بستن
کد خبر: ۱۰۱۵۹۲۳

دیـدگاه

دیـدگاه
مردم از وعده‌های
غیرواقعی خسته‌اند
ادامه از صفحه اول/ البته یارانه ۴۵۰ هزار تومانی و وام ۵۰۰ میلیونی برای زوج‌های جوان در راستای همان وعده‌هایی است که در گذشته هم بارها داده شده و مردم نتیجه‌ای نگرفته‌اند. در هر دوره‌ای که انتخاباتی برگزار می‌شود، مردم با مشکلاتی مواجه بوده و مطالبه‌های آنها تحقق نمی‌یابد. اما درباره این انتخابات باید گفت، در شرایطی هستیم که ناامیدیِ مردم به بیشترین حد خود رسیده است. در واقع بسیاری از مردم گرفتاری را با همه وجود احساس می‌کنند. مردم با توجه به گسترش فضای مجازی نسبت به بسیاری از امور مطلع شده‌اند و به همین دلیل، دیگر به راحتی عذر و بهانه را از مسئولان نمی‌پذیرند. از این جهت می‌توانیم انتخابات ۱۴۰۰ را بسیار مهم بدانیم؛ انتخاباتی که برای اثرگذاری باید پر رای باشد. زیرا دشمنان چشم‌انتظار نشسته‌اند تا از این مساله، به نفع خود بهره‌برداری کنند. البته زمانی می‌توانیم از افکار عمومی توقع رای داشته باشیم که فقط حرف نزنیم و در عمل به جامعه نشان داده شود که برای برطرف کردن دردهایشان تلاش‌های لازم انجام شده است. کشور شرایطی پیچیده‌ای دارد و برای گذر از این موقعیت، چاره‌ای جز کار، تلاش و البته انسجام و یکصدایی نداریم. یک رئیس‌جمهوری هر چقدر که با تعداد رای بیشتری انتخاب شود، می‌تواند مردم را پشتوانه عظیمی ببیند و در نتیجه، برنامه‌هایش را در شرایط مناسب‌تری اجرا کند.
وقت تکرار مرام هاشمی است
ادامه از صفحه اول/ انتخابات ۱۴۰۰ می‌ارزید که آن را در طبق اخلاص تقدیم حفظ امید مردم کرد؟. این چه حق ناامیدی است که عده‌ای امروز به خود داده‌اند ولی آن پیرمرد ۸۰ ساله به خود نداد؟. فردا روزی اگر گذر دوستان به دیدار آقای هاشمی افتاد چه جوابی برایش دارند؟. آقایان! آیت‌ا... هاشمی بی‌جهت هاشمی نشد، وگرنه او هم باید در همان انتخابات ۹۲ مثل برخی امروزی‌ها، کنار می‌نشست و آبروی خود را خرج رای آوردن کاندیدای کم‌شانس آن‌روزها نمی‌کرد. اما او راه بسیار دشوارتر و حتی به ظاهر ناممکن را انتخاب کرد و عاقبتش را هم دید. عاقبت هاشمی، عاقبت مبارز و سیاستمدار کهنه‌کاری بود که هرگز حق ناامیدی به خود نداد!. آقایان؛ امروز وقت ناامیدی نیست، وقت تکرار مرام هاشمی است. تا دیر نشده ردای سود و زیان‌های ظاهری میدان سیاست را رها کنید و همه برای باز نگه‌داشتن تنها روزنه کوچک باقی‌مانده در صحنه انتخابات ۱۴۰۰، همت کنید. امروز تکرار نام «همتی»، تکرار مرام هاشمی است. تکرار مرام شخصیتی که از همه چیز خود برای حفظ منافع مردم گذشت و پای عهد آخرش ایستاد. امروز وقت تکرار مرام هاشمی است. نتیجه‌اش هر چه باشد. سربلندی در پیشگاه مردم، کمترین پاداش آن خواهد بود.
راهی برای مقابله موثر
با آتش‌سوزی در طبیعت
ادامه از صفحه اول/ و شهرستانی و بخشی، داوطلبان را شناسایی و بسیج کند و در دوره‌های آموزشی مختلف، مهارت‌های لازم را در اختیار آنان قرار دهد. بسته به وسعت آتش‌سوزی و میزان خطر آن، نیروهای داوطلبِ سازماندهی شده در سطوح مختلف بخشی و شهری و استانی و ملی می‌توانند در اطفای حریق به کار گرفته شوند. به نظرم شماری از شخصیت‌های شناخته شده حامی حفظ محیط‌زیست و فعالان مدنی خوش‌نام برای تأسیس چنین نهادی باید قدم پیش بگذارند. تردیدی نیست که نیروی انسانی و منابع مالیِ لازم این کار از سوی مردمان خیر و انسان‌دوست فراهم خواهد شد. این کار افزون برحفظ محیط‌زیست و خدمت به جامعه، بهترین کمک به دولت هم هست و بار و هزینه هنگفتی از دوش آن برمی‌دارد. با این حال، از آنجا که گرایش به یکه‌تازی در بخش‌های مهمی دیده می‌شود، دولت ممکن است با این کار مخالفت کند یا برای تأسیس آن شروطی بگذارد. این شروط مادامی که مخل کارکرد اصلی نهاد مذکور نباشد، قابل‌تفاهم است، اما چنانچه بهانه‌ای برای پیشگیری از اصل تأسیس آن و مغایر روح عملکرد نهاد غیردولتی باشد، باید به آگاهی مردم برسد تا برای آنها روشن شود چنانچه در گوشه‌ای از کشور آتش به جان جنگل‌ها و مراتع افتاد و در اطفای آن تاخیر شد و خسارتی کلان و جبران‌ناپذیر به بار آمد، تقصیر آن متوجه دولتی است که با فعالیت سازمان‌های مردم نهاد در این زمینه مخالفت می‌کند!
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی