بستن
کد خبر: ۱۰۱۱۴۶۲

روی خط آرمان ملی

روی خط آرمان ملی

پیامک بانک‌ها
یکی از بانک‌ها بابت هزینه آبونمان سرویس پیامک سالانه ، ۳۰ هزارتومان کسر کرده است. واقعا این رقم قابل قبول است؟ مشتریان این بانک‌ها واقعا زیاد هستند و این رقم را اگر حساب کنید رقم قابل توجهی می‌شود.
یک شهروند از تهران

جریمه و مجوز
با مجوز قانونی فرمانداری در تعطیلات نوروز از جنوب غربی‌ترین نقطه کشور به شمال شرقی‌ترین نقطه کشور (با خودرو شخصی) سفر کردم. ۵ استان را پشت سر گذاشتم اما در این مسیر هیچ بزرگواری حتی پاکت مجوز مان را هم باز نکرد چه برسد به اینکه بپرسد کجا و چرا ؟و یا اینکه بخواهند کسی را جریمه کنند. حالا یادشان افتاده که پیک چهارم و احتمال ۵۰۰ تایی شدن فوتی‌ها در پیش است؟ چرا از قبل این پیش‌بینی‌ها نمی‌شود چرا مردم را در ابهامات می‌گذارید.
اسدی از اهواز

وضعیت مشهد
مشهد وضعیت نارنجی داشت و حالا قرمز شده است اما دریغ از اجرای قوانین ستاد مبارزه با کرونا که در این شهر اعمال شود. تنها محدودیت اعمال شده برای سالن‌های ورزشی بود و بس. رستوران‌ها باز و پر ازجمعیت و مشاغل همگی با صد درصد نیروها در حال انجام کار هستند. لطفا به این موضوعات توجه کنید.
هاتف از مشهد

صف‌های طولانی و کرونا
به مسئولان می‌خواستم بگویم که راستی صف‌های طولانی مرغ و روغن که یک هفته قبل از عید برای مردم ایجاد کرده بودید تاثیری در افزایش کرونا نداشته؟ چرا همه چیز را گردن مردم می اندازند؟ خود مسئولان عامل افزایش کرونا هستند.
یک شهروند از تهران

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی