بستن
کد خبر: ۱۰۱۸۵۲۷

کوتاه حوادثی

کوتاه حوادثی

سارق به‌دام افتاد
فرمانده انتظامی استان خراسان‌شمالی از به‌دام‌افتادن سارق سابقه‌دار با 32 فقره سرقت از اماکن خصوصی در بجنورد خبر داد. سردار سعید مطهری‌زاده اظهارداشت: در پی وقوع چندین مورد سرقت از اماکن خصوصی و منازل خالی از سکنه در سطح شهرستان بجنورد، بلافاصله موضوع با جدیت در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت. وی با اشاره به اینکه کارآگاهان با بررسی‌های فنی و اطلاعاتی و همچنین تلاش 24 ساعته موفق شدند سارق را شناسایی کنند، افزود: متهم در یک عملیات غافلگیرانه توسط کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد. فرمانده انتظامی خراسان‌شمالی با بیان اینکه متهم در بازجویی‌های انجام شده به 32 فقره سرقت از اماکن خصوصی و منازل خالی از سکنه در سطح شهرستان بجنورد اعتراف کرد، یادآورشد: در این رابطه یک نفر مالخر نیز دستگیر و در نهایت هر دو متهم بعد از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند. سردار مطهری‌زاده با بیان اینکه در این رابطه شاکیان پرونده نیز شناسایی شده‌اند، تصریح کرد: هر دو متهم با صدور قرار بازداشت موقت راهی زندان شدند. فرمانده انتظامی خراسان‌شمالی در پایان با تاکید بر اینکه امنیت و آرامش شهروندان و جامعه خط‌قرمز پلیس است، از شهروندان خواست تا ضمن توجه به توصیه و هشدارهای پلیس در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی 110 به پلیس اطلاع دهند.

دستگیری یک قاچاقچی
فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: در یک عملیات مشترک پلیسی یکدستگاه خودروی پژو پارس با 442کیلو موادافیونی شامل: 199کیلو حشیش، 183کیلو تریاک و 60کیلو مرفین توقیف و یک قاچاقچی دستگیر شد. سردار عبدالرضا ناظری اظهارداشت: پلیس استان خراسان‌رضوی با انجام اقدامات اطلاعاتی از قصد قاچاقچیان برای انتقال یک محموله سنگین موادمخدر از طریق محور مواصلاتی فهرج مطلع و موضوع را به پلیس مبارزه با موادمخدر استان کرمان و شهرستان فهرج گزارش داد. وی افزود: بلافاصله تیم‌های عملیاتی پلیس مبارزه با موادمخدر استان و شهرستان فهرج با همکاری یک تیم از تکاوران یگان 114 شهرستان بم محور زاهدان - فهرج را تحت کنترل خود قرار دادند و با مشاهده خودروی پژوپارس حامل مواد در یک عملیات منسجم آن را متوقف کردند. فرمانده انتظامی استان کرمان بیان داشت: ماموران در بازرسی از این خودرو 119کیلو حشیش، 183کیلو تریاک و 60 کیلو مرفین را کشف و یک قاچاقچی را دستگیر کردند. سردار «عبدالرضا ناظری» در پایان با اشاره به اینکه در مجموع طی این عملیات 442 کیلو مواد افیونی کشف شد؛ خاطرنشان کرد: با تشکیل پرونده در این رابطه متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

«شرور» دستگیر شد
رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران از دستگیری عامل اصلی عربده‌کشی و درگیری، در قهوه‌خانه‌ای در حوالی خیابان زمزم خبر داد. سعید راستی اظهارداشت: خبری در خصوص عربده‌کشی و درگیری در یک قهوه‌خانه در حوالی خیابان زمزم دریافت شد. وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع ماموران مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی پایتخت مسئولیت پرونده را بر عهده گرفتند و در بررسی‌های اولیه، مشخص شد شروری سابقه‌دار به همکاری همدستش با حضور در این واحد صنفی، ضمن تخریب شیشه‌های ورودی این قهوه‌خانه، با عربده‌کشی و درگیری با یکی از افراد داخل قهوه‌خانه بلافاصله از محل متواری شده‌اند. این مقام انتظامی با اشاره به اینکه فرد شاکی به نزدیکترین مرکز درمانی انتقال یافت، بیان کرد: با تلاش‌های شبانه‌روزی و شناسایی مخفیگاه متهم، در یک عملیات ضربتی وی دستگیر شد. رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران در پایان با بیان اینکه این فرد شرور با اعتراف به بزه‌انتسابی برای سیر مراحل قضائی به دادسرا معرفی شد، خاطرنشان کرد: تلاش برای دستگیری همدست وی نیز همچنان در دستور کار پلیس قرار دارد.

دستگیری سارقان حرفه‌ای
رئــیس پلـیس آگاهی استان اصفهان از دستگیری 2 سارق حرفه‌ای منزل و کشف 20 میلیارد امـوال مسروقه از مخفیگاه آنها خبر داد. سرهنگ حسین ترکیان بیان داشت: پس از وقوع چندین مورد سرقت منزل در شهر اصفهان، کارآگاهان آگاهی وارد عمل شدند. وی افزود: پس از انجام اقداماتی تخصصی 2 سارق در ارتباط با این سرقت‌ها شناسایی و طی عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه دستگیر شدند. رئیس پلیس آگاهی اصفهان با اشاره به کشف 20 میلیارد ریال اموال مسروقه از مخفیگاه آنها ادامه داد: این سارقان به 10 فقره سرقت منزل در شهر اصفهان اعتراف کردند. این مقام انتظامی با اشاره به اینکه سارقان طی یک فقره سرقت از منزل شهروندی اصفهانی 6 میلیارد ریال اموال سرقت کرده بودند، اظهارداشت: اموال مسروقه کشف شده پس از طی مراحل قانونی به مالکان بازگردانده می‌شود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی