عبور تولید کاتد مس از برنامه
آرمانملی: طبــق اعــلام مدیـر امور برنامهریزی و نظارت شرکت ملی صنایع مس ایــران و براساس آخرین آمـار تولید، در اولینماه از سال جاری، تولید کاتد مس از میزان تولید برنامهریزی شده برای مدت هفت درصد فراتر رفته است. سعد عبدی گفت: تا پایان فروردینماه سال ۱۴۰۰ تولید مس کاتدی شرکت ملی صنایع ملی مس ایران در مجموع ۲۴ هزار و ۶۱۵ تن بوده که نسبت به برنامه تعریف شده به میزان ۲۳ هزار تن، هفت درصد مازاد تولید از برنامه، را رقم زده است.
عرضه «شاهین» اتوماتیک
از نیمه دوم امسال
آرمانملی: مدیرعامل سایپا گفت: سال گذشته با وجود تمام مشکلاتی که تحریمهای ظالمانه برای صنعت خودرو ایجاد کرد، توانستیم رشد تولید داشته باشیم و میزان تولید خودرو را به بیش از ۴۲۰ هزار دستگاه برسانیم. وی با بیان اینکه در فشار حداکثری و اوجگیری تحریمها و نیز محدودیتهای اپیدمی کرونا، مجموعه سایپا موفق شد در زمینه طراحی و تولید خودروهای جدید و بهروز گام بردارد، افزود: برنامهریزی برای تولید ۶۰ هزار دستگاه شاهین و ۲۰ هزار دستگاه خودروی آریا در سال ۱۴۰۰ صورت گرفته و در راستای تامین رضایت مشتریان از شهریورماه خودروی شاهین اتوماتیک تولید و در نیمه دوم امسال وارد بازار خواهد شد.
طراحی قویترین موتور
پایه گازسوز
آرمانملی: شرکت تحقیق، طراحی و تولید موتور ایرانخودرو در راستای پاسخ به نیاز مشتریان، در حال توسعه قوای محرکه پایه گازسوز با بازدهی بالاست. قوای محرکه پایه گازسوز ایرانخودرو که در محصول دنا بهکار خواهد رفت، با خروجی دیاکسید کربن ۱۱۸ گرم در هر کیلومتر پیمایش توسعه داده شده است. این خودرو با سطح انرژی +A بهترین محصول تولید داخل از لحاظ مصرف انرژی بوده و احتراق مناسب این سوخت در موتور سبب رسیدن به سطح آلایندگی یورو شش شده است. به منظور افزایش مطلوبیت محصول، بیشینه گشتاور تولیدی این موتور نسبت به قویترین موتور گازسوز ساخت داخل ۱۱۴ نیوتن متر افزایش داشته و به ۲۵۰ نیوتن متر رسیده است. توان این محصول نیز با افزایش ۷۵ اسبی به ۱۷۵ اسببخار رسیده است. همین موضوع این موتور را تبدیل به قویترین موتور در میان محصولات بنزینی و گازسوز تولید داخل کرده است.