بستن
کد خبر: ۱۰۲۱۹۳۰

«عراق» نمی‌تواند مدعی باشد!

«عراق»  
نمی‌تواند  مدعی  باشد!
تیم‌ملــی کشورمان اگرچــــه در اولیـــن دیدرا موفق شد سوریه را شکست دهد، اما کارشناسان نحوه بازی تیم‌ملی را مورد انتقاد قرار دادند. فرزاد آشوبی کارشناس فوتبال در این خصوص صحبت کرد.
برخی‌ها به نحوه بازی ایران مقابل سوریه انتقاد دارند!
تیم‌ملی بعد از دو ماه در اولین دیدارش مقابل تیم قابل احترام سوریه، بازی خوبی به‌خصوص در نیمه‌دوم انجام داد و اجازه نداد تا فرصت میزبانی از دست برود. کسب سه امتیاز باعث شد تا یک گام به جام‌جهانی نزدیک شویم و در ادامه راه با اعتمادبه‌نفس بیشتری به دیدار با عراق برویم. تیم‌ملی برای ورود به دیدارهای رسمی مهم نیاز به انجام دیدار دوستانه دارد تا در شرایط بهتری به مصاف حریفان برود و انجام چنین مسابقه‌ای به تیم کمک می‌کند تا فاکتورهای مثبت خود را افزایش دهد. بازی با سوریه با نتیجه خوبی تمام شد و سطح هماهنگی بازیکنان را در دیدار با عراق بیش از گذشته خواهد کرد.
در مـــورد دیدار با عراق چه نظری دارید؟
حضور این تیم در اردوی اسپانیا باعث شده تا سطح هماهنگی‌های بازیکنانش افزایش یابد و در بازی با کره‌جنوبی هم نتیجه خوبی نصیب این حریف شد. با این وجود توانایی لازم را در عراق نمی‌بینم تا بتواند در قواره مدعی ظاهر شود. ما دیدار آسانی با این تیم نخواهیم داشت و باید در دوحه با کیفیت بیشتری نسبت به دیدار با سوریه ظاهر شویم تا نتیجه بگیریم.
«اسکو» روی نیمکـــت در دیدار با سوریه غیبت داشت!
علاوه بر آنکه غیبت سرمربی کروات روی کیفیت فوتبال تیم‌ملی اثر منفی گذاشت در نبود وحید‌ هاشمیان و ملادن‌زگانیر مربیان تیم‌ملی هم شاهد فوتبال مورد انتظار تیم‌ملی نبودیم. بدون‌تردید ابتلای 3 عضو کادرفنی به کرونا مانع از ارائه فوتبال همیشگی تیم‌ملی شد و متاسفانه آنها در تمرینات آماده‌سازی هم حضور نداشتند. به احتمال بسیار زیاد در بازی بعدی با عراق این مشکل رفع می‌شود.
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی