آرمانملی: همه دیدارهای هفته هفدهم لیگبرتر روزگذشته در حالی برگزار شد که تیم پرسپولیس مقابل صنعتنفت متوقف شد، اما دیگر مدعیان این فصل موفق به برتری مقابل حریفان خود شدند.
توقف پرسپولیس
پرسپولیس در آبادان مهمان صنعتنفت بود که در پایان ۹۰ دقیقه گلی را برای هیچیک از دو تیم در بر نداشت. تیم میزبان با توجه به آشنایی با جو محل برگزاری مسابقه، بازی را بهتر شروع کرد. نفتیها با توپرسانی خوب به کاپیتانشان یعنی ریکانی حتی دو بار تا آستانه گشودن دروازه پرسپولیس پیش رفتند، اما حاصلی برایشان در بر نداشت. پرسپولیسیها هم برخلاف دیدارهای قبلی که با بازی روی زمین اجازه نفسکشیدن را از رقبا ربوده بودند، نتوانستند در نیمه نخست کار چندان خاصی انجام دهند تا دو تیم با تساوی راهی رختکن شوند. نفتیها در نیمه دوم حملات زهردارتری انجام دادند و در همان دقایق ابتدایی چندبار حملاتی را از سمت راست خطدفاعی پرسپولیس پایهریزی کردند. در ادامه شاگردان گلمحمدی با پاسهای متوالی توپ و میدان را در اختیار گرفتند اما بازی جنگنده بازیکنان صنعتنفت مانع گلزنی آنها شد. یکی از نکات تاکتیکی جالب این مسابقه گرفتارشدن چندباره پرسپولیسیها روی نفوذهایی بود که در چند دیدار قبلی با استفاده از آنها موقعیتهای خطرناکی خلق کرده بودند. دقایق پایانی نیز شاهد حملات متناوب از هر دو تیم بودیم. آبادانیها بیشتر با استفاده از حرکات
خالقیفر و طالب ریکانی بهدنبال یافتن راهی برای گشودن دروازه حریف بودند و آن سوی میدان، شاگردان گلمحمدی بیشتر بر ارسال از جناحین و اوتهای بلند وحید امیری متمرکز شده بودند. در واپسین لحظات بازیکنان پرسپولیس فشار بیامانی را روی دروازه نفت گذاشته و مرتب توپ را به محوطه این تیم میکشاندند که البته نتیجهای در بر نداشت.
برد تراکتور
تیم فوتبال تراکتور میزبان نساجی بود که این دیدار با نتیجه دو بر یک بهسود تراکتور به پایان رسید. نساجی با عملکرد خوب بازیکنانش موفق شد دقیقه ۱۲ گل نخست بازی را به ثمر برساند و از تراکتور پیش بیفتد. بازیکنان تراکتور برای جبران گلخورده تلاش کردند که محمد عباسزاده در یک شرایط سخت گل تساوی را به ثمر رساند. داور سه دقیقه وقتاضافه برای نیمه اول در نظر گرفت که تیموری در این دقایق اضافه گل دوم تراکتور را به ثمر رساند و این نیمه با نتیجه دو بر یک بهسود تراکتور به پایان رسید. در نیمه دوم تا دقیقه ۵۶ تراکتور بازی را در اختیار داشت ولی بعداز آن نساجی در چند موقعیت خطرناک ظاهر شد و موقعیتهای جدی ایجاد کرد که با درخشش اخباری روبهرو بود. خطیبی با تغییر در ترکیب تیم خود باعث شد دفاع تراکتور بهتر شود و بازی بیشتر در میانههای میدان پیش برود. داور 6 دقیقه وقتاضافه برای نیمهدوم در نظر گرفت که در نهایت بازی با نتیجه 2 بر یک بهسود تراکتور تمام شد.
برد پرگل سپاهان
دیدار حساس آلومینیوم و سپاهان در حالی آغاز شد که دو تیم از همان دقایق ابتدایی بازی با ارائه یک بازی هجومی و بهدور از ترس برای گلزنی برنامه داشتند. در این بین این سپاهان بود که روی اولین حمله جدی خود در دقیقه ۱۵ توسط محبی به گل رسید. سپاهان که بهوضوح بازی را خوب آغاز کرده بود در ادامه بازهم به حملات خود ادامه داد و حدود ۱۰ دقیقه بعد روی یکی از آنها اینبار توسط سجاد شهباززاده به گل رسید. سپاهان بهنظر در همان نیمه نخست برتری خود را قطعی کرده بود اما گل ثانیه پایانی مهدی حسینی برای آلومینیوم کار را پیچیده کرد تا در نیمه دوم بازی با اختلاف حداقلی آغاز شود. شروع نیمه دوم اما با بازی طوفانی شاگردان محرم نویدکیا همراه بود، تنها ۳ دقیقه بعداز آغاز بازی پس از یک ضدحمله، ایرانپوریان روی محبی خطا کرد تا اخراج شود و میزبان ۱۰ نفره شود اما در ادامه ضربه ایستگاهی حاصل از همان خطا تبدیل به گل شد تا سپاهان دوباره اختلاف را به دو گل افزایش داده باشد. خلعتبری که گل سوم را به زیبایی به ثمر رسانده بود چند دقیقه بعد پیریزی گل چهارم سپاهان را هم کرد تا زمینهساز گل چهارم این تیم توسط شهباززاده شود. سپاهان که در ادامه بازی
را کنترل میکرد در دقایق پایانی بازی دوبار دیگر توسط اسماعیلیفر به گل رسید تا برتری ۶ بر یک برای این تیم رقم بخورد. بدینترتیب سپاهان با برتری پرگل در این بازی و کسب ۳ امتیاز و با توجه به تساوی پرسپولیس برابر صنعتنفت آبادان، مثل پرسپولیس ۳۴ امتیازی شد اما تنها بهدلیل تفاضل گل کمتر در همان رتبه دوم باقی ماند.
برد استقلال
در ادامه دیدارهای هفته هفدهم لیگبرتر فوتبال استقلال میزبان فولادخوزستان بود و در پایان با نتیجه یک بر صفر به برتری دست یافت تا فرهاد مجیدی در بازگشت به استقلال شوک مثبتی به آبیپوشان وارد کند و این تیم تا حدودی از بحران خارج شود. امیر ارسلان مطهری دقیقه ۸۲ از روی نقطه پنالتی زننده تک گل آبیپوشان بود تا این تیم با ۳۰ امتیاز در رتبه سوم باقی بماند. فولاد هم با ۲۶ امتیاز از رده چهارم تکان نخورد.
سایر دیدارها
در دیگر دیدارهای هفته هفدهم لیگبرتر تقابل گلگهر- مسرفسنجان و جدال سایپا- نفت مسجدسلیمان با تساوی بدون گل به پایان رسید. شهرخودرو با 2 گل پیکان را شکست داد و در آخرین دیدار هفته تیم ذوبآهن مقابل ماشینسازی به برتری ۲ بر صفر دست یافت.