بستن
کد خبر: ۱۰۱۹۵۸۵

ابتلای افزایشی کودکان به کرونای دلتا

ابتلای افزایشی کودکان به کرونای دلتا

رئــیس مرکــز طبی کودکــان وضعیت ابتلای کودکــان به کرونای دلتا را تشریح کرد و در عین حال درباره بحــث بازگشایی مدارس، گفت: انتظار است قبل از بازگشایی مدارس با کارشناسان حوزه سلامت کودکان مشورت شود و با نگاه کارشناسانه و تخصصی نحوه بازگشایی، پیامدهای احتمالی بازگشایی و الزامات بازگشایی مدارس مورد بررسی قرار گیــرد. دکتر رضا شروین‌بدو درباره وضعیت ابتلای کودکان به کــرونا در پیک پنجم، گفت: وضعیت ابتلا به کووید ۱۹ در کودکــان افزایشی است و در مرکز طبی کودکان نیز تعداد بستری زیــاد شده است و یکی از بخش‌های کووید ۱۹ ما آی‌سی‌یوی مــا پر شده است. البته کماکان از تمام ظرفیت بیمارستان جهت خدمت‌رسانی مطلوب استفاده می‌کنیم.
دلتا؛ سوش غالب در ابتلای کودکان
وی با بیان اینکه ســوش غالــب هم مانند همــه جای شهر سوش دلتا است و در اطفال هم سوش دلتا را می‌بینیم، گفت: البته خدا رو شکر فعلا ظرفیت تخت‌هایمان به‌گونه‌ای است که اجازه خدمت‌رسانی را می‌دهد، اما به هر حال آمار در زمینه ابتلای کودکان به کووید ۱۹ افزایشی است. بدو ادامه داد: ما در حال حاضر در مرکز طبی کودکان یک بخش کامل به کووید ۱۹ اختصــاص داده‌ایم و یک آی‌سی یوی هشت تخته هم به صورت جداگانه داریم. همچنین دو بخش را هم برای کووید ۱۹ با ظرفیت ۳۰ تخت در نظر گرفتیم. البته بیمارستان ما به عنوان قطب علمی طب اطفال کشور، اقدامات درمانی دیگر غیر از کووید ۱۹ را هــم باید انجام دهد. لازم به ذکر است مشکلات اورژانسی کودکان و این نوع اقدامات به صورت مجزا و تفکیک شده، خدمت‌رسانی می‌شود. وی با بیان اینکه در مرکز طبی کــودکان هــم آزمایشگاه جامع کرونای کودکان راه‌اندازی کــردیم، گفت: بر این اساس سریعا تست را انجام می‌دهیم و سعی می‌کنیم مشخص کنیم کودکانی که مراجعــه می‌کنند، کــوویــد دارند یا خیر. بنابراین باید تعادلی میان مراجعین کووید ۱۹ و غیرکووید ۱۹ ایجاد کنیم. بدو درباره شدت بیماری کووید19 در کودکان در واریانت دلتا، گفت: شدت بیماری در کودکان هنوز هم خیلی بیشتر نشده است، اما میزان سرایت در آنها بسیار بیشتر است. در عین حال در اطفال و کودکانی که بیماری زمینه‌ای ندارند، تاکنون مرگ‌و‌میر چندانی نداشتیم، اما کودکانی که بیماری زمینه‌ای دارند و به کرونا هم مبتلا می‌شوند، بیماری‌شان سخت‌تر است.
توصیه به خانواده‌ها
وی خطاب به خانواده‌ها نیز گفت: رعایت هرچه بیشتر بهداشت و جدی گرفتن واریانت دلتا و عدم‌عادی‌انگاری و پرهیز از هر نوع رفت‌و‌آمد غیر‌ضروری و استفاده مستمر از ماسک مهمترین مباحثی است که خانواده‌ها در شرایط فعلی باید رعایت کننند. در عین حال کودکان هم باید تاجایی که می توانند ماسک بزنند، مگر در هوای آزاد. بدو در ادامه با اشاره به بحث بازگشایی مدارس، گفت: انتظار است قبل از بازگشایی مدارس با کارشناسان حوزه سلامت کودکان مشورت شود و جلسات کارشناسی و تخصصی هم اندیشی به صورت مداوم برگزار شود و با نگاه کارشناسانه و تخصصی نحوه بازگشایی، پیامدهای احتمالی بازگشایی، الزامات بازگشایی مدارس مورد بررسی قرار گیرد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی