بستن
کد خبر: ۱۰۲۰۳۹۹

روی خط آرمان ملی

روی خط آرمان ملی

قشر پرستاری
چرا قشر پرستار باید در این شرایط بحرانی کرونا پای کار باشند و خدمت‌رسانی کنند .ولی هیچ حمایتی از این عزیزان مسئولان نباشند امیدوارم مردم به فکر باشند تا این شرایط زودتر به پایان برسد و بار شغلی پرستاران و پزشکان کمتر شود.
گرامی از تهران

تولید انبوه واکسن
خبر تولید انبــوه واکســن را اعلام کردند ولی همچنان با پیک پنجم کرونا درگیر هستیم تا کی نمی‌خواهند واقعیت را به مردم بگویند. پس این تولید انبوه واکسن‌هایی که ایران ساخته است کجاست که نمی توانند به مردم تزریق کنند.
یک شهروند از تهران

آزمون استخدامی
لغو آزمون استخــدامی در این شرایط کرونایی مهم‌تریم مسأله‌ای است که مسئولان باید به فکر این موضوع باشند. در حال حاضر هم که مراسم محرم را آزاد کرده‌اند و شلوغی‌های عزاداری‌ها پیک بعدی را صددرصد در پی دارد . فقط باید گفت خدا به داد مردم برسد.
حضرتی از تهران

قطعی برق
بدون هیچ اطلاعی ۳ ساعت تمام برق فردیس و ملارد و... را قطع کردند وقتی هم برق نباشد نه آنتن گوشی، نه اینترنت هیچی وصل نیست لطفا مسئولان حداقل اعلام کنند که چه زمانی قرار است برق منطقه‌ای را قطع کنند.
محبی از فردیس

اجاره خانه
متاسفانه هیچ مسئولـــی در خصوص افزایش اجاره بها اظهارنظر نمی‌کند، مستاجر هستیم و هر روز خبر از افزایش اجاره مسکن را می‌شنویم با این وضعیت اقتصادی خیلی سخت است اجاره بیشتری پرداخت کنیم. هر صاحبخانه‌ای خانه‌اش را نزدیک به هشتاد درصد افزایش اجاره داده است و هیچ کسی هم نمی‌گوید چرا این کار را می‌کنی، من چطور می‌توانم اجاره‌ خانه‌ام را بدهم.
حبیبی از تهران

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی