بستن
کد خبر: ۱۰۱۸۸۰۴

کوتاه حوادثی

کوتاه حوادثی

قتل «فرانک» با «متادون»
پدر در اقدامی جنون‌آمیز قصد پایان‌دادن به زندگی خود و دختر ۵ ساله‌اش را داشت؛ متادون، فرانک را از پا درآورد و پدر را راهی بیمارستان کرد. قاضی ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب مشهد در گفت‌وگو با «فارس» از قتل دختربچه ۵ ساله خبر داد و تشریح کرد: جسد بی‌جان دختری ۵ ساله به‌نام فرانک در کنار جسم نیمه‌جان پدرش در کشف رود کشف شد. قاضی حسن زرقانی ادامه داد: در کنار جسد نیمه‌جان پدر، دستنوشته‌ای از پدر به‌جا مانده که در آن نوشته این پایان زندگی است. وی گفت: پدر ۳۵ ساله فرانک در اقدامی جنون‌آمیز مقادیر زیادی متادون به کودک خورانده و خود نیز خورده است تا به زندگی خود و دخترش پایان بدهد. قاضی ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب مشهد با بیان اینکه در حال حاضر جسد فرانک برای تحقیقات بیشتر به پزشکی قانونی اعزام شده و پدر در بخش مسمومیت بیمارستان تحت درمان است، از تحقیقات بیشتر در مورد این جنایت خبر داد.

قاچاق 80 هزارلیتر گازوئیل
فرمانده انتظامي استان هرمزگان از کشف 80 هزار ليتر گازوئیل قاچاق در شهرستان میناب خبر داد. سردار غلامرضا جعفری بیان داشت: ماموران انتظامی میناب با انجام کار اطلاعاتی و بهره‌گیری از شیوه‌های پلیسی از قاچاق مقادیر زیادی سوخت در یکی از سواحل این شهرستان مطلع و موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار قرار دادند. وي افزود: ماموران انتظامی میناب ضمن هماهنگی با مقام قضائی با همکاری دریابانی شهرستان با تشکیل چند اکیپ به محل موردنظر اعزام و در بازرسی از مشک‌های ماری80 هزار لیتر گازوئیل قاچاق کشف کردند. فرمانده انتظامي استان هرمزگان تصریح کرد: در این رابطه یک متهم دستگیر و تلاش ماموران برای شناسایی و دستگیری دیگر متهمان احتمالی این پرونده در دستور کار قرار دارد. این مقام انتظامی استان با اشاره به اينکه قاچاق کالا و سوخت، حيات اقتصادي يک جامعه را تهديد مي‌کند، خاطرنشان کرد: پليس با تمام توان و با جديت همواره با قاچاقچيان و اخلالگران نظام اقتصادي کشور مبارزه می‌کند ودر این راستا از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

اعتراف به 42 فقره سرقت
رئیس پلیس آگاهی استان فارس از دستگیری سارقان سابقه‌دار و کشف 42 فقره سرقت اماکن خصوصی و درون خودرو در شیراز خبر داد . سرهنگ کاووس حبیبی اظهارداشت: در پی وقوع سرقت‌هاي اماکن خصوصي و درون‌خودرو در سطح شهرستان شیراز، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان پایگاه جنوب پلیس آگاهی قرار گرفت . وی با بیان اینکه با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، یک سارق سابقه‌دار شناسایی و طی یک عملیات منسجم دستگیر شد، افزود: در این راستا یک همدست این سارق نیز توسط ماموران دستگیر و به مقر انتظامی انتقال داده شد. رئیس پلیس آگاهی استان فارس تصریح کرد: متهمان در بازجویی‌های خود به 42 فقره سرقت اماکن خصوصي و درون خودرو اعتراف و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی تحویل داده شدند. سرهنگ حبیبی به شهروندان توصیه کرد: حتی‌الامکان از پارک خودروها در مکان‌های پرت و فاقد روشنایی خودداری و برای این منظور از پارکینگ‌های سطح شهر استفاده نمایند.

3 کشته در تصادف
رئیس پلیس راه استان کردستان، گفت: تصادف 3 دستگاه خودرو در محور مریوان- سنندج 3 کشته برجای گذاشت. سرهنگ عیسی گوهری اظهارداشت: با اعلام گزارشی به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر تصادف در محور مریوان- سنندج بلافاصله ماموران به‌همراه گروه امداد به محل حادثه اعزام شدند. وی افزود: ماموران با بررسی صحنه دریافتند خودروی سواری ساینا با وانت نیسان و سپس با یکدستگاه کامیون کمپرسی برخورد کرده که متاسفانه 2 نفر از هموطنان در این حادثه در دم کشته و یک نفر دیگر پس از انتقال به بیمارستان به‌علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد. رئیس پلیس راه استان با بیان اینکه علت تصادف توسط کارشناسان پلیس راه بی‌احتیاطی راننده سواری ساینا به‌علت انحراف به چپ اعلام شده است، گفت: رانندگان قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند تا شاهد وقوع چنین حوادث ناگواری نباشیم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی