بستن
کد خبر: ۱۰۱۳۲۱۳

اعتقادی به گروه سخت یا آسان ندارم

اعتقادی  به گروه سخت یا آسان ندارم

امیــر حاج‌رضایی کارشناس فوتبال ایران با تمجید از عملکرد 3 تیم ایرانی در لیگ‌قهرمانان آسیا ۲۰۲۱ گفت که فولادخوزستان تیم خوبی برای ایران بود اما تیم کاملی برای آسیا نبود.
صعود 3 نماینده ایران
امیر حاج‌رضایی در خصوص صعود 3 تیم پرسپولیس، استقلال و تراکتور به مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ‌قهرمانان آسیا اظهارداشت: تصور من این بود که از ایران یک تیم می‌تواند صعود کند و الان که از 4 نماینده ما 3 تیم راهی مرحله بعد شده‌اند نتیجه خیلی خوبی به‌دست آمده است. اگر فولاد هم صعود می‌کرد می‌توانستیم بگوییم عملکرد تیم‌های ما فوق‌العاده بوده است. نتایج تیم‌های ایرانی نسبت به دوره‌های گذشته بهتر بود. وی ادامه داد: عملکرد تیم‌های ما در شروع مسابقات خوب بود ولی در دور برگشت نتایج مقدار زیادی تغییر کرد. عده‌ای دلایلی مثل برگزاری هر 3 روز یک بار مسابقات یا شرایط آب و هوایی را مطرح کردند اما این وضعیت برای همه تیم‌ها بود. در آغاز سال جدید تیم‌های ما شروع خوبی داشتند و تا شهریورماه می‌توانند خودشان را برای مرحله حذفی ترمیم کنند.
تعامل
حاج‌رضایی با بیان اینکه باید تعاملی صورت بگیرد تا نه تیم‌ملی صدمه ببیند و نه باشگاه‌ها، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تیم‌ملی در وضعیت مناسبی نیست و شرایط دشواری دارد و یک بهار شلوغ و پرترافیک از نظر مسابقات فوتبالی داریم. باید طوری برنامه‌ریزی شود که هیچ تیمی صدمه نبیند. امیدوارم تیم‌ملی در مسابقات انتخابی جام جهانی 2022 موفق باشد و از این مرحله صعود کند.
گروه سخت و آسان
کارشناس فوتبال کشورمان در خصوص این موضوع که برخی‌ مربیان معتقد بودند گروه‌شان نسبت به سایر تیم‌ها سخت‌تر بوده، یادآور شد: من به این موضوع اعتقادی ندارم. این مسائل در فوتبال مدرن جایگاهی ندارد. اینکه قرعه‌کشی سخت و آسان است توجیهاتی است که فوتبال آن را پس زده است. این شرایط برای همه حریفان وجود دارد و مختص یک تیم نیست.
عملکرد تیم‌های عربی
حاج‌رضایی در خصوص عملکرد تیم‌های عربی گفت: وقتی در تیم‌های مختلف مسئولیت داشتم در کشورهای قطر، امارات و عربستان حضور یافتم. این کشورها به‌لحاظ تجهیزات سخت‌افزاری فوق‌العاده و در مواردی فکر می‌کنیم از اروپایی‌ها هم جلوتر هستند. از لحاظ مالی هم که مشکلی ندارند و می‌توانند بهترین مربیان و بازیکنان را به خدمت بگیرند، اما وجه تمایز آنها با ایران در نیروی انسانی مستعد در زمینه فوتبال است که فاقد آن هستند. همه تجهیزات سخت‌افزاری و مسائل مالی این کشورها در خدمت فوتبال است تا نتیجه بگیرند، ولی به جهت نیروی مستعد فوتبالی فقیر هستند.
شانس موفقیت نمایندگان ایران
وی در خصوص شانس موفقیت نمایندگان ایران در مراحل بعدی لیگ‌قهرمانان به تصریح کرد: نمی‌توانیم از الان در خصوص موفقیت نمایندگان ایران اظهارنظر کنیم چون شرایط تغییر خواهد کرد. فرگوسن در کتابش نوشته بود تیم‌هایی می‌توانند در لیگ جزیره قهرمان شوند که در ماه‌های آوریل و می، بازیکنانشان مصدوم و محروم نشوند؛ این یک نکته کلیدی است که باید به آن توجه کرد. برای باشگاه‌های ما هم معلوم نیست تا شهریورماه چه اتفاقاتی خواهد افتاد، آیا می‌توانند بازیکنان‌شان را در فرم ایده‌آل‌شان حفظ کنند؟ آیا بازیکنان‌ فعلی در تیم می‌مانند و ترکیب‌شان تغییر نمی‌کند؟ اینها مواردی است که باید مدنظر قرار بگیرد و پس از آن بگوییم که تیم‌های ما می‌توانند موفق شوند یا خیر. فاصله زمانی تا شهریورماه ممکن است تیم‌های ما را دستخوش تغییراتی کند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی