بستن
کد خبر: ۱۰۲۰۶۱۷

از عملکرد «مجیدی» دفاع می‌کنم!

از عملکرد 
«مجیدی»  
دفاع   می‌کنم!

حسن روشن پیشکسوت استقلال می‌گوید که این تیم با وجود اینکه بدون جام فصل را به پایان رسانده باید یک خانه تکانی اساسی داشته باشد و تغییرات جدی و کارسازی را با نظر کادرفنی ایجاد کند.
فصــل بــرای استقلال بـدون‌جام تمام شد؟
من از عملکرد فرهــاد مجیدی دفاع کردم و هنوز هم سر حرفم هستم. در مجموع عملکرد فرهاد و کادر او مثبت است. نکته مهم در این رابطه این است که اگر کاری را به اشتباه انجام بدهید و به نتیجه برسید این یک اتفاق ناگوار است.
از سوی هواداران به عملکرد مدیریت باشگاه انتقاد می‌شود.
امسال در بیست دوره لیگ‌برتر جزو بدترین سال‌های مدیریتی باشگاه بود. اگر این تیم هم از آسیا صعود می‌کرد و هم سهمیه می‌گرفت و هم جام می‌آورد شاید این بدعتی در این باشگاه می‌شد و فکر می‌کنم هواداران واقعی استقلال باید این را به فال‌نیک بگیرند و بگذاریم کار از ریشه درست شود. این باشگاه مشکلاتی اساسی دارد. اخبار منفی از استقلال زیاد است و مطمئن باشید اگر به همین صورت ادامه یابد؛ بهتر است مجیدی از استقلال جدا شود. اگر باشگاه نخواهد کاری در فصل نقل‌وانتقالات انجام بدهد شرایط واقعا سخت می‌شود.
از فرهاد مجیدی حمایت می‌کنید؟
بله، فرهــاد در شروع کار خود قرار دارد و این شروع مربیگری اوست و شکست‌های پشت‌سر هم ممکن است او را دلسرد کند و چند سال این مربــی را عقب بیندازد. همانطور که این قهرمانــی مشکلاتی را داشت ولی برای زندگی مربیگری فرهاد پرش و جهشی فوق‌العاده بود که اتفاق نیفتاد. من بعد از شکست استقلال مقابل فولاد غمی‌ در چهره مجیدی دیدم که واقعا ناراحت‌کننده بود. مجیدی طی این ماه‌ها به‌تنهایی بار استقلال را بر دوش کشیده بود و از شخصیت و توان و محبوبیت خود استفاده کرد.
تیم نیاز به تغییرات اساسی دارد؟
به‌نظرم بله، استقلال به یک خانه تکانی عمیق نیاز دارد. استقلال باید بکوبد و از اول بسازد و به تغییراتی گسترده نیاز دارد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی