياك در بازرسي از يك منزل مسكوني در اين شهرستان خبر داد. سرهنگ فرج شجاعي، اظهاركرد: در راستاي مبارزه با قاچاقچيان و سوداگران مرگ، ماموران يگان امداد شيراز با انجام كار فني و اطلاعاتي از دپو محموله سنگين ترياك در منزل مسكوني در يكي از محله‌هاي اين شهرستان مطلع شدند. وي تصريح كرد: ماموران ضمن هماهنگي با مقام قضائي به محل موردنظر اعزام و در بازرسي از آن منزل موفق شدند 119 كيلو مواد مخدر از نوع ترياك كشف كنند. فرمانده انتظامي شيراز با بيان اينكه در اين خصوص يك قاچاقچي حرفه‌اي دستگير شد، عنوان داشت: متهم پس از سير مراحل قانوني روانه زندان شد. سرهنگ شجاعي خاطرنشان كرد: مبارزه بي‌امان با سوداگران مرگ همچنان با جديت ادامه دارد و به هيچ عنوان اجازه جولان به مخلان نظم و امنيت را نخواهيم داد.
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی