وزیر کار از افتتاح اورژانس کسبوکار خبر داد و گفت: واحدهای تولیدی باید محلی برای دریافت کمک داشته باشند تا با مراجعه به آنجا مشکلشان حل شود. به گزارش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد شریعتمداری در مراسم نخستین مرکز مدیریت اورژانس کسبوکار، اظهار کرد: جلوگیری از ریزش نزدیک به ۳۰۰ هزار نیروی انسانی موجود، جهاد بزرگی است و امروز این کار از دست جوانان فرهیخته و اندیشمند کشور برمیآید. او افزود: گزارش اورژانس کسبوکار قابلیت ارائه در دولت را دارد، بنابراین باید ارتباط تنگاتنگی بین اورژانس کسبوکار و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به وجود بیاید تا این مجموعه به رسمیت شناخته شود. واحدهای تولیدی همانند یک موجود زنده طول عمر مشخصی دارند و باید خود را متناسب با زمان تغییر دهند.
بازگشت به بازار لوازم خانگی
دبیرکل انجمن صنایع لوازمخانگی ایران گفت: شرکتهای خارجی علاقهمند به بازگشت و حضور مجدد در بازار بزرگ ایران هستند، اما این بار باید هوشمندانه و مشروط با آنها مذاکره کنیم تا عمق همکاریها افزایش یابد. به گزارش ایرنا، عباس هاشمی افزود: در سالهای گذشته خروج برندهای مطرح خارجی از کشورمان بهاجبار و تحت فشار آمریکاییها اتفاق افتاد، این در حالی است که اکثر آنها خواهان استمرار حضور در بازار ایران بودند. او ادامه داد: همین خروج اما برکاتی با خود بهدنبال داشت که از جمله آنها صنعت داخلی به خودش آمد و توانست راه توسعه خود را پیدا کند.
رشد قیمت سکه
هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار تهران دیروز، با افزایش ۴۰ هزار تومانی نسبت به روز کاری گذشته ۱۰ میلیون و ۹۷۰ هزار تومان معامله شد. به گزارش ایرنا، ساعت ۱۴ و ۲۰ دقیقه دیروز، ارزش هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید به ۱۰ میلیون و ۹۷۰ هزار تومان رسید و سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم نیز ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله شد. همچنین نیمسکه بهار آزادی شش میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، ربع سکه سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و سکه یکگرمی هم دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان قیمت خورد. علاوه بر این، در بازار طلا نیز نرخ هر گرم طلای ۱۸ عیار به یک میلیون و ۶۵ هزار تومان و هر مثقال طلا به چهار میلیون و ۶۱۷ هزار تومان رسید. اونس جهانی طلا نیز یکهزار و ۷۲۵ دلار و ۹۹ سنت فروخته شد.