بستن
کد خبر: ۱۰۱۲۶۸۰

«من تیمم را نمی‌فروشم»

«من تیمم را نمی‌فروشم»

آرمان‌ملی: در روزهای گذشته شاهد انتشار کلیپی از آزار یک کودک طرفدار استقلال بودیم. کلیپی که واکنش اهالی فوتبال و جامعه را به‌دنبال داشت. روزگذشته اعلام شد کودک‌آزار دستگیر شده است.
انتشار کلیپ
دو ‌مرد کودک‌آزار سر کری‌خوانی این روزهای فوتبال ایران که با شروع مسابقات لیگ‌قهرمانان آسیا تب‌وتاب زیادی پیدا کرده است با چاقو کودک‌آزاری می‌کنند. لحظه‌ای که این 2 مرد پسربچه چوپانی را در بیابان می‌بینند، با کشیدن گوش‌هایش از او می‌خواهند به تیم مورد علاقه خود توهین و بی‌احترامی کند که این کار اعتراض شدید پسربچه استقلالی را به‌همراه دارد. مردان کودک‌آزار هنگامی که می‌بینند پسربچه با وجود کتک‌هایی که خورده است توهینی به تیم استقلال تهران نمی‌کند، از ماشین پیاده شده و با چاقو کار خود را ادامه می‌دهند که پخش فیلم کودک‌آزاری این 2 مرد در فضای‌مجازی واکنش‌های بسیارمنفی مردم را در پی داشته است.‌
واکنش باشگاه استقلال
پس از پخش این کلیپ در فضای‌مجازی، این مساله با واکنش تند باشگاه استقلال مواجه شده است که در اطلاعیه باشگاه استقلال در این خصوص آمده است: «کلیپی در فضای‌مجازی منتشر شد که یک کودک هوادار استقلال مورد خشونت کلامی و آزار فیزیکی از سوی 2 فرد قرار گرفته است. باشگاه استقلال ضمن ابراز تاسف عمیق از این اتفاق، از مراجع ذیربط درخواست می‌نماید ضمن شناسایی این 2 فرد کودک‌آزار، با آنها برخورد قانونی شود». همچنین باشگاه استقلال به‌طور قطع تقدیر ویژه‌ای در اولین فرصت پس از رقابت‌های لیگ‌قهرمانان آسیا از این کودک آبی‌دل خواهد کرد.
ورود دستگاه‌ها
پس از برانگیختن احساسات مردم از پخش این کلیپ، رئیس دادگستری داورزن از ورود دستگاه قضا به موضوع آزار یک کودک روستایی حامی تیم فوتبال استقلال تهران خبر داد و اظهارداشت: ‌بعداز پخش کلیپ، تحقیقات لازم در راستای احراز صحت و سقم موضوع آغاز شده است. محمد دهنوی با بیان اینکه دستورات قضائی لازم به نیروی انتظامی و پلیس فتا برای بررسی موضوع و شناسایی افراد صادر شده که در صورت ارتکاب این رفتار غیرقانونی در حوزه قضائی شهرستان داورزن به‌زودی با عاملان، برخورد قضائی خواهد شد، افزود: ‌نتایج بررسی و محاکمه به‌زودی اعلام خواهد شد ساعاتی از پخش این کلیپ نگذشته بود که فرمانده انتظامی شهرستان سبزوار اعلام کرد: فردی که کودک هوادار استقلال را در یکی از بخش‌های سبزوار مورد اذیت و آزار قرار داده بود، بازداشت شد. سرهنگ حسین بیات‌مختاری با بیان اینکه ‌فردی که اقدام به کودک‌آزاری طفل هوادار تیم استقلال در شهرستان داورزن کرده بود، هم‌اکنون توسط پلیس فتای سبزوار دستگیر شده است، افزود: ‌در اسرع‌وقت‌ این متهم به مرجع قضائی شهرستان داورزن تحویل داده می‌شود. بررسی‌های اولیه نشان می‌داد، کلیپ مذکور در یکی از روستاهای اطراف شهرستان داورزن تهیه شده و با اقدام‌های اطلاعاتی علمی و گسترده کارشناسان پلیس فتا استان و ماموران فرماندهی انتظامی داورزن مشخص شد، متهم در شهرستان سبزوار سکونت دارد. با روشن‌شدن این موضوع فرماندهی انتظامی شهرستان سبزوار وارد عمل شد و در عملیاتی که کمتر از 3 ساعت با دستورات تخصصی مراجع قضائی به طول انجامید متهم 23 ساله با اقدام‌های گسترده اطلاعاتی این فرماندهی ردزنی و دستگیر شد. اعترافات اولیه متهم حاکی از آن بود کلیپ تهیه‌شده از کودک 12 ساله مربوط به تابستان 1399 بوده و بنابر اظهارات متهم صرفا برای سرگرمی و جلب توجه چند ساعت قبل از دستگیری‌اش در صفحه اینستاگرام منتشر کرده است. براساس این گزارش متهم با انتقال از شهرستان سبزوار به داورزن برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شده است. همزمان با پخش گسترده این کلیپ در فضای‌مجازی، کاربران استقلالی و پرسپولیسی با حمایت از کودک آزاردیده هشتگ
#تیمم_ را_ نمی‌فروشم را ترند کردند. این کودک حدود 12 ساله اهل روستای نهالدان ‌شهرستان داورزن است.
صحبت‌های کودک
کودک 12 ساله‌ استقلالی که مورد آزار و اذیت یک فرد قرار گرفته بود در این باره گفت: یک روز در صحرا بودم و استقلال در بازی‌‌ای که داشت پیروز شده بود. با پرچم استقلال خوشحالی می‌کردم که آن فرد متوجه شد که استقلالی‌ هستم. این فرد گفت که پیش او بروم؛ پرسید استقلالی‌ام؟ گفتم بله؛ بعد دستم را گرفت و از من خواست که به تیمم توهین کنم که قبول نکردم. او چاقو و گازاشک‌آور داشت و چاقو را زیر گلویم گذاشت. دیگر نتوانستم مقاومت کنم. وی ادامه داد: برای استقلال جانم را می‌دهم و این تیم را دوست دارم و همه بازیکنانش را هم می‌شناسم. عاشق استقلالم و اگر بگویند استقلال نابود می‌شود، حاضرم بمیرم. همین الان آرزویم این است که در استقلال بازی کنم. می‌خواهم ثبت‌نام کنم و تست بدهم. امشب استقلال با الدحیل دارد و این بازی را تماشا خواهم کرد و ان‌شاءا... که انتقام شکست قبلی را بگیرد. وضعیت تیم در جدول خوب است و با 6 امتیاز پس از الدحیل 7 امتیازی در رده دوم قرار دارد.
بحث حقوقی
در پی خشونت کلامی و فیزیکی ۲ فرد نسبت به یک کودک و انتشار گسترده ویدئو، نادر امینی پارسا، وکیل پایه یک دادگستری، در مطلبی به مجازات‌های پیش‌بینی شده در قانون برای این کودک‌آزاران پرداخته است. زنده‌یاد دکتر کاتوزیان پدر علم حقوق می‌گوید، قانون بدون رعایت عدالت هیچ شرافتی ندارد، حال این موضوع در رابطه اخلاق و ورزش دوچندان حکمفرماست، یعنی تنیدگی ورزش و اخلاق شاید حتی بیشتر از قانون و عدالت باشد. متاسفانه طی ویدئویی که در فضای‌مجازی منتشر شده است، دونفر با آزار جسمی و روحی، کودکی را که قطعا سنش به ۱۵ سال نمی‌رسد و طرفدار یکی از تیم‌های پر طرفدار فوتبال است را تحت فشار می‌گذارند، به‌طوری‌که سبب گریه آن کودک می‌شوند. انتشار این ویدئو سبب جریحه‌دارشدن احساسات طرفداران هر دوتیم شده و چه بسا باب رفتارهای مشابه را باز کند. لذا ضرورت دارد تا برخوردی جدی با عاملان این جنایت که سبب جریحه‌دارشدن احساسات بزه‌دیده و میلیون‌ها ایرانی شده است، انجام شود. کودک‌آزاری براساس ماده ۵ قانون حمایت از کودکان و نوجوانان مصوب ۱۱ دیماه 1381 از جرایم عمومی است که احتیاج به شکایت شاکی خصوصی ندارد. براساس ماده یک قانون ذکر شده، کلیه اشخاصی که به سن ۱۸ سال تمام شمسی نرسیده‌اند از حمایت‌های قانون مذکور برخوردار هستند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی