بستن
کد خبر: ۱۰۱۶۵۹۳

کوتاه حوادثی

کوتاه حوادثی
2 کشته در تصادف مرگبار
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه از وقوع سانحه رانندگی در محور روانسر- پاوه خبر داد و گفت: براثر این سانحه 2 نفر جان خود را از دست داده و 3 نفر هم زخمی شدند. سرهنگ محمد حیدری اظهارداشت: این حادثه رانندگی در کیلومترچهار محور روانسر به‌سمت پاوه میان 2 دستگاه خودروی سواری پراید رخ داد. وی افزود: در این سانحه 2 سرنشین خودروی پراید مقصر حادثه که خانم و آقایی میانسال بودند جان خود را از دست داده و 3 سرنشین خودرو پراید دیگر هم زخمی شدند. رئیس پلیس راه استان کرمانشاه علت وقوع این حادثه مرگبار را عدم رعایت فاصله عرضی مناسب عنوان کرد. سرهنگ حیدری در پایان به رانندگان توصیه کرد که شهروندان از سرعت و شتاب بی‌مورد پرهیز و با رعایت قوانین رانندگی زمینه وقوع چنین حوادث تلخی را فراهم نکنند.
کشف 175 کیلو تریاک
جانشین فرمانده انتظامی استان یزد گفت: در عملیات ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان اردکان 175 کیلو تریاک از یکدستگاه کامیون کشف شد. سرهنگ منوچهر نصیری اظهارکرد: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان اردکان با اقدامات اطلاعاتی متوجه شدند قاچاقچیان قصد انتقال یک محموله موادافیونی از محورهای عبوری اردکان به شمال کشور را دارند. وی ضمن اشاره به رصد اطلاعاتی و شناسایی «بنز» حامل این محموله افزود: ماموران با شناسایی خودرو پس از مدتی تعقیب و مراقبت در یک عملیات ضربتی آن را در محور اردکان - نائین متوقف کردند. جانشین فرمانده انتظامی استان یزد تصریح کرد: در این عملیات 175 کیلوگرم تریاک کشف و یک قاچاقچی دستگیر و به دادسرا معرفی شدند. سرهنگ نصیری در خاتمه با تاکید بر عزم راسخ پلیس در مبارزه با قاچاقچیان موادمخدر افزود: پلیس در راه مبارزه با موادمخدر شهدای بسیاری را تقدیم نظام کرده و همچنان با اقتدار کامل با سوداگران مرگ و باندهای واردکننده موادافیونی برخورد خواهد کرد.
5 دستگاه ماینر کشف شد
رئیس پلیس امنـیت اقـتصادی استان البرز از کشف 5 دستگاه پیشرفته تولید ارزدیجیتال قاچاق (ماینر) از یک باغ در جاده کرج- چالوس به ارزش 10 میلیارد ریال خبر داد. سرهنگ مهدی افشاری بیان داشت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر وجود دستگاه ارزدیجیتال قاچاق در باغی در جاده کرج- چالوس ماموران پلیس امنیت اقتصادی با هماهنگی مقام قضائی، به‌همراه عوامل شرکت برق استان البرز به آدرس موردنظر اعزام شدند. وی اظهارداشت: ماموران با رعایت موارد امنیتی و حقوق شهروندی وارد باغ شده و در بازرسی از آنجا 5 دستگاه ماینر کشف کردند. رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان البرز با بیان اینکه ارزش دستگاه‌های موصوف که از دستگاه‌های فوق‌پیشرفته و صنعتی است، براساس نظر کارشناسان 10 میلیارد ریال آورد شده است، عنوان داشت: در این رابطه یک متهم دستگیر و تحویل مرجع قضائی شد.
شناسایی فروشندگان سلاح
رئیس پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی پایتخت از انهدام باند فروشندگان سلاح و کشف یک قبضه سلاح‌جنگی در جنوب غرب تهران خبر داد. سرهنگ غلامحسین زراعت‌کار گفت: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی تهران در راستای مقابله با عوامل ناامنی و برخورد جدی با مجرمان، با اشراف کامل اطلاعاتی موفق شدند ۲ نفر از فروشندگان سلاح و مهمات غیرمجاز را در فضای‌مجازی شناسایی کنند. وی بیان داشت: با شناسایی هویت متهمان و مخفیگاه آنها در حوالی خیابان هاشمی، نتیجه تحقیقات پلیسی به مرجع قضائی منعکس و دستور دستگیری متهم و بررسی از داخل مخفیگاهش اخذ شد. رئیس پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی تهران تصریح کرد: ماموران این مرکز به مخفیگاه متهم اعزام و موفق شدند در این عملیات یک قبضه سلاح جنگی و ۱۰ فشنگ متعلق به این سلاح را کشف کنند. وی افزود: پس از انتقال متهمان و انجام بازجویی‌های مقدماتی، مشخص شد که متهمان سلاح‌جنگی را از همدستشان در شهر‌های اطراف تهران تهیه و پس از انتقال آن به مخفیگاهش با تبلیغ در فضای‌مجازی آنها را می‌فروشند. سرهنگ زراعت‌کار با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قضائی به دادسرا معرفی شدند، گفت: پلیس به‌طورجد با عاملان فروش سلاح غیرمجاز در فضای‌مجازی برخورد شدید خواهد کرد و از شهروندان می‌خواهیم تا در صورت مشاهده اینگونه موارد سریعا موضوع را با پلیس از طریق سامانه ۱۱۰ در میان بگذارند.
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی